Cum sa ne facem o adresa de email pe gmail-tutorial video

Crearea unei adrese de email nu mai este pentru nimeni o problema,insa eu am hotarit sa fac acest video tutorial video cind am observat ca contul meu de pe yahoo este foarte limitat.

De ce spun asta ?  Pentru ca spatiul de pe yahoo nu poate depasii 200 Mb in timp ce pe gmail acesta este de aproape 7 Giga si in afara de asta pe yahoo messenger nu poti trimite fisiere de dimensiuni mari in timp ce google talk ( programul de chat de la google ) permite trimitea fisierelor fara LIMITE DE DIMENSIUNE . MINUNAT……

Acest program de chat,google talk are si un punct slab si anume , nu poate fi folosit ca video chat,adica nu are obtiunea de folosire a unui webcam, PACAT…..

Sa vedem urmatorul tutorial video care prezinta in amanunt crearea contului de email pe gmail si instalarea programului de chat de la google care se numeste google talk

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (32)

  • foarte in teresant.am si eu niste probleme cu computeru si trebuie sa instalez iara windowsu dar nam cd.ovi_nicu

  • vlad: nu reusesc tot eroare imi apare de la cod si parola si leam scris de 1000 de ori

    incearca sa folosesti alt browser,dane mai multe detalii cu privire la erroarea ce o primesti ce scrie in mesajul de erroare?

  • Nu descoper o setare daca e si anume in yahoo cand citesti mailurile primite il stergi si se deschide automat urmatorul in gmail trebuie sa il stergi si apoi sa dai clic , se poate seta ca in yahoo ?

  • Aea: Nu descoper o setare daca e si anume in yahoo cand citesti mailurile primite il stergi si se deschide automat urmatorul in gmail trebuie sa il stergi si apoi sa dai clic , se poate seta ca in yahoo ?

    Din pacate la Google Mail nu poti seta asa ceva ca la Yahoo Mail!

Related Post

This website uses cookies.