Cum se extrage sunetul sau o secventa audio dintr-un clip sau dintr-un film – tutorial video

Cu totii aveti probabil telefoane ce suporta fisiere .mp3 ca ring ton de apel si poate de multe ori ati dorit sa aveti ca sonerie o replica dintr-un film sau o replica a unui actor favorit, vreun efect sonor dintr-un clip ori fisier video.
Ei bine Video to mp3 Converter ne permite sa facem acest lucru. Mai exact acest mic si util soft  ne da posibilitatea sa extragem fisierul audio sau coloana sonora din urmatoarele fisiere video:
– .avi
– .mpg
– .mp4
– .m4v
– .mpeg
– .dvr-ms
– .wmv
– .asf
– .mov
– .qt
– .amv
– .3gp
– .3g2
– .flv
Pentru calitatea audio ce o va avea fisierul .mp3, extras din formatele video de mai sus, avem presetate urmatoarele configuratii:

– High Quality (MP3, 256 kbps, 48000 Hz, STEREO);

– Optimal Quality (MP3, 192 kbps, 48000 Hz, STEREO);

– Standard Quality (MP3, 128 kbps, 44100 Hz, STEREO);

– Economy Quality (MP3, 96 kbps, 22050 Hz, STEREO);

– Lossless Audio (WAV, 44100 Hz, STEREO)

Sunt mai multe softuri ce ne permit sa extragem coloana sonora dintr-un fisier video insa multe nu ne permit sa extragem pe “bucati” secventele alese de noi ci doar coloana sonora a intregului film sau clip si noi poate nu dorim decat o replica a unui actor sau un efect sonor din clipul/filmul/fisierul video respectiv.
Dar haideti mai bine sa urmarim acest tutorial video.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (77)

  • Va doresc un an excelent! La multi ani, 2010!
    Peste putin timp, trecem pragul Noului An si vreu sa va urez “La multi ani!”. Va doresc ca 2010 sa va aduca cat mai multe bucurii si belsug pe masa. Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

  • Salut Adrian as vrea sa fac un film home made si am nevoie de un program care sa imi dea efect pe scris si nu ma refer la font ci la inclinatie, aparitie si alte efecte care probabil sunt dar nu am dat de ele. Nu am nevoie de un tutorial ci doar de un nume de soft restu ma chinui eu. Multumesc anticipat

    • X3SPRE10: Salut Adrian as vrea sa fac un film home made si am nevoie de un program care sa imi dea efect pe scris si nu ma refer la font ci la inclinatie, aparitie si alte efecte care probabil sunt dar nu am dat de ele. Nu am nevoie de un tutorial ci doar de un nume de soft restu ma chinui eu. Multumesc anticipat  

      Cu Windows Movie Maker din Windows ai incercat? ProShow Gold, Ulead Videostudio.., daca vrei ceva profesional foloseste Adobe after effects

      • Multumesc frumos un an nou cat mai bun LA MULTI ANI

        Adrian: Cu Windows Movie Maker din Windows ai incercat? ProShow Gold, Ulead Videostudio.., daca vrei ceva profesional foloseste Adobe after effects  (Citeaza-ma)

  • va salut! ce mai face-ti? offf ce de draci mia facut programul asta greumailuvreaza ca am avut impresia ca tre' sa astept pana in seara de revelion. :-0 trebua sa arate ca lucreaza ca incarca ceva! bun tutorial dar nu se merita pentru programul asta. ceva mai bun...?

    • munteanu dumitru: oooooooooo man programu asta e c….. nu merge deloc.  

      Daca ai jaf de pc cu 512 RAM si procesor pentium 3 cred si eu ca nu merge atat timp cat ai o rasnita de pc, dupa cum ai vazut la mine a mers foarte bine si foarte repede!!!

      Te rog sa incetezi cu astfel de comentarii, nu e facut de mine softul eu doar l-am prezentat, daca tie nu-ti merge asta nu inseamna ca nu e bun, din cate vezi esti singurul care afirma asa ceva. Cumpara un calculator mai bun si o sa-ti mearga si tie. Google e mare, cauta ceva mai bun daca asta nu te multumeste, scrie in google: cum se extrage sunetul dintr-un clip sau cum extragi melodia dintr-un videoclip, si formularea cuvintelor poate continua, Pune-ti mintea la contributie si CAUTA!

  • mama ma credeti ca mam uitat li totorialul asta de 7 ori? eu am priceput cum se face cu el, dar nu priceode cenu merge?

  • Buna treaba si simpla dar...mai ales gratis!
    Anul care este pe sfarsite ne-a adus o mare bogatie de invataturi in ale PC-ului,si asta datorita eforturilor voastre,total dezinteresate.Personal va multumesc si la anul voi fi alaturi de voi pentru a invata si alte chestii la fel de interesante.
    LA MULTI ANI FERICIRE,SANATATE SI LA CAT MAI MULTE TUTORIALE va doresc din toata inima,atat celor din conducerea site-ului cat si tuturor user-ilor.La cumpana dintre ani sa inchinam un pahar in cinstea acestui site,in cinstea realizatorilor lui.Cu stima.

  • Probabil ar fi o idee buna sa incerci sa faci un tutorial despre Kmplayer. Este un player destul de bun, poate face captura foto, audio sau chiar video. Poate captura sunetul din melodii, filme sau chiar sunetul din posturi de radio online. Eu folosesc acest player de aproximativ 4 ani si pot spune ca nu mai am nevoie de bsplayer, powerdvd, gomplayer etc. Are codecuri incluse.
    Cand nu aveam conexiune la internet faceam captura video cu el dupa DVD-uri protejate si iesea destul de bine (uneori aparea un usor decalaj intre sunet si imagine daca se facea captura fara intrerupere timp de o ora sau mai mult). Poate ca e un pic mai greu de configurat...dar poate sa faca destul de multe pentru un player.

  • Foarte interesant si util acest soft,de multe ori mi-a placut o melodie dintr-un film si a trebuit s-o caut,dar acum e mult mai simplu.Mersi
    Va urez tuturor La Multi Ani!!!

  • foarte tare programul ,te poate ajuta mult,eu am intrat pe site cu programul si am luat toata suita

Related Post

This website uses cookies.