Cum scriem un mesaj scurt langa ceas, in taskbar pe Windows XP, Vista si 7 – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum putem scrie un mesaj personalizat in taskbar-ul din Windows XP, Vista sau 7, sau in tray cum se mai numea. Mai exact o sa vedem cum putem face sa avem numele nostru sau un mesaj scurt (limita este de 12 caractere) in partea dreapta a taskbar-ului, imediat dupa ceas. Pentru cei mai inventivi, ar putea lasa un mesaj iubitei sau partenerului pe lapto sau de ce nu chiar pe Desktop, un simplu “Te Iubesc” care va avea un impact placut pentru persoana ce va viziona mesajul. Un tutorial util si foarte cerut in trecut de pasionatii de customizare sau trucuri pentru sistemele de operare. Pentru ca la vremea aceea mi se parea un subiect banal pentru care sa fac tutorial si pentru ca aveam alte softuri cu o prioritate mai mare, am decis amanarea realizarii unui tutorial pe tema respectiva. Astazi eu zic ca a venit momentul sa fac totusi acest tutorial, mai ales ca este ceva foarte usor de realizat si tutorialul nu dureaza mai mult de 4 minute. Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video pentru a vedea exact, ce trebuie sa facem pentru a lasa un mesaj personalizat in taskbar-ul din Windows XP, Vista sau 7 care poate fi sters sau modificat oricand dorim.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (64)

    • Raul:
      Interesant ar fi sa personalizam START

      poti face si asta vazusem mai demult cum cineva a schimbat dar era la un xp

    • Raul:
      Interesant ar fi sa personalizam START

      Asta se face ușor cu Resource Hacker (modifici fișierul explorer.exe). Dar textul „START” poți să-l modifici doar la versiuni de Windows până în XP sau la Vista/7 doar dacă folosești tema clasică. Butonul „Orb” se poate schimba cu Windows 7 Start Button Changer.

  • Adrian, ce program de PC virtual folosești / cum ai făcut ca să poți folosi interfața AERO pe Vista (sau 7)? Că pe Microsoft Virtual PC și Virtual Box nu merge (sau nu știu eu cum)....

    • Jully:
      Adrian, ce program de PC virtual folosești / cum ai făcut ca să poți folosi interfața AERO pe Vista (sau 7)? Că pe Microsoft Virtual PC și Virtual Box nu merge (sau nu știu eu cum)….

      Am folosit VMWare Player

    • Jully:
      Adrian, ce program de PC virtual folosești / cum ai făcut ca să poți folosi interfața AERO pe Vista (sau 7)? Că pe Microsoft Virtual PC și Virtual Box nu merge (sau nu știu eu cum)….

      Foloseste wmare, cel putin asa cred

  • Buna Videotutorial

    As dori sa faceti tutoriale despre AdobePhotshop am vazut ca sunt cateva dar vreau mai multe ... daca se poate

    Bafta in continuare!

  • As vrea daca vreti sa mai faceti tutoriale despre linux sa ne familiarizam mai mult cu el adica sa ne ajuti sa uitam de windows pt unii dintre noi care folosesc linux.

    • George:
      As vrea daca vreti sa mai faceti tutoriale despre linux sa ne familiarizam mai mult cu el adica sa ne ajuti sa uitam de windows pt unii dintre noi care folosesc linux.

      Pentru Linux am deschis site-ul linux.videotutorial.ro pe care voi posta mai des articole foarte interesante zic eu. Aici eventual o sa facem doar prezentarea lui Ubuntu sau Linux Mint cand se va lansa versiuni noi asa cum am facut si pana acum despre Linux Mint si Ubuntu. Restul de trucuri, sfaturi, softuri, stiri legate de linux vor fi pe site-ul mentionat mai sus

  • ce bine ca ati scos into-ul ala la tutoriale.Bravo,asta asteptam de cand l-ati bagat

    • mircea:
      ce bine ca ati scos into-ul ala la tutoriale.Bravo,asta asteptam de cand l-ati bagat

      Nu s-a renuntat la el, doar am uitat sa il punem. :)

      • AdrianGudus: Nu s-a renuntat la el, doar am uitat sa il punem.

        Dar,am observat c fara acel into,tutorialele se incarca mai repede,si nu se mai vad in reluare.

  • Cum spunea și George ar mai trebui să faceți tutoriale despre Linux, Ubuntu sau orice distribuție să ne familiarizăm mai mult cu acest sistem de operare.

  • Faceti un tutorial despre Adobe Photoshop daca va pricepeti si despre editare video Sony Vegas etc.

  • Domnule Adrian super tutorialul si ca intotdeauna util ! Va roog insa sa nu va suparati daca va rog sa-mi spuneti cum se numeste tutorialul(tutorialele) in care ne invatati sa instalam Windows XP pe un laptop pe care nu se instaleaza decat Windows 7. Doresc sa instalez Windows XP deoarece sunt anumite softuri(imi folosesc la diagnoza auto) care nu functioneaza decat pe Windows XP .Si va rog sa ma credeti ca licenta acelor softuri nu-i tocmai ieftina dar nu functioneaza pe Windows 7 desi am incercat tot ce am vazut pe acest minunat site,iar cei de unde am cumparat softurile mi-au spus ca intr-adevar nu functioneaza decat pe Windows XP.Va multumesc !

    • zame77:
      Domnule Adrian super tutorialul si ca intotdeauna util ! Va roog insa sa nu va suparati daca va rog sa-mi spuneti cum se numeste tutorialul(tutorialele) in care ne invatati sa instalam Windows XP pe un laptop pe care nu se instaleaza decat Windows 7. Doresc sa instalez WindowsXP deoarece sunt anumite softuri(imi folosesc la diagnoza auto) care nu functioneaza decat pe Windows XP .Si va rog sa ma credeti ca licenta acelor softuri nu-i tocmai ieftina dar nu functioneaza pe Windows 7 desi am incercat tot ce am vazut pe acest minunat site,iar cei de unde am cumparat softurile mi-au spus ca intr-adevar nu functioneaza decat pe Windows XP.Va multumesc !

      Cu XP Mode ai incercat? (mi-e greu sa cred ca nu va merge cu XP Mode sau un VirtualBox. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra XP Mode, dai enter si vei gasi tutorialul.
      Tutorialul despre instalarea unui windows xp pe un laptop se numeste: Cum se instaleaza windows xp pe o configuratie AHCI

Related Post

This website uses cookies.