Cum se descarca filme noi si subtitrari sincronizate pentru ele-tutorial video

Vom vedea in urmatorul video tutorial cum se downloadeaza filme noi sau filme de calitate si cum putem gasii subtitrari pentru ele care sa fie si sincronizate.

In prima parte a tutorialului voi raspunde unor oameni care probabil m-au inteles gresit in ceea ce priveste subiectul din tutorialul ” Spuneti nu PATRONILOR cu siteuri de torrente romanesti care va pun sa va logati ” .

In a doua parte vom trece direct la download-ul unui film de pe un site de torrente (isohunt) in timp ce o sa va spun si cum stau lucrurile cu filmele si cu calitatea lor.

Pe urma vom merge pe site-ul:subtitrari.regielive.ro ca sa download-am o subtitrare pentru filmul pe care l-am download-at

Vom vorbii in acest tutorial si despre oamenii care fac posibila descarcarea libera a acestor filme,care din punctul meu de vedere merita tot respectul meu si sper al tuturor.multumim pentru ceea ce faceti pentru toata lumea ( fxg,axxo,kingben,etc) scuze pentru cei pe care nu i-am pomenit.

Sper ca toata lumea sa se gindeasca ca acesti oameni isi risca slujbele si libertatea pentru ca noi sa descarcam filme si sa ne uitam la ele cu cea mai mare usurinta.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (174)

  • Multumesc mult prietene!!! insa eu chiar nu am gasit subtitrarea la filmul meu...am decarcat de pe isohunt the davinci code...e foarte clar desi e avi! si e intreg adik un singur cd,majoritatea erau pe 2cd-uri...am cautat si pe regielive si pe softpedia si chiar nu am gasit subtitrare sa se sincronizeze,si pana la urma,l-am sters si l-am luat de pe huburi tot format avi dar pe2cd-uri,impreuna cu subtitrarea.Insa acum datorita tie stiu cum se face!Am cautat iarasi subtitrarea dupa ce am vazut tutorialul tau si tot nu am gasit,ti-am urmat pasii.Asta e...ori unde e mai vechi filmul si probabil nu prea a avut rating sa faca cineva subtitrarea sau sa se chinuie la o subtitrare a unui film care mie chiar mi-a placut...Ti-as propune ceva desi intr-un tutorial ai spus ca ai facut sau ca o sa faci un tutorial despre cum se configureaza mozilla thunderbird...chiar sunt interesat de asta,m-am cam saturat de mailu de la yahoo,numa culori reclame,as vrea sa folosesc un client de mail pe computerul meu...insa nu outlockexpres in nici un caz.Multumesc inca odata si sa stii k ajuti foarte multa lume cu tutorialele chiar daca nu sunt comentarii la ele sunt sigur k ft multi au dat pe aici numa ca romanu nostru e cam...nepasator si nu stie sa spuna macar un simplu multumesc...isi vede interesul si atat.

  • Si eu am avut aceeasi problema la acelasi film (fara misto).
    La filme mai vechi de 1-2 ani este o problema,dar la filmele din ultimul timp nu am mai intilnit astfel de probleme.
    In general gasesti subtitrari la dvdrip-urile consacrate(axxo,fxg,kingben).
    Multumim pentru comentarii adrian esti OPEN MIND.

  • Super tutorial dar dupa parerea mea consider pentru subtitrari sa se foloseasca motorul de cautare http://subtitrari.exsto.ro/ aici sunt incluse atentie 30 de siteuri de subtitrari si fiti siguri ca aici sigur gasiti subtitrarea dorita il folosesc de aproximativ un an si nu am avut niciodata probleme in gasirea unei subtitrari in cel mai rau caz am folosit google translate pt a traduce o subtitrare luata tot de pe acel motor de cautare cam atat super tutorial bravo cristi tine-o tot asa si cat mai multe tutoriale ;)

  • Foarte intersante interesante tutoriale mai ales pt cei care sunt incepatori ,sperrsa faci cat mai multe
    mersi

  • cum pot pune o adresa(sau linc nu ma pricep cum se zice) in aceasta rubrica asa incit daca cineva da clic pe ea sa ajunga la acea adresa ?

  • Pentru Costel.
    Unde vrei sa pui aceasta adresa ?
    Daca vrei sa pui adresa trebuia atunci cind te-ai inscris pentru comentarii sa bagi adresa site-ului tau si lumea cind dadea click pe costel ajungea pe site-ul tau.
    Mai inscrie-te odata cu alt browser,sau goleste-i lu asta cache-ul.
    Iti bagi numele,mailul si adresa site-ului.
    Dar cu o conditie,site-ul sa fie al tau si link-ul sa fie spre pagina index (principala),adica sa nu dai trimitere spre alte site-uri sau alte prostii.

  • Stimate Domnule Cristi,am urmat pasii indicati de dvs cu deschidere de isohunt,
    fxg,am ales urmatoarele filme :the duchess,elizabeth golden age,run fat boy run,
    le-am downloadat dar nu a aparut subtitrarea desi am ales tot subtitrare fxg deci
    adecvata,am anulat pe folder coperta,fxg,subtitrarea engleza si nu a aparut titrarea in limba romana.De ce oare ?Unde am gresit ?

  • Exista pe site un tutorial despre cum se face rost de o subtitrare in limba Romana si dureaza exact 1 secunda sa ti-o procuri.
    Da si tu o cautare pe motorul de cautare al site-ului cu cuvintul " subtitrare "

Related Post

This website uses cookies.