Cum putem sa aducem pe desktop e-mail-urile de pe gmail cu mozilla thunderbird-tutorial video

In acest tutorial video, vom downloada si instala un program care ne poate aduce e-mail-lurile pe desktop si care ne mai poate ajuta sa ne citim un e-mail fara sa fim conectati la internet.

Ganditi-va ca poate aveti 2-3 adrese de e-mail si nu veti mai fi nevoiti sa va conectati la fiecare server pentru ca mozilla thunderbird se va ocupa si va va aduce toate e-mail-lurile pe desktop.

Daca aveti un cont de e-mail pe gmail se va potrivii manusa dar nu acelasi lucru pot spune daca folositi un cont pe yahoomail care din pacate nu este foarte compatibil si puteti intampina unele probleme.

In cazul in care vreti un cont de e-mail sanatos si fiabil si care sa va aloce un spatiu de pana la 7 giga va recomand sa folositi sau sa va faceti un cont pe gmail .

Pe site la noi o sa gasiti tutoriale video care va arata cum sa-ti faci o adresa de e-mail in cazul in care nu stiti.

de Pelu Bogdan

Cristi:

View Comments (73)

  • Interesant,dar din pacate eu am 3 conturi de e-mail pe yahoo.De ce nu este compatibil cu yahoo si ce probleme ar putea sa apara?

  • bl Yahoo este un client de mail privat adik cu plata tu acum ai un cont de mail de reclama cum sar spune...nu e un client de mail free...ai vazut ca daca vrei sa faci upgrade la mailu de yahoo tre sa platesti si pur si simplu nu au incheiat contract sau acord cu mozilla.Gmail este free si nu are nimic cu plata la ce tine de mail plus ca are un spatiu de stocare ft mare si suporta sa trimiti fisiere ft mari fata de yahoo care nu-ti permite sa trimiti fisiere mai mari de 10MB prin mail si nici pe aia 10MB nu poti sa-i trimiti.Asadar Mozilla produce software,motor de cautare,tunderbird free si Gmail este tot free.Mai conteaza de ce si cum?Pur si simplu folosestete de ele merita eu am 2 conturi pe Gmail si Gmail are si el un fel de messenger dar se numeste Google Talk prin care poti trimite fisiere poti folosi web,pune avatar, exact ca la yahoo messenger si ce e marfa la Google Talk ca nu iti paga pe gat reclama ca cei de la yahoo unde ai tot timpu jos la mess chenarul cu reclama in care ruleaza tot timpul reclame si imagini de multe ori enervante.Google talk este ft util sii usor de folosit.

  • Si tot pt. Adrian
    Conteaza ce si cum pentru ca iti dai seama ca nu pot sa renunt acum la 3 adrese pe care le am demult si de aceea vroiam sa stiu cum sta treaaba.
    Adica ar exista, eu stiu riscul ca din moment ce nu este compatibil cu yahoo sa se piarda pe drum cateva mailuri?

  • Frate nu este compatibil tunderbirdul cu Yahoo dar poti trimite orice mail de pe google catre yahoo si invers! Tu nu intelegi ca nici macar nu ai functia de a seta Protocolul POP ca sa-l configurezi cu tunderbird! pt ca versiunea de pe yahoo care o ai tu nu e una pro! e una free,da la option si ai sa vezi k daca vrei sa treci la mail plus tre sa dai 19 dolari pe luna si ai in loc de 15 filtre o sa ai 50 nu o sa mai fie reclama cum e acum tot felu de banere cu reclame flashuri etc,si spatiu de incarcare pt trimitere de fisiere se va mai mari cu 10 acum la ala free de pe yahoo ai 10mb daca cumperi mail plus cont de mail plus o sa ai 20mb mare branza pe cand la goolge ai 7G si creste intruna...Ce daca ai 3 conturi pe yahoo? poti sa-ti faci inca 1 sau 2 pe Gmail de la google!nu ai vazut in tutorial ca la Gmail ai niste setari acolo la tipul protocolului POP bla bla ei la yahoo nu-l ai tipu ala de protocol si din cauza asta nu poti sa-l configurezi cu tunderbird la yahoo ai protocolul ala POP doar la mail plus dar ala e cu bani...

  • Mda am vazut, chiar ma uitam dupa setarile alea la yahoo si nu le gaseam ...ce suckers sunt si astia de la yahoo

  • Ma bucur,ca va dati seama de diferentele intre yahoo mail si gmail (google mail) si poate o sa incerce lumea si google talk.

  • misto io nici nu stiam ca exista asa ceva.dar daca imi trimite cineva un mail imi apare acolo?sau trebuie sa dau eu sa se dow din nou mailurile ca la inceput?

Related Post

This website uses cookies.