Cum se face backup la toate driverele cu Double Driver – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial vom vorbi despre drivere, mai exact despre cum sa facem un backup la drivere si sa-l pastram pentru zile negre.
Backup-ul driverelor este o treaba foarte importanta, nu dureaza decat cateva secunde sa-l facm, dupa aceea ne poate scapa de ore intregi de cautari pe net, cred ca fiecare dintre voi ar trebui sa-si faca un backup pentru driverele din sistem, bineinteles si unul la sistem, eu mi-as face si mie un backup (in caz ca mi se intampla ceva), din pacate nu se poate.
Pentru a face backup la toate driverele avem nevoie de un soft capabil sa faca asta, l-am gasit, softul se numeste Double Driver si este gratuit, acesta este usor de folosit si se misca extrem de rapid, mai bine nici ca se putea…
Dupa ce descarcam Double Driver vom observa doua exectuabile, unul este pentru linia de comanda iar ce de-al doilea este pentru interfata grafica (asta ne intereseaza pe noi), celelalte fisiere din arhiva nu prea ne intereseaza, asta nu inseamna ca nu sunt folositoare.
Softul se ruleaza direct, nu exista rutina de instalare, dupa lansare avem in fata o interfata simpla cu cateva butoane pe sus si cateva pe jos, veti vedea in tutorial cu ce se ocupa fiecare.
Exista mai multe optiuni pentru backup:
1.Optiunea de baza, driverele sunt asezate ordonat in foldere(recomandarea developerului), optiunea este buna in cazul punerii driverelor pe CD.
2.Se face o arhiva cu toate driverele (recomandarea mea pentru reinstall de sistem), optiune buna pentru instalare de pe stick.
3.Arhiva self extract, se autoextrage la executare.
Sper sa gasiti folositor acest soft pentru backup la drivere, sincer cred ca fiecare ar trebui sa-si faca un backup, dureaza doar cateva secunde si va scapa de munca titanica cu search-ul driverelor pe net.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (119)

  • Salut Cristi, am o intrebare cum pot face la cineva sa nu poate downloada tot asa tutoriale video cum aveti voi aici si ce folositi si pe mine mar interesa sa nu downloadeze nimeni de pe site-ul acela tutoriale ce are pe site si vreau sa te intreb ce setari treuie sa ii fac la playerul pe care il folositi voi sau alt player nu conteaza doar sa nu poata downloada.Multumesc Anticipat!

  • Foarte buna aceasta aplicatie,o folosesc destul de des.Singura problema a fost la restaurarea driverului de imprimanta,poate nu a mers la mine,dar in rest e ok.Aplicatie de nota 10.

  • Un program excelent. Foarte util. Stiam de el dar nu stiam cum se face restore. Nu incetati sa ma uimiti. Sunteti cei mai tari.

  • O functie care merita amintita si e foarte utila e ca face treaba si pe alte harduri nu doar pe cel al calculatorului pe care ruleaza, daca atasam un hard al unui alt computer care nu mai porneste stie sa scanaze de drivere hardul cu pricina, trebuie doar sa ii aratam calea spre windows pe respectivul HDD.

  • Multumesc tuturor din colectivul videotutorial.ro. Sunteti super fratilor, meseriasii, meseriasilor.
    Merge uns Double Driver. Am si urcat fisierele cu driverele pe site la Adrive, ca ei sunt mai bogati si au bani sa cumpere hdd-uri multe.

  • salutare baieti !! aveti cel mai tare site de videotutoriale de nota 25. bravo, tineto tot asa .

Related Post

This website uses cookies.