Cum putem trimite gratuit SMS-uri de pe computer cu Moove – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial o sa va arat cum puteti trimite SMS-uri de pe computer gratuit, acest lucru este posibil prin intermediul unui serviciu online.
Probabil oricine s-a gandit la un moment dat la posibilitatea trimiterii de SMS-uri de pe computer pe telefonul mobil fara sa plateasca nimic, aceasta optiune exista, sunt o multime de servicii online pe care le putem folosi pentru trimiterea de sms-uri de pe pc, din pacate multe nu inspira incredere, tinand cont de numarul din ce in ce mai mare de sms-uri spam, nu am vrea ca numarul nostru de telefon sa ajunga pe mainile oricui.
Serviciul Moove ne permite sa trimitem 10 SMS-uri pe zi gratuit, deasemenea putem introduce numere intr-o agenda din contul nostru online, astfel data viitoare cand trimitem sms-uri spre aceeasi destinatie nu va mai fi necesara introducerea numarului, vom apela la agenda telefonica din cont.
Contul pe Moove.ro se face foarte simplu, nici macar nu trebuie sa validam adresa de mail, singurul lucru pe care trebuie sa-l validam este numarul de telefon, primim un sms cu un cod pe care trebuie sa-l introducem intr-un camp in momentul creeri contului.
SMS-urile se trimit imediat, exact cum le-am trimite de pe mobil, interfata contului Moove.ro este simpla si usor de folosit, interesant este faptul ca istoria trimiterii sms-urilor ramane, astfel putem vedea ce sms-uri am trimis in trecut, bineanteles daca vrem sa ne ferim de cineva care acceseaza acelasi computer, putem sterge istoria oricand.
Pe langa alte servicii de acest gen, Moove.ro este o alegere buna, nu vreau sa fac referire la alte servicii acum, probabil o sa realizam un tutorial in care vom vorbi despre avantajele si dezavantajele folosirii altor servicii online de trimitere a SMSurilor.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (55)

  • Exceptional!!!!!!!!!!!Pe cand si ptr. international macar un sms pe zi????????????
    Multumesc mult,mult! Sa aveti spor si sanatate!!!!!!!!

  • E un serviciu binevenit. Cu regret, daca esti in strainatate, nu-l poti folosi, ca sa trimiti sms-uri de la calulatorul tau catre un nr mobil din Romania. In acest sens sunt mai avantajati cei din Republica Moldova. Operatorii de telefonie mobila de aici ofera pe site-urile lor un serviciu gratuit pentru a trimite mesaje de pe calculator catre un numar din Moldova de oriunde ai fi in lume. Cine are un prieten in MD poate sa-i trimita sms-uri gratuite foarte simplu de pe site-ul operatorului.
    Pentru numere oragne:
    http://www.orange.md
    Pentru numere moldcell:
    http://www.moldcell.md/sendsms
    Pentru numere unitE:
    http://www.unite.md/sms

  • daca mai sti si alte servicii cu care poti trimite mesaje mai fa tutoriale ca eu stiam doar de acesta dar de multa vreme :)) infine daca mai sti si alte servicii asemanatoare mai asteptam tutoriale !!!

    • bogdan: Salut!Foarte bun tutorial.As vrea si eu un tutorial despre Comodo internet security 2011  

      Mai bine il instalezi tu ca oricum nu vei regreta si nu mai astepti tutorial.ESTE Free si este f bun.Setarile le dai si tu intuitiv aproape de maximum.Daca insisti pe setarile cele mai recomandate revino cu intrebari si o sa te indrum desi parca a mai facut-o francisc cu alata ocazie.

  • buna, un tutorial bun si foarte util ...multumiri. din pacate am incercat sa ma bag si eu sa il incerc, dar dupa ce imi trec datele astept mesajul de confirmare cu codul respectiv si ...((nu mai vine

  • Imi place ca de o bucata buna de vreme faceti tutoriale scurte si la subiect ! Oricum meritati toate aprecierile; foarte multe lucruri utile am aflat, de care nu stiam . Succes in continuare !

Related Post

This website uses cookies.