Cum revenim la vechiul Facebook Messenger fără My Day

Cum revenim la vechiul Facebook Messenger fără My Day

Cum revenim la vechiul Facebook Messenger fără My Day

Salutare prieteni, în tutorial de astăzi vreau să vă prezint două metode prin care putem reveni la vechiul Facebook Messenger, mai aerisit, fără opțiunea My Day pe care mulți o găsesc enervantă, inutilă, o copie a aplicației Snapchat.

Ce-i cum My Day ?

Acesta este un trend. Foarte multe aplicații de chat, în ultima vreme, încearcă să copieze populara aplicație Snapchat.

Dezactivare My Day, de ce?

Din păcate, noua interfață Facebook Messenger este una foarte aglomerată, consumă foarte multe resurse și încearcă să fie mai mult decât ceea ce trebuie să fie sau ce vor utilizatorii să fie.

Probleme cu intimitatea la folosirea My Day!

Cunosc cazuri concrete în care niște cunoscuți au postat o poză mai delicată în secțiunea My Day când, de fapt, intenția lor era să o trimită unei singure persoane. Ajungând însă în secțiunea My Day, fotografia postată poate fi văzută de toți prietenii din lista ta.

Aceasta rămâne vizibilă 24 de ore după care este ștearsă automat sau o poți șterge singur dacă reușești să realizezi că în loc să o trimiți unei singure persoane, ai făcut-o publică pentru toți prietenii din lista ta.

Cum dezactivam My Day din Facebook Messenger?

Pentru a scăpa de acest păcătos My Day, am pentru voi două soluții.
1. Prima metoda este să instalăm o versiune mai veche a aplicației Facebook Messenger.
2. A doua soluție este să instalăm Facebook Messenger Lite, o aplicație oficială, foarte lite dar care nu ne oferă posibilitatea de a face apeluri video/voce.
Facebook Messenger Lite este o aplicație pentru utilizatorii cu telefoane care au un hardware mai slab (procesor cu frecvență mică, memorie RAM puțină, versiune de Android veche).
Totuși, asta nu înseamnă că Facebook Messenger Lite nu poate fi instalata și pe telefoanele de ultimă generație. Spre exemplu, eu dețin un OnePlus 3 cu 6 GB RAM ce rulează versiunea de Android 7 Nougat. Am instalat pe acesta Facebook Messenger Lite pentru că nu-mi place noua interfață și nu folosesc funcția de apeluri video/voce.

Acesta fiind spuse, vă invit să vizionați tutorialul video pentru a vedea exact cum am procedat pentru a scăpa de secțiunea My Day din Facebook Messenger

Descarcă Facebook Messenger

Descarcă Facebook Messenger Lite
Important:
…..
Nu uitați să dezactivați update-ul automat pentru aplicație sau pentru toate aplicațiile

Pentru toate aplicațiile:
– Play Store > tap pe cele 3 liniuțe suprapuse din stânga sus (butonul meniu) > tap pe Setări > tap pe Actualizează automat aplicațiile și alegeți Nu actualiza automat aplicațiile

Doar pentru Facebook Messenger:
– Play Store > tap pe cele 3 liniuțe suprapuse din stânga sus (butonul meniu) > tap pe Aplicațiile și jocurile mele > tap pe Messenger > tap pe cele 3 puncte suprapuse din dreapta sus > debifați Actualizare auto.
…..

Tutorial video – Cum revenim la vechiul Facebook Messenger fără My Day


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (22)

  • Nu uitați să dezactivați update-ul automat pentru aplicație sau pentru toate aplicațiile

    Pentru toate aplicațiile:
    - Play Store > tap pe cele 3 liniuțe suprapuse din stânga sus (butonul meniu) > tap pe Setări > tap pe Actualizează automat aplicațiile și alegeți Nu actualiza automat aplicațiile

    Doar pentru Facebook Messenger:
    – Play Store > tap pe cele 3 liniuțe suprapuse din stânga sus (butonul meniu) > tap pe Aplicațiile și jocurile mele > tap pe Messenger > tap pe cele 3 puncte suprapuse din dreapta sus > debifați Actualizare auto.

  • Salut Adrian. Foarte util acest video, chiar ca nu imi place acest update de la Facebook messenger deloc. Numa bine ai venit cu acest tutorial. Totusi daca ai putea sa faci si la Facebook tot asa un tutorial pentru ca acum a disparut bara de favorite in lista respectiva cu care vorbeam des. Si l-a noul update a disparut si asta nu imi place deloc. Mersi pentru intelegere si felicitari pentru cea ce faceti toti!.

  • numai ideea e ca meaarga cu fb actualizat un messenger mai vechi pe viitor. oricum nu ma incurca may day ca de fac poza din gresala pot sterge poza. may day imi aduce aminte de yahoo messenger cu avatar:))
    acum pe langa subiect intreb. imi poti recomanda un telefon pana in 1100 1200 lei un telefon? mai bun ca xiaomi note 3 care il am.

  • Buna Adrian, multumesc mult pentru acest tutorial, Intradevar acea aplicatie My Day este naspa tare si inutila.

  • eu am ultima versiune de messenger si inca nu am acea sectiune de "My day" dar as vrea sa o am, exista o solutie?

  • Salut,ADI da volumul mare cind editezi tutorialul ! Se aude foarte prost,a trebuit sa bag castile ptr a te face auzit ! ms.

Related Post

This website uses cookies.