Cum putem pune un film sau un clip video pe desktop in loc de wallpaper – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de azi veti vedea cum se pune un film ca wallpaper, da ati auzit bine, in loc de wallpaper vom pune un fisier video, un fimulet cu familia, un clip de pe youtube etc, acest fisier video ce va inlocui wallpaperul nu ne va incurca deloc, se va comporta exact ca un wallpaper veritabil + motion (miscare).
Pentru asta vom folosi VLC media player, acesta trebuie setat putin, decat o singura setare si o mica modificare in playlist ne vor ajuta sa punem filmele pe desktop ca si wallpapere si le vom putea rula in bucla (daca vrem).
Vreau sa va spun ca nu este vorba de un simplu film in full screen, vom putea lucra ca de obicei pe desktop iar pe fundal va rula filmul, probabil ca nu vom mai fi atat de atenti dar cui ii pasa, noi ne modificam desktop-ul, adevarul este ca ne-am cam plictisit de wallpapere, meritam si noi o schimbare de decor.
Totul este foarte simplu, veti vedea in tutorial, avantajul acestei metode consta in faptul ca putem pune orice fel de fisier video ca si wallpaper, alte aplicatii care sunt special create pentru asta pot suporta numai anumite formate video, batranul VLC suporta orice, you name it …
Ce sa mai lungim vorba, let’s pimp the desktop dude.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (57)

  • Si alte softuri in genul asta exista? adica nu VLC altul in care sa pun un film sa ruleze pe desktop.

    • Da sunt si alte softuri, din pacate fie nu merg pe toate sistemele de operare fie nu lucreaza cu toate formatele video, unele costa destul de mult.
      Daca subiectul acestui tutorial video prezinta interes o sa continui si cu alte softuri care ne ajuta sa punem un fisier video pe post de wallpaper.

    • Sqad: Si alte softuri in genul asta exista? adica nu VLC altul in care sa pun un film sa ruleze pe desktop.

      as vrea si eu un tutorial despre cum se pot instala jocurile trase de pe ttorente. faceti o treaba minunata , va salut. ursul 76

      • Ai scris cumva in casuta de cautare din dreapta de pe marginea neagra sus: cum se instaleaza corect jocuri, ai dat enter si nu ai gasit?
        FOLOSITI SEARCH-UL CA DE AIA E PUS ACOLO NENEEE!!!

  • super tare baieti va urmaresc zi de zi dar am si yo intrebare cand continuati tutorialele despre google adsense ???????

  • Adica subiectul vlc? da aprofundati ca e un player foate bun.. numai la design sta cam prost dar restu e un player execeptional

  • Salut.Felicitari pentru treaba care o faceti si munca pe care o depuneti.Am si eu o sugestie pentru un videotutorial, despre dreamveawer daca se poate.Multumesc

  • Am si eu o opinie. In primul rand apreciez tutorialul pt ca si mie imi place sa pun asa ceva pe desktop. Cred ca acelasi lucru se poate obtine destul de usor si cu BSplayer. Alegeti un clip, porniti-l, iar apoi apasati doar tasta "D" si o sa obtineti, zic eu, acelasi efect. Ca sa iesiti, tot tasta "D";).

  • Salut. Am si eu o opinie. In primul rand felicitari pentru acest tutorial, pentru ca este ceva interesant. Dar incercati asa ceva si cu BSPlayer. Alegeti un clip, porniti-l si apoi apasati tasta "D". O sa obtineti, zic eu, acelasi efect. Ca sa iesiti tot tasta "D".;)

Related Post

This website uses cookies.