Cum se descarca torrente la viteza mai mare cu bitcomet – tutorial video

In acest tutorial vom descoperii o alternativa la clientul Utorrent pentru download-ul de torrente si anume Bitcomet pe care eu il stiu de mult timp,insa acum chiar ma surprins cu viteza mare de descarcare,care a fost mai mare decit viteza de download pe care o aveam de obicei cu utorrent .

Vreau sa spun ca eu am o viteza destul de stabila si pe intern si pe extern si nu se intimpla foarte des sa trec peste unele limite ( 250k – 350k ),insa astazi cand am facut acest tutorial cu Bitcomet viteza mea a crescut cu circa 50 % fata de viteza normala pe care o aveam.

Ce ne ofera Bitcomet,in primul rind are un modul foarte interesant de preview,care ne ajuta sa vizualizam o portiune dintr-un film chiar daca acesta nu s-a descarcat decit in proportie de 15 % , acest lucru se poate face doar dupa ce descarcam si instalam un player suplimentar pe care ni-l recomanda cei de la bitcomet (imaginile din filmul descarcat nu s-au vazut in tutorial din cauza softului de captura,insa eu le-am vazut).

Pe partea dreapta avem foarte multe linkuri spre trackere de torrente libere care ne fac viata mai usoara si ne scutesc de intrarea pe google toata ziua.

Desigur pentru cine doreste pe site-ul videotutorial.ro este disponibil un torrent search engine ( motor de cautare torrente ) care este foarte rapid si pe care noi impreuna cu un proiect Google l-am pus la punct special pentru voi si este gratuit pentru toata lumea,acest motor de cautare torrente contine si niste filtre in partea de sus pentru a putea separa rezultatele in functie de optiunile de cautare,cautarea se face pe trackere consacrate si foarte apreciate pe care noi le-am selectat.

Va invit sa urmariti acest tutorial video despre Bitcomet,iar daca doriti si alte tutoriale video despre torrente le puteti gasii la noi pe site cu ajutorul acelui motor de cautare din partea de sus a site-ului.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (148)

  • cl mai bun site de tutoriale.. felicitari.... dar totusi am o nelamurire :cum apare ceva nou pe site si incerc sa il vad nu pot ... astept sa se incarece ,,,,, si se incarca .... si se incarca ... si se incarca si tot nu il deschide tutorialul ... ma poti ajuta cu un raspuns?

  • Interesant tutorialul,stiam bitcometul...il foloseam demult,dar se misca groaznic PC-ul cu el "halea" resurse multe...daca aveai 2 torrente la download gata iti murea PC-ul cel putin mie...in rest e ok...oricum mie nu-mi plac chestiile cum ai spus si tu stufoase...prefer clasicul,simplut,si bun...nu vreau zorzoane mii de functii si sa nu o faca pe nici una bine...

  • @spaga: foloseste ca browser firefox sau opera...foarte posibil...adik mai mult ca sigur e de la netul tau! ai un net slab,sau o retea de cartier eu am net de la RDS si nu am probleme! nu mi se opreste tutorialele chiar si cele abia adaugate pe site...Vezi k avem noi niste tutoriale despre cum se descarca ,instaleaza si seteaza firefoxul...la fel si pt opera avem tutorial...foloseste motorul de cautare din dreapta siteului sus si cauta tutorialele in caz ca nu te descurci cu aceste browsere,avem chiar si un tutorial despre internet explorer 7,eu personal nu ti-l recomand...tot firefox e the best!

  • Am urmatoarea problema : in momentul in care descarc ceva cu utorrent , navigarea pe internet - pe diferite siteuri in acel moment imi este ingreunata foart mult , uneori chiar imposibila.. aveti vreo sugestie ? Excelente aceste tutoriale.. numai bine !

  • @ovvvy: Pai tocmai te-ai uitat la "o sugestie" incearcal pe asta bitcomet...sincer sa fiu nu prea cred ca o sa ai vreun rezultat,e firesc sa fie asa...orice client torrent consuma multe resurse atunci cand are ceva la downloadat!Nu prea cred ca ai ce sa faci...si daca mai folosesti si internet explorer in locul tau nu m-as mai plange...internet explorer e un gunoi de browser....pune-ti firefox sau opera si o sa vezi ca o sa ai o alta situatie,avem chiar aici pe site tutoriale despre 3 browsere,cum se descarca,instaleaza si seteaza ele...e vorba despre firefox,opera,internet explorer 7,le poti gasi cu ajutorul motorului de cautare din dreapta sus...Eu iti propun sa folosesti firefox!

  • Foarte tare tutorialu,eu folosesc bitcomet de cand am pc-u si imi merge foarte bine pc-u cand merge bitcometu adica cand downloadeaza,pot downloada si 5 odata si sa ma joc ceva in acelasi timp si tot imi merge struna,cu bitcometu daca ai un torrent cu 200 seeders tragi si cu 2mb/s,si preview merge numai la fisierele de tip video,Oricum Este Foarte Bun Tutorialu,Tinetio tot asa.

  • Sunt foarte incantat de claritatea si profesionalismul cu care sunt expuse informatiile.

  • Foarte bun tutorialul.Va felicit.Chiar daca folosesc utorrent il voi incerca si pe acesta.Dar am o intrebare pot folosi 2 clienti de download odata?Sper sa nu deranjez.Inca o data felicitari faceti o treaba excelenta.

  • @iulian:
    Multumim Iulian,de folosit poti folosii citi clienti torrent doresti dar trebuie sa te si descurci cu ei pentru ca fiecare dintre ei vor dorii sa fi default (de baza).
    Poti sa-i folosesti chiar si in acelasi timp fara probleme,insa este posibil ca atunci cind ii folosesti pe amindoi in acelasi timp sa-ti cam ingreuneze sistemul.

  • Foloseam de vreo 2 ani bittorrent dar de 1 luna-bitcomet care downloadeaza cu 20 % mai repede.Sunt foarte incantat de el si nu ma asteptamla asa performante.Va mutumim pt eforturile voastre si asteptam tutoriale ample despre Linux Ubuntu(sistem de operare la care vreau sa trec)si programe de editare video.

Related Post

This website uses cookies.