Cum putem sa ardem un cd in format audio(track) cu nero-tutorial

In acest tutorial video,va prezentam cum putem sa ardem cu programul nero un cd in format audio sau track.

Sa presupunem ca avem in casa o combina audio mai veche sau un radio cd care nu poate sa citeasca formatul mp3,mp4 etc si atunci o sa fim obligati sa ardem cd-ul in format track(audio).

In momentul in care vrem sa downloadam o melodie in format audio o s-o regasim si sub denumirea de track avind o dimensiune foarte mare (40-60 de mega) si nu prea este rentabil sa downloadam si sa stocam fisierele audio intr-un astfel de format,desigur acesta are o calitate foarte buna a sunetului dar dinensiunea este de circa 10-15 ori mai mare decit a formatului mp3.

Indicat ar fii sa pastram melodiile preferate in urmatorul fel:pe pc in fisiere mp3 iar pe cd-uri in format audio(track)

Urmatorul video tutorial va arata cum se poate face un cd audio din fisiere mp3 folosind suita software nero .

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

 

Cristi:

View Comments (53)

  • He..he Boby..nu mai "parazitii" ai acolo.. :D
    Cea mai iubita trupa din tara..parerea mea..

  • Buna,
    Totul pana aici este OK.
    Dar atunci cand deschid CD-ul audio scris pe Windows Media Player, Winamp sau in masina nu vad TITLURILE MELODIILOR SI CINE LE CANTA, vad doar Track 1..n.cda (extensia in explorer)
    Cum pot corecta acest lucru ? Sa vad cin e cinta si ce melodie este.
    va multumesc.

  • @iuta:
    In momentul inscriptionarii trebuia sa le dai numa la fiecare sau daca aveai un nero cu liceenta facea el asta pentru tine daca bifai niste chestii,nu stiu exact ce chestii ca nici eu nu am liceenta la nero,costa destul de mult.

  • BUNA.AM SA VIN CU UN SUBIECT IN CARE MA INTERESEAZA.
    AM INCERCAT SA DESCARC CU ''NERO'',SI CAND AM DAT SA ADAUG O POZA SAU O MELODIE IMI ARATA ASA ''IT MAY BE POSSIBLE,THAT THE FILES CAN BE ADDED,IF A DEDICATED PLUG-IN IS INSTAL''.DIN CATE AM REALIZAT CA IMI CERE SA INSTALEZ''PLUG-IN'',DAR AM TOT INCERCAT SI NU IESE NUMAI STIU CE MAI ARE.
    POATE IMI SPUNETI CARE ESTE PROBLEMA SAU IN CAZ DE TREBUIE VREUN PROGRAM CA SA TREC DE ACEASTA ETAPA.CA APOI SA URMEZ SA DESCARC DE PE NERO DE TOATE CE DORESC.
    ASTEPT RASPUNS CE ESTE DE FACUT.
    VA MULTUMESC FOARTE MULT.
    NUMAI BINE

  • @daniel: 1 la mana...data viitoare cand postezi,posteaza cu litere mici ca nu suntem chiori si vedem postul tau indiferent cum scrii,nu trebuie sa iesi in evidenta! Si 2 nu mi-e clar deloc ce vrei sa faci? Sa descarci cu nero? cum adik sa descarci cu nero? Ce sa descarci cu nero si de unde? Nero e un burner,un burner adik un soft cu ajutorul caruia faci cd-uri arzi cd-uri cu muzik,filme,poze...si restu...nu am auzit de asa ceva...cum sa descarci cu nero? la ce te referi?

  • Ar fi cazul sa nu fiti rai (unii), omu' face o treaba de milioane,bravo lui !!! tine-o tot asa.

  • am si eu o problema am un radio cd in masina care nu citeste decat cd uri originale din ce imi dau eu seama ...cum as putea sa fac un cd sa para original ?

  • @geo: Nu ai nici un fel de problema cu "radioul" tau problema este ca "radioul" tau citeste doar cd-uri format audio track! si nu mp3-uri!

  • Am folosit Nero 7,8,9 si pana la urma tot la mai batranul 6 m-am intors.Mi se pare mult mai bun...

Related Post

This website uses cookies.