Cum repunem la seed fisierele din uTorrent dupa un reinstal de Windows – tutorial video HD

Multi dintre noi am facut cel putin odata greseala sa reinstalam sistemul de operare si sa pierdem fara sa ne dam seama,fisierele pe care le-am avut la seed.Aceasta poate fi o mare problema mai ales daca avem conturi pe trakerele unde necesita logare si cont,pentru ca pierzand seedul nu mai facem ratie si riscam sa fim banati sau dati afara de pe trakerul/trakerele respective

Metoda pe care vreau sa vi-o prezint astazi este una foarte simpla.Nu trebuie decat sa urmam niste pasi simpli care ne pot scapa de mania adminilor de pe trakerele pe care avem cont.
Iata ce trebuie sa faceti: Inainte sa reinstalam sistemul de operare,dam clic pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta “run” scriem urmatoarea comanda: %AppData%\uTorrent ( Semnul “%” ne perimte sa accesam folderele ascunse din sistemul de operare,”AppData” fiind denumirea folderului ascuns din Windows) si dam ok sau enter
In fereastra care se deschide vom avea toate fisierele ce contin setarile si fisierele puse in clientul uTorrent.Apasam CTRL + A pentru a selecta toate fisierele,apoi dand clic dreapta pe unu din ele alegem din meniul contextual “Add to archive” (Trebuie sa aveti instalat un manager de arhive cum ar fi: Winrar,Winzip,7Zip)
Asteptam ca Winrarul(in cazul de fata) sa arhiveze toate fisierele,Dupa ce Winrarul si-a facut treaba dam clic dreapta pe arhiva si din meniul contextual alegem “cut”(taiere),ne ducem intr-o alta partitie si dam “Paste”(lipire)
Acum acesi pasi fiind facuti putem trece la reinstalul de Windows
Dupa ce am reinstalat sistemul de operare,si dupa ce am instalat uTorrentu,inchidem clientul de torrente,mergem iarasi pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta scriem din nou comanda: %AppData%\uTorrent,dam ok sau enter se va deschide folderul ascuns unde uTorrentul isi tine setarile.
Ne ducem in locatia unde am salvat arhiva o luam cu Cut sau Copy si o Past-am in acest folder ascuns,dam clic dreapta pe arhiva,alegem din meniul contextual “Extract Heare” se va deschide o fereastra micuta care ne va anunta ca unele fisiere pe care le contine arhiva deja exista in acest folder,si ne intreaba daca vrem sa inlocuim aceste fisiere,dam clic pe “Yes to All”,asteptam sa se extraga arhiva(dupa ce arhiva sa extras putem sterge Arhiva pentru ca noi deja am extras din ea ce ne interesa)inchidem ferestrele deschise anterior si pornim clinetul uTorrent
Dupa ce clientul de torrente sa deschis vom avea toate fisierele pe care le aveam inainte sa renstalam Windowsul.
Nu ne mai ramane decat sa dam clic pe un fisier din client apoi apasam CTRL+A ca sa selectam toate fisierele dam clic dreapta pe unu din ele si alegem din meniul contextual “Stop”,apoi iarasi dam clic dreapta si din meniul contextual de aceasta data alegem “Force Re-Check” pentru ca clientul sa-si reindexseze fisierele si locatia unde acestea se afla,asteptam sa se indexseze toate fisierele(timpul in care se va termina de reverificat/indexat fisierele depinde de marimea fisierelor pe care le-am downloadat).Dupa ce reverificarea sa terminat le selectam iarasi pe toate dam clic dreapta pe unul din ele si alegem din meniul contextual “Start”

Urmand acesti pasi clientul nostru va contine toate fisierele avute la seed si toate setarile avute inainte de a face reinstalul de windows!
Este foarte important sa nu schimbati locatia unde sa downloadat torrentele inainte sa faceti toti pasii de mai sus,si aveti grija sa nu stergeti/formatati partitiile unde sunt salvate fisierele descarcate

ACEASTA METODA NU ESTE VALABILA DECAT IN CAZUL IN CARE FORMATATI DOAR PARTITIA C SI REINSTALATI SISTEMUL DE OPERARE!!!

de Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (118)

  • Explicati-mi si mie ce este, cum se face, cum se calculeaza,
    si cum se verifica "RATIE".

  • @George:

    Ratia este raportul dintre upload si download. Ratia se calculeaza printr-o simpla operatie de impartire. UPLOAD/DOWNLOAD => RATIA.

    1. Luam un caz concret ( valorile sunt sume rotunde sa fie mai usor la calcule ):

    Fanica are ratia globala 1,588. Upload 216 GB si Download 136 GB. Fanica downloadeaza un DVD de 4 GB. Acesti 4 GB se adauga cantitatii de download si ratia se calculeaza in felul urmator:

    216 / ( 136+4) = 1,543 RATIE GLOBALA.

    Fanica uploadeaza la acest torrent tot 4 GB si se intreaba de ce nu are ratia globala la aceeasi valoare ca atunci cand a downloadat acel dvd. Raspunsul e simplu. Cantitatea uploadata se adauga la UPLOAD si ratia devine:

    ( 216+4 ) / ( 136+4 ) = 220 / 140 = 1,571 RATIA GLOBALA.

    Pentru ca Fanica sa ajunga cu RATIA GLOBALA la aceeasi valoare ca cea initiala trebuie sa uploadeze o cantitate egala cu 4 * 1,588, adica 6,352 GB. Atunci RATIA GLOBALA va ajunge la aceleasi valori cu cea initiala.

    ( 216+6,352) / ( 136+4) = 222,352 / 140 = 1,588.

    Pentru ca Fanica sa isi mareasca RATIA GLOBALA, trebuie sa faca ratie per torrent mai mult de 1,588

    Sper ca ai inteles ceva!!

  • Salul!:)...am vazut tot felul de programe cu ajutorul carora cik"poti vorbi de pe calculator pe fix sau mobil,GRATIS!!!...este adevarat???..iar daca da va rog daca ati putea sa faceti un tutorial pe tema asta:D..Va multumesc anticipat!...Sunteti cei mai buni!:)Tineti-o tot asa!!!:)

  • Super tutorialu,daca stiam ca este o operatie atat de simpla nu pierdeam de atatea ori torentele cand reinstalam windowsu,acum am eu o intrebare cum pot eu sa pun ceva pe torent,ori ce muzica filme sa traga alti de la mine,astept un raspuns dar nu ca raspunsul care la-am asteptat de la adrian cu windowsu customizat care nu puteam sa il insatlez pe o masina virtuala ,Mersi bafta si sanatate ca e mai buna decat toate

  • @eugen: Uneori ca sa dam niste raspunsuri avem nevoie de detalii foarte multe,pentru ca nu suntem ghicitori in stele nu suntem sau nu am fost langa tine cand tu ai customizat acel windows si nu avem de unde sa stim cum l-ai customizat ce setari ai schimbat in el ce drivere ai scos,ce ai pus in el,cum l-ai ars pe cd,e nevoie asa cum am spus de foarte multe detalii!!! Nu uita ca suntem tot oameni ca si tine nu Dumnezei!!! Cat despre cum faci un torrent si cum il pui la upload vezi k a facut Cristi tutorial mai demult!!! Insa ai nevoie de trakere libere ca sa-l uploadezi!!! Te rog sa privesti acest tutorial si alta data mai mult respect si nu mai fi ironic!!! Asta e un site liber,nu ai platit nimic ca sa intri aici si nu avem nici o obligatie fata de tine si nici tu fata de noi! Nu suntem obligati sa dam raspunsuri! O facem pentru ca vrem sa ajutam si pentru a te ajuta avem nevoie de detalii foarte multe!!! https://www.videotutorial.ro/?p=89

  • Daca tu consideri ca eu am fost ironic, atunci imi cer scuze dar nu cred ca daca am pus o intrebare probabil ca asteptam si un raspuns,binenteles ca nu esti obligat sa imi raspunzi pentru ca tot ce faci este benevol,dar daca nu intrebi cum poti sa afli unde ai gresit la cea ce ai facut , cat despre windowsu customizat am stat cu tutorialu lu cristi in fata si l-am customizat si lam ars si pe cd la viteza mica si tot nu a mers, mi se bloca atunci cand trebuie sa intre unde stergi partiti C ca sa pot instala windowsu,cat despre ironie , ironie sa o numesti pe aia cu care iti vorbea unu ALEX pe cheat acum vreo doua zile,eu ce fac acum invat din tainele calculatorului pentru copilu meu,mersi pentru raspuns si intelegere ,stima pentru cea ce faceti

  • @eugen: E foarte posibil ca imaginea ta ISO sa nu fi fost buna sau sa fi fost deja trecuta prin nLite si deja scoase unele functii vitale sistemului de operare!!! E recomandat sa folosesti o imagine ISO,ne atinsa/modificata ca sa nu ai probleme!!! Daca imaginea a mai fost deja trecuta prin nLite si tu ai trecuto iarasi prin el chiar daca ai facut exact ca in tutorialul lui Cristi e foarte posibil sa ai errori!!! Chiar si Cristi a spus ca trebuie o imagine "curata" ne modificata insa mai greu gasesti in ziua de azi una neatinsa!!! Majoritatea uploadeaza pe torrente Windowsuri deja modificate,customizate cu drivere/softuri incluse,teme de windows setari si multe altele!

  • @aurel: Unul din programele care poti vb gratuit de pe PC pe fix este 12voIP dar e trial .Cu aceasta ocazie rog pe Luci sau pe Adrian poate face un tutorial despre cum ne putem achizitiona credit pt.12voIP!Este trial si nu permite decat crearea a 3 conturi dintr'un calculator,sau poate merge pacalit.Eu sincer il pacalesc cumva dar poate mai e si alta metoda.Deci:Cum ne putem achizitiona cont pentru 12voIP,eu cu engleza sant varza asa ca de aceea apelez la baietzi!CEAOO!

  • salutare la toti de pe acest site.asi vrea si eu sa propun un tutorial despre cum se instaleaza si se seteaza STRONG DC++. faceti o treaba buna tineti-o tot asa.ionel portugalia

  • @pop ionel: Avem deja unul despre Apex care e mai bun si mai stabil ca Strongul!!! Scrie sus la search in dreapta Apex da enter si o sa-l gasesti!

Related Post

This website uses cookies.