Cum sa navighezi anonim pe net fara sa lasi urme prin intermediul retelei proxy tor network-tutorial video

In acest tutorial vom vedea cum se poate naviga pe net fara sa ne lasam datele confidentiale sau urmele pe diferite site-uri,care se pot folosii de aceste date in scopuri mai putin legale sau etice.

Vom folosii pentru asta un pachet de softuri cu ajutorul carora ne vom conecta pe diferite servere,foarte multe la numar si care ne vor redirectiona din server un server pina vom ajunge in final la destinatie fara nici un fel de date confidentiale sau de identificare cu noi.

Aceasta metoda,dar un pic mai ” rafinata ” o folosesc si hackerii sau cei care se ocupa de phishing (ilegal) pentru a ajunge in anumit loc de pe net fara identitate atasata.

Dar sa nu va ginditi ca daca faceti ceva ilegal puteti scapa,nici vorba,puteti scapa de “radarul” unor simple website-uri,dar nu veti scapa de cineva cu resurse, bine pregatit si care vrea cu adevarat sa va identifice  !

Va invit sa urmariti acest video tutorial care face parte dintr-o serie de tutoriale video dedicata subiectului “spy-antispy” pe care l-am inceput cu all in one keylogger si-l vom continua si cu alte subiecte interesante.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (106)

  • Interesant tutorialul...nu ti-a mers sa te loghezi pe contul de yahoo messenger pentru ca acolo in Pidgin la Protocol nu ai ales yahoo! aveai setat AIM si nu e tot una cu Yahoo! Sper sa nu te superi pentru observatia facuta

  • Adriane.
    M-am suparat rau,m-am facut foc....
    Glumesc,merci pentru corectie,mai gresim si noi ca suntem oameni !
    Daca eram andreea esca cu prompter poate ca nu aveam scuze,dar eu trebuie sa fac un tutorial din cap si din ce memorez .
    Ma bucur ca esti atent si ca ai observat,inseamna ca esti pe faza !
    Te mai asteptam cu comentarii si cu observatii.
    Corectiile acestea sunt constructive ,si le sustinem !
    Multumesc !

  • :)) asta am vrut sa arat defapt ca imi pasa de acest minunat site! pentru mine contati,si ca sunt atent la orice miscare! nu sa arat ca tu ai gresit a fost scopul! Imi imaginez prin ce treci ca sa faci un tutorial! stiu ca nu e floare la ureche sa vorbesti cursiv sa transformi termenii pe intelesul nostru,sau ma rog...celorlalti.Iti apreciez nespus munca ta si de asta ma supar cand unu e mai cretin si ataca sau "tipa" stiu ca ai o familie si un copil si ca timpul pentru ei ni-l dedici noua de multe ori,sau poate ai timp pentru noi 2,familia si oamenii de pe aici.

    • dar este bun ca sa nu fi detectat ca ai fost pe messenger. Exista un site care iti spune toata activitatea unui user de pe mess. cum sa fac sa nu ma vada ca am fost activ?

  • Madalin !
    Cei care lupta impotriva pirateriei monitorizeaza cautarile de torrent-e din lumea intreaga,dar daca un website serios cu torrente(tracker) cripteaza(securizeaza) cautarile,autoritatilor le va fi foarte greu,daca nu imposibil sa depisteze intr-un timp scurt sursa care a solicitat torrentul,in afara de asta decriptarea unei conexiuni este ilegala atita timp cit nu este facuta in numele interesului national si eu ma indoiesc ca cineva care descarca un joc ameninta interesul national.
    Multe trackere de torrent-e de afara ofera servicii de anonimizare sau securizare pentru clientii lor,dar in Romania nici vorba de asa ceva.
    O sa incercam noi sa facem ceva de genul "cautare securizata " pentru torrent-e,pentru tracker-ul ( site de indexare torrente ) pe care o sa-l lansam in curind (speram sa reusim cit mai repede sa stringem fondurile necesare) !
    Este mai greu cu lansarea unui tracker serios si cu acces liber pentru ca nici un server public nu doreste sa gazduiasca asa ceva si pina la urma trebuie sa construim noi o serie de servere (hardware) performante care sa reziste traficului urias de pe un tracker cu acces public ( pentru toata lumea)fara obligativitatea logarii cind doar descarca,logarea sa va face pentru a intre pe forum,pentru a lasa comentarii si note pentru torrente si pentru a upload-a torrente.
    90 % din traficul de pe internet este trafic de tip p2p (torrent sau gnutela) si va dati seama la ce incarcare este supus un astfel de server(servere) care trebuie sa aiba cele mai fiabile si performante componente,care sa fie capabile sa serveasca 100000 - 300000 de torrente zilnic si pe deasupra sa mai tina si evidenta lor in retea .
    Speram sa reusim sa va oferim un produs de calitate si-n Romania !

  • poate peste 50 de ani si unde exista asa ceva apare ceva mai nou si la noi vine tot mai tarziu.sperante minime.

  • Interesant ,numai ca te omoara viteza de navighare din pacate.
    Si o intrebare: pai daca ip-ul tau e inregistrat intr-o alta zona a tarii total opusa zonei in care locuiesti sau ip-ul ti se schimba la fiecare conexiune la net asta nu-ti ofera o anumita protectie?Bineinteles foarte limitata ma gandesc. Adica poate afla admin unui site porno sa zicem ca pe mine ma cheama xulescu si unde stau? Bine, nu ma indoiesc ca organele abilitate pot sa afle sau persoane rau intentionate,dar chiar si un admin de site ar putea afla?
    Nu vreau sa ma apuc sa fac prostii, asa cum ne-ai atras atentia Cristi, numai te intreb si eu .

  • bl orcine poate sa te afle chiar si vecinu tau despre care poate nu stii ca e un mare hacker...oricum ca cineva sa porneasca pe urmele tale e foarte dificil; si trebuie multa munca sa te gaseasca dar daca vrea cineva sa te gaseasca atunci te gaseste orcine ar fi el...asta daca are anumite cunostinte...de ce crezi tu k pirateria "merge"? e foarte greu la cati pirati sunt sa alergi dupa toti! sa-i cauti sa-i amendezi insa daca ai facut belele mari ce tin de siguranta nationala sau nu stiu...ceva ft grav fii sigur ca in 1-2 zile te gasesc...ori unde ai fi!

  • poi mai cristi asta imi afecteaza cumva viteza la INTERNET? te rog contacteazama la id asta: dj_alexino_4ever_4you

Related Post

This website uses cookies.