Cum se desface si cum se manipuleaza formatul uif cu magic iso maker-tutorial video

Mai devreme sau mai tirziu toti ne-am intilnit sau toti ne vom intilni cu anumite fisiere,downloadate de pe website-uri de torrente ,pe care nu le putem desface deoarece sint intr-un format ciudat numit UIF.

Nu-i nimic o sa ne ocupam noi de uif-ul asta in urmatorul tutorial video cu ajutorul unui program foarte interesant,asemanator cu poweriso,care se numeste magic iso maker.

Acest magic iso maker ne ajuta sa manipulam,sa convertim sau sa inscriptionam acest format ciudat pe nume uif.

Acest format nu este deloc ciudat,ba chiar este un format foarte sigur pe care ne putem baza pentru a stoca fisiere,fara teama ca se vor deteriora in timp,asa cum se intimpla cu iso sau cu alte formate.

Treaba aceasta este verificata de mine si este doar parerea mea.Personal nu am avut probleme cu acest format spre deosebire de alte formate cu care am avut de multe ori batai de cap.

In urmatorul video tutorial vom vedea cum se downloadeaza,cum se instaleaza,si cum se seteaza magic iso maker,program care poate deschide,manipula si modifica fisiere uif si iso.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (38)

  • salut..frate pot sa zic ca esti ff tare imi pare bn ca se mai gaseste cineva care sa i ajute pe cei ca mn ,adika cei care nu prea se pricep in ale calculatorului....am urmarit 90% din tutorialele pe care le ai facut si si acum am habar de multe chesttii.multumesc mult si tineo tot asa.

  • foarte bun tutorialul, insa am o intrebare: de ce nu pot folosi direct formatul uif si trebuie sa-l transform in iso? nu se poate instala direct din uif?

  • @cornel: Pt ca nu multe programe nu stiu sa lucreze cu UIF,iar daca unele programe il vad ca UIF nu stiu sa lucreze cu ele! UIF e mai mult un mod de arhivare,de criptare a fisierelor nu prea e buna denumirea de imagine UIF dar ma rog...Mai pe inteles UIF e un mod de "inpachetare" a mai multor fisiere

  • Buna!poi si dupa ce fac fisierele prin ISO cum il deschid?
    ca eu mi-am descarcat un joc si formatu era UIF l-am facut prin Magis ISO dar cand il dau sa il deschid imi deschide programu:|
    trebuie sa fac acel fisier pe cd sau?:D

  • @denisa: Dupa ce il convertesti in ISO ori il arzi pe un CD/DVD ori folosesti un emulator de imaginii ISO cum ar fi daemon Tools sau Alcohol 52% care e free,Daca nu intelegi despre ce vorbesc avem tutorial despre Daemon Tools...scrie sus la search in dreapta paginii Daemon Tools,Daemon Tools simuleaza un CD si practic nu va mai fi nevoie sa-l arzi pe CD il poti folosi emulandu-l...ti se va explica la tutorialul respectiv mai bine...

  • radu77 nu cumva e beb3_mykk deghizat? Degeaba il avertizati ca baiatu asta nu se uita in urma sa vada posturile...comenteaza si pleaca....doamne ce oameni...la ce dracu lasi texte de astea gen " ft bun " tre sa fii foarte batut in cap sa lasi astfel de comentarii...unii au rotitele sarite la cap ori au 11 ani si se plictisesc si ce-si zic? hai sa mai lasam niste cometraii...Doamne ce oameni!!!

  • @Adrian:Nu te intreb de ce jignesti lumea fara macar sa o cunosti,pentru ca stiu raspunsul...dar daca esti asa destept ai putea sa-ti dai seama ca nu sunt bebe3_mykk.Cu siguranta nu faci parte din echipa Videotutoriale.ro. Cred ca fiecare e liber sa se exprime cum doreste,s-au vrei tu sa ai cenjurezi pe toti?.Nu toti asa destepti ca tine...Ce Oameni!!!

Related Post

This website uses cookies.