Cum sa folosim Windows 7 si Vista fara licenta, legal timp de aproape jumatate de an – tutorial video

Daca ati instalat vreodata Windows Vista sau Windows 7 stiti foarte bine ca nu aveti nevoie de o licenta ca sa instalati aceste 2 sisteme de operare. Instaland Windows 7 sau Vista fara a baga o licenta in momentul instalarii il veti putea folosi timp de 30 de zile fara nici un fel de problema sau restrictie.

Insa ce ne facem dupa ce au expirat cele 30 de zile din perioada de incercare? Evident raspunsul este unul singur.
Ne ducem frumos ca niste oameni constiinciosi ce suntem la un magazin ce distribuie sisteme de operare si cumparam o licenta pentru Windowsul nostru.
Insa mai avem totusi o varianta!!! Sa fie oare legala? Va spun ca, da este legala!!!

Printr-o simpla linie de comanda data in CMD (command prompt) putem reactiva cele 30 de zile de trial version.
tot ce trebuie sa faceti este:

1 Dati click pe “Start” (orb buton)
2 In bara de cautare “Search” scriem: cmd
3 Ne va afisa rezultatul cautarii, dam click dreapta pe “cmd” si alegem din meniul contextual “Run as administrator”
4 In fereastra “CMD” scriem comanda: slmgr -rearm
5 Dam Enter, ne va aparea o fereastra in care ni se spune ca operatiunea sa efectuat cu succes si dam “OK”
6 Dam Restart la pc si voila, avem inca 30 de zile in care putem sa ne bucuram de Windows!!!

Putem da aceasta comanda de 3 ori, si procedand astfel totalizam 120 de zile in care putem folosi Windows 7 sau Vista complet legal. Sfatul meu este sa dati aceasta comanda in ultima zi in care expira windowsul pentru a nu “epuiza” inutil aceasta functie numita REARM.
Eu desi am dat aceasta comanda a 2 zi dupa ziua expirarii Windowsul sa REARM-at cu succes!!!

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (207)

  • Super tare oameni buni, lasti-o dracu de piraterie, aceasta metoda ne ajuta sa folosim windows-ul 120 de zile.
    Daca ne gindim bine multi dintre noi nici nu tinem atat un sistem de operare, dupa vreo 2 luni eu trebuie sa-l reinstalez, aceasta este o portita pe care cei de la Microsoft o lasa deschisa pentru domolirea pirateriei (parerea mea).
    Unii dintre voi va ginditi probabil ca este mai comod sa iei un windows xp, vista sau 7 de pe torrente gata crack-uit, aceasta este o mare gresala, deoarece acele windows-uri, foarte rar sint curate, de cele mai multe ori au prin ele tot felul de mizerii, in cele mai fericite cazuri au doar bug-uri.
    Folositi cu incredere metoda prezentata in tutorial, trebuie sa recunoastem ca este o gura de aer pentru noi Romanii mai sarmani.
    Felicitari Adrian pentru tutorial, foarte folositor.

    • Se poate da rearm si dupa perioada de 30 de zile,cu conditia sa folositi CMD cu drept de admin.
      Daca nu se foloseste cu drept de admin dupa cele 30 de zile win va spune ca ai nevoie de elevate privilege sau ceva de genul.

  • Adi, am vazut ca ai Windows 7 Professional. Am si eu o intrebare e mai bun ca Ultimate? ca nu am incercat niciodata sa bag Professinal adica, nici nu am avut de unde... sa o "luom" cu ale mele, am avut mai acum 3 zile Windows 7 Ultimate instalat in PC, dar am fost foarte dezamagit de el.
    Ca in anumite programe, primeam niste erori cum... ca programul nu este bun. De si prima data cand le-am instalat mergeau perfect.
    Efectul, erori era ceva de genu crash program bla, bla...
    Si in bsplayer, imi dadea o eroare sa intru in nu stiu ce chestie sa reglez nu stiu ce tampenie, la partea video deam ok da nu prea eram multumit de calitatea filmului de si am codecul care mi l-ai recomandat tu de aici: (((nu mai postati linkuri)))

  • Felicitari baieti...sunteti cei mai tari.Romanul totdeauna gaseste o cale sa razbeasca.Saracia ne face sa ne descurcam in orice situatie.Bravo Adrian,esti un profesionist!

  • Am o singura intrebare,dupa ce va expira acle 100si cev de zile,rebagam in calc windowsu pot sa fac iar la fel?adica sa inttroduc acea comanda si sa ma tina iar 100 de va de zile???????

    • Paul: Am o singura intrebare,dupa ce va expira acle 100si cev de zile,rebagam in calc windowsu pot sa fac iar la fel?adica sa inttroduc acea comanda si sa ma tina iar 100 de va de zile???????  

      Nu te-ai uitat la tutorial pana la capat, asa ca nu o sa-ti raspund, nu am facut tutorialul ca sa ti-l povestesc aici in comentariu!! Raspunsul la intrebarea ta se afla in tutorial, priveste-l pana la capat!!!

  • salutare!frumos cadou ai facut adriane,multumim voua care ne mai deschideti mintile pe timp de criza.sa aveti parte de sarbatori fericite!

  • salut,am si eu o intrebare,daca fac un backup la calculator dupa ce instalez windows 7 si dupa 120 de zile vreau sa il restaurez am din nou 120 de zile .va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti daca puteti ,respect pentru ce faceti.

    • valy: aveam valabilitate 90 de zile si acum am 10 zileX(X(X(  

      Click pe activate Windows now. cand dai click dreapta pe My computer. Ai 10 zile sa activezi cele 90 de zile !!! Asta vrea sa zica acolo!!!. Detalii despre activare am dat intr-un comentariu la tutorialul ACESTA

    • petre: salut,am si eu o intrebare,daca fac un backup la calculator dupa ce instalez windows 7 si dupa 120 de zile vreau sa il restaurez am din nou 120 de zile.va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti daca puteti ,respect pentru ce faceti.  

      Nici tu si vad ca nici altii nu ati inteles nimic! Nu ai 120 de zile. Ci adunat se fac 120 de zile. Instalezi Windowsul si daca nu ii bagi licenta ai 30 de zile la dispozitie in care il puteti folosi. Acum sa zicem ca cele 30 de zile au expirat, poti da primul rearm si iar o sa ai 30 de zile...dupa ce trec iar dai rearm si iar o sa ai 30 de zile. Poti face asta de 3 ori, sa dai comanda de 3 ori dar ATENTIE : DACA O DATI UNA DUPA ALTA AIUREA FARA SA ASTEPTATI SA TREACA CELE 30 DE ZILE DE TRIAL NU FACETI DECAT SA EPUIZATI INUTIL POSIBILITATEA DE A DA ACEA COMANDA DE 3 ORI. DATI REARM DOAR IN ULTIMA ZI DIN CELE 30, ZI IN CARE WINDOWSUL VA EXPIRA.

      CITIT TEXTUL DE PREZENTARE DE DEASUPRA TUTORIALULUI SI UITATIVA LA TUTORIAL PANA LA CAPAT.

    • Cristi: Adriane, te rog eu raspunde si mie la intrebare…  

      Cu un simplu Search pe google gaseai raspunsul!!! Am scris in google asa: "difference between Ultimate and Professional versions" am dat enter si am gasit rezultatul!!! sau puteai scrie in romana: diferente intre ultimate si profesional, dadeai enter si gaseai.

      Citeste AICI

  • Excelent Adrian,felicitari pentru acest tutorial,cred ca o sa faci multi oameni fericiti cu aceasta solutie prezentata.Succes in continuare!

  • Bun, forte bun raspunsu nici nu ma asteptam la asemenea raspuns deci pana in 2012 tot XP e baza :lol:

Related Post

This website uses cookies.