Cum se face un cd bootabil dintr-o imagine iso cu nero -video tutorial

In acest video tutorial vom arde ( inscriptiona ) o imagine iso cu aplicatia nero si veti putea invata cum sa faceti un cd bootabil indiferent de sistemul de operare fie el xp , vista , sau linux

De asemenea putem invata cum se monteaza o imagine iso folosind programul daemon tools si cum putem sa montam un joc,un sistem de operare sau orice altceva in format iso.

Vom pregatii cit de curind o serie de tutoriale video despre formatele ( imagini de disk ) virtuale: ISO ,UIF ,DAA ,BIN,CUE ,care va pun in dificultate pentru ca nu puteti sau nu stiti sa le manevrati.

Nu-i nimic,nimeni nu s-a nascut invatat si pentru asta suntem noi aici,sa va dam o mina de ajutor cind sunteti in dificultate si nu numai.

Dar pentru mai multe va invitam sa urmariti urmatorul video tutorial.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (310)

  • Sunteti cei mai tari ! ! !

    Mii de multumiri ptr.toate tutorialele !!!

    ASTA INSEAMNA : P R O G R E S

  • Multumesc frumos,dar ar fii frumos sa ne trimiteti odata cu comentariile si sugestii pentru tutoriale

  • ba deci santeti fenomenali.sigur santeti romani?pt k nu am mai vazut atata rabdare si mura n gura.respect si la mai multe tutoriale....

  • Pt cei ce sant incepatori in ale pc-ului santeti ca o mana cereasca...asta inseamna spiritul de a ajuta intradevar pe cineva, asta inseamna un roman adevarat...multumim baieti, sa fiti sanatosi si sa ne mai ajutati in continuare...toate cele bune.

  • Va multumim pentru cuvintele frumoase si nu putem decit sa ne bucuram ca suntem de ajutor si va asteptam si cu propuneri de tutoriale video pe care vreti sa le vedeti

  • Am realizat un backup la driverele de la sistemul meu cu ajutorul driver genius si le-am salvat intr-un fisier de tip auto-installer archive.Acum pot sa le atasez la un windows modificat cu nlite pentru a rula automat cu acesta?Multumesc anticipat.

  • Pentru vulpe ilie.
    Bravo esti pe drumul cel bun.
    Asa poti integra drivere,dar atentie sa fie in modul text si sa fie toate pe 32 de biti.

  • Va mai deranjez cu o intrebare.Driver genius salveaza driverele in 4 formate:default, zip archive, self-extracting archive si auto-installer archive. Care dintre cele 4 formate e bun de atasat la sistemul de operare customizat cu nlite?Multumesc inca o data...toate cele bune.

  • Este complicat sa-ti raspund intr-o fraza,dar in principiu driverele tale trebuie sa fie text nu executabile,incearca si tu default si vezi daca le face backup in format text.
    Si sa nu faci backup si la driverele care vin cu windowsul instalate.

Related Post

This website uses cookies.