Cum se Downloadeaza si cum se instaleaza Service Pack 2 pentru Windows Vista – tutorial video

Acum cateva zile va prezentam intr-un tutorial video modul de instalare si cateva setari pentru Windows Vista iar acum vom invata impreuna cum se instaleaza Service Pack 2 tot pentru Windows Vista.

Ce este SP2?
SP2 vine de la Service Pack, sunt niste pach-uri puse intr-un pachet.
Ce face acest Service Pack?
Ei bine aduce o mai buna stabilitate sistemului de operare, o mai buna compatibilitate intre Vista si componentele hardware, sunt reparate brese de securitate, bug-uri ce au fost descoperite intre timp la fel si ele sunt “reparate” prin acest Service Pack. Ca sa instalati Service Pack nu trebuie decat sa intrati pe siteul oficial Microsoft apoi sa accesati Download Center si de acolo sa Download-ati Windows Vista Service Pack 2. Aveti posibilitatea sa alegeti intre un executabil sau o imagine ISO, alegerea si modul de instalare va apartine. Eu in tutorial am ales sa Downloadez executabilul pentru ca mi sa parut mult mai simplu si la indemana oricui. Daca am fi ales imaginea ISO ar fi necesitat arderea unui CD cu aceasta sau instalarea unui emulator de imagini ISO cum ar fi Daemon Tools, urmand ca apoi sa montam imaginea ISO si sa instalam.
De ce sa instalam Service Pack si cu ce ne ajuta?
Multe aplicatii au nevoie de Service Pack 2 sau nu vor rula deloc fara Service Pack 2, un alt motiv ar fi pentru a avea un sistem stabil, si imunizarea sistemului impotriva noilor amenintari aparute ce tin de securitate.

Va recomand sa va faceti un back-up inainte de instalarea Service Pack-ului. De obicei nu sunt probleme la instalarea acestuia si totul decurge normal insa pentru a evita orice incompatibilitati ce pot aparea intre softurile ce le aveti deja instalate si Service Pack 2 este recomandat sa va faceti un back-up sau un restore point accesand System Restore
Daca nu stiti sa faceti un back-up colegul meu Cristi a prezentat in cateva tutorial cum se face un back-up folosind softul Acronis True image

Acestea fiind spuse eu va invit sa urmarim impreuna acest tutorial video,si nu uitati! Asteptam comentariile,sugestiile si completarile voastre legate de tutorial pe rubrica de comentarii!!

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (58)

  • Vista nu consuma mult daca nu stai pe mes,nu navighezi cu mizilla,ce iti trebuie la el,ram,mersi pentru tutorial!

  • Adrian dar tu ce versiune de virtualbox ai?ai facut si o video captura,si merge foarte bine,ce versiune ai tu?

  • Paul: Adrian dar tu ce versiune de virtualbox ai?ai facut si o video captura,si merge foarte bine,ce versiune ai tu?

    Am ultima versiune de pe siteul lor oficial,merge bine nu din cauza versiunii ci pentru ca am un calculator cat bun, Am 2G RAM proc E5200, placa ATI HD 4650 1G. Ca sa poti face o captura buna iti trebuie o placa video foarte buna si un procesor bun.

  • foarte interesant dar eu raman deocamdata la batranul xp ptr ca mg bine cu ce am eu prin pc ma descurc voi sunteti ffff buni si mai scoateti ca ne sunt ffffffff utile bafta !!!! o nota 1000000000000000000000000000 nu cred ca mi-ar ajunge o nota la cate lucruri frumoase faceti pa pa

  • Sal baieti !!! Faceti o treaba grozava !!!As vrea un tutorial dak se poate despre diferentele dintre windows xp sp2 si sp 3

  • Miam luat ultima versiune,eu o aveam pe aia care a prezentato cristi in primul tutorial virtualbox,dar vad ca windwos 7 nu se mai poate downloada de pe microsoft numai de pe torente dc?

  • Foarte bun tutorialul.
    As vrea sa va intreb daca nu puteti sa faceti un tutorial despre aplicatii pentru Netbook-uri...avind in vedere cresterea vinzarilor acestor produse.
    Multumesc.

  • andreydfa: Sal baieti !!! Faceti o treaba grozava !!!As vrea un tutorial dak se poate despre diferentele dintre windows xp sp2 si sp 3

    Sa ne intelegem, Windows XP are SP-urile lui respectiv SP1 SP2 si SP3 si Windows Vista are SP-urile lui Respectiv SP1 si SP2. De ce are XP-ul 3 service pacj-uri si Vista doar 2 service pack-uri? Pentru ca Windows XP e mai vechi,mai batran,si automat au fost nevoie de imbunatatiri ca sa-l aduci la zi sa fie stabil,sigur, pe cand Vista e mai nou, si contine chestii mai actuale decat XP-ul asa ca nu a fost nevoie sa se faca inca SP3 pentru el dar in timp,cand se vor descopei noi brese de securitate,incompatibilitati cu alte softuri din partea lui vista o sa se faca si pt el un SP3 pentru al actualiza,pentru a se repara bresele de securitate.

Related Post

This website uses cookies.