Cum se desface o imagine iso in mai multe bucati si cum se creaza o arhiva cu winrar-tutorial video

In tutorialul video urmator veti putea invata,cum se downloadeaza winrar(soft arhivare-dezarhivare),cum se instaleaza winrar,cum se face o arhiva cu winrar,cum se desparte un fisier sau o imagine iso in mai multe bucati pentru a putea fi transportat pe cd-uri sau pe dvd-uri (vezi jocurile mari de peste 4-9 giga),si in cele din urma vom invata cum se creaza o arhiva ce se autoextrage.

Winrar este un utilitar foarte puternic si foarte stabil in comparatie cu celelalte aplicatii de acest gen,tocmai de aceea acest soft costa.

Manipularea arhivelor si a fisierelor este foarte usoara cu acest software,in acelasi timp el stie sa foloseasca toate resursele computerului atunci cind dorim sa creem arhive intr-un timp foarte scurt si cu o rata de compresie ridicata(fiind optimizat pentru procesoare multi core).

Arhivele generate cu winrar pot fi parolate foarte usor,aceasta optiune find foarte folositoare celor care impart computerul cu alti useri,insa nu vor sa-si imparta si fisierele personale cu acestia.

Winrar are integrat si un mic utilitar de benchmark ( testare performante ) ce ne poate ajuta intr-un timp foarte scurt sa aflam puterea de procesare a computerului ( procesor+memorie ).

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (62)

  • Merci pt tutorial.In cazul in care am un joc sa zicem de 8 gb,m-ar interesa daca exista un program care sa ceara si dvd-ul urmator la instalarea jocului(in situatia in care sa zicem fac 2 arhive iso si le pun pe ficare pe cate un dvd)

  • @Cozy: din cate stiu...daca-l pui bine pe CD-uri,atunci cand instalezi cu daemon tools cere automat CD-ul 2! Asa stiam eu...daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze...

  • acuma lucrez cu winrar dupa tutorial si arhivez un iso de 7.5 gb ,dupa ce se termina arhivarea ce etape urmez?

  • @leonardo f: noi nu citim gsnduri! vino cu detalii ce anume vrei sa faci cu el mai departe? ai pus o intrebare care nu intreaba nimic...nu stiu daca ma intelegi...

  • am facut 2 arhive,vreau sa le pun pe 2-dvd-uri si sa le fac imagine,nu stiu cum sa-ti explic,in principiu vreau sa functioneze jocul

  • Felicitari pentru tot ce faceti. Aveti o metoda explicabila ff buna. Vreau sa comentez ceva, de obicei cel care este intersat sa stie despre Winrar sau despre orice alt soft, ce face, nu cred ca se plictiseste sa se uita la un tutorial oricat ar fi lung. Si vreau Va felecit pt. Tuneup utilities ,este un soft ff bun si sper ca multi sa citeasca despre acest soft.
    Inca o data Va felicit pentru aceasta munca grea, ca stiu bine cum este!

Related Post

This website uses cookies.