Cum se face download,upload si transfer de fisiere mari cu filezilla -tutorial video

Cum se face transfer de fisiere mari,este o problema cu care toti ne-am intilnit mai devreme sau mai tirziu.

Metodele cunoscute de toti:odc,dc++,strong-dc,bitorrent,lime wire,utorrent sint niste aplicatii care pot face partial un transfer de fisiere si anume doar download.

Noi dorim un program de transfer fisiere care poate sa transfere fisierele in ambele directii si in upload si download.

Acest program este:filezilla client,care desigur nu este singurul software de ftp ( file transfer protocol ) dar acesta este free ( gratuit ) si foarte puternic.

Urmatorul tutorial video despre filezilla face parte dintr-o serie de doua video tutoriale despre cum se face transfer de fisiere in protocolul ftp,prima parte a prezentat filezilla server iar acest tutorial prezinta instalarea si folosirea filezilla client,program care transfera fisiere atit download cit si upload.

Pentru intelegerea mai buna a acestui tutorial video despre transfer fisiere va recomandam sa urmariti si prima parte (filezilla server ).

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


[media id=22 width=468 height=380]

Cristi:

View Comments (52)

  • multumesc lui d-zeu ca te-am gasit CRISTI,pentru ca sincer esti de mare ajutor...si am sa le spun si prietenilor mei despre tine si toata munca ta..FELICITARI.acuma ,cred ca as avea mii de intrebari pentru tine despre multe..dar nu ai putea sa-mi rasunzi la toate,asa ca o sa vad eu cum fac.totusi ce mai mult ma roade o chestie care cred eu e simpla,dar nu prea o inteleg...''torrentele''sant logat la cateva si tot fac download dar nu prea am upload si din cauza asta nu am ratio ma rog care trebuie,respect regula cu seedu[adica tin cat mai mult la seed],dar tot e ratio mic. te rog foarte mult sa faci un tutorial cu problema asta sau daca ai unul te rog sa ma anunti cumva.nu stiu iti dau adresa de mess daca vrei...te rog foarte mult inca o data...SI FELICITARI PENTRU TOT CEA CE FACI...

  • stai ca nu inteleg acuma cum sterg folderele de acolo sau muzica din programul filezilla servar din partea dreapta de jos si de sus?

  • mai cristi chiar nu mai stiu ce sa mai fac sincer deci am instalat prima data fileziila servar asa cum ai aratat in tutorial.a doua am instalat filezila client si am bagat acelasi ip al meu si numi merge a incercat cineva sa se conecteze si nu merge,o chestie vreau sa stiu cine vrea sa traga de la mine treb sa aibe si el instalat filezilla client sau total comander? si inca ceva eu am internetu prin router explicami cum sa fac celalalta persoana sa se conecteze cu ipul public al meusau extern sau eu treb sa ma conectez la el? te rog frumos ajutama si pe mine?

  • salut.poti sa-mi spui si mie ce program folosesti ca sa poti arata cu sageti. si sa incojori ceva cu culoare.mersi

  • cristi spune-mi si mie cv.am instalat filezilla server si filezilla client si daca vreau sa intru din filezilla client nu se conecteaza.ai spus ca nu merg retelele de internet care au router si eu am asa ceva si nu stiu cum sa il configurez.poti sa ma ajuti si pe mine?.habar nu am de asa ceva.

  • @VIOREL: prietene tutorialul despre cum se seteaza si se configureaza un router este chiar pe prima pagina(pagina principala) a acestui site! primul tutorial din lista,click pe play si vizioneaza-l cap coada daca vrei sa intelegi ceva!

  • asa am si eu o intrebare....poate ca nu este tocmai la subiect...cum trebuie sa denumesc folderul unde am o tema pentru forum ca aceasta sa apara pes siteu meu?

Related Post

This website uses cookies.