Cum putem incerca sistemul de operare Mac OS Snow Leopard pe PC cu VMware – tutorial video

Salut prieteni, in acest videotutorial o sa invatam cum putem testa sistemul de operare Mac OS X pe PC-ul nostru fie el Windows XP, Vista sau Windows 7. Pentru cine nu stie sistemul de operare Mac OS X este dezvoltat de compania Apple. Acest sistem de operare vine preinstalat pe produsele acestora cum ar fi MacBook Air, MacBook Pro etc. Este un sistem de operare ce va rula doar pe hardware specific Apple. Si totusi, daca aveti in plan sa va achizitionati un astfel de sistem de operare si doriti sa il testati mai intai, vom invata cum putem face asta in tutorialul de astazi. Tot ce avem nevoie pentru a testa sistemul de operare Mac OS X este sa avem instalat un “player” capabil sa ruleze o imagine virtuala si bine inteles mai avem nevoie si de imaginea virtuala cu sistemul de operare.
O sa avem si cateva neajunsuri daca vom folosi aceasta metoda si aici ma refer la faptul ca nu vom avea sunet in rest putem sa facem cam tot ce vrem.
Mac OS X este cotat foarte bine pe piata fiind preferat si folosit in special de cei care fac editare fideo, foto, design. Un sistem de operare foarte simplu de folosit, foarte intuitiv si totusi nu la fel de permisiv ca Windowsul cand vine vorba de customizare, personalizare sau setari mai amanuntite. Din pacate si acest sistem de operare sufera de un neajuns: Fiind bazat pe Unix, nu sunt disponibile foarte multe jocuri pentru aceata platforma. In concluzie, daca sunteti un gamer inrait si doriti sa va achizitionati un astfel de sistem, va pot spune ca ati gresit platforma. Pe de alta parte, daca doriti sa faceti editari video, foto profesionale, acest sistem este mediul ideal pentru asa ceva.
In speranta ca am reusit sa va starnesc curiozitatea, va invit sa urmarim impreuna tutorialul video!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

Magnet link pentru imaginea Mac OS din tutorial:

magnet:?xt=urn:btih:RAI34STV3FCBBXDEBJPGXGHDMASEGX6F

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (123)

  • Salut!Interesant tutorialul dar va trece mult timp pana romanul de rand isi va pemite produse apple.

    • Nu trebuie sa ai neaparat produsul apple .... Trebuie doar un procesor Intel :D
      Instalarea MAC OS LEOPARD 10.09 se poate face pe PC fara probleme :D

  • Bravo Adrian , frumos tutorialu! cred ca e primu despre mac?! sau nu am vazut eu pe site? are un amic mac dar mie se pare complicat fata de windows. plus ca stiu ca la jocurii nu prea merge :)da am auzit ca la noile versiuni de mac cica merg si jocuri mai noi.una peste alta i fain ca cu efectele alea !

  • Bogdan: Salut!Interesant tutorialul dar va trece mult timp pana romanul de rand isi va pemite produse apple.  

    In romania sunt Iphone peste Iphone (e produs apple) :P Sa nu mai zic de IPod-uri! Mac-uri mai putin...

  • Mda Mac e dragut insa e cam limitat atat la soft cat si hardware.....mai bne folosesc Linux cu tema de mac si app acel efect exista si in linux daca instalezi si compiz-plugins-extra.Multumim de tutorial.

    • Gabi: cum descarc si eu imaginea??adica ce fac cu magnet linkul??  

      Eu nu stiu ce mai comentezi daca nu teai uitat la tutorial?Acolo sa aratat cum se face....

      • iulian62:
        Eu nu stiu ce mai comentezi daca nu teai uitat la tutorial?Acolo sa aratat cum se face….  

        Nu este nimeni la Seed!
        Nu se descarca.

  • Aveti rabdare si va incepe si Downloadul, voi vreti sa inceapa in 3 secunde? Asteptati mai mult pana magnet URI-ul este verificat.

  • celor ce nu va merge download-ul este datorita setarile prost facute pe care le faceti in clientul de Torrente.

    In concluzie, daca nu va merge intrati in uTorrent apoi in Options apoi in Preferences si pe stanga dati click pe Connection si bifati "Enable UPnP port mapping"
    Apoi tot in stanga dati click pe BitTorrent si bifati "Enable DHT Network" si "Enable DHT for new Torrents" si "Enable Peer Exchange" apoi dati Apply si OK. Dupa ce ati facut aceste setari de preferat este sa restartati uTorrent-ul, sa stergeti magnet uri-ul adaugat si sa il mai adaugati inca o data.

  • scump dar cu mult design si efecte....
    am o intrebare: exista virusi pt macos cum exista si pentru windows. Cineva imi zicea ca nu si eu ziceam ca trebuie sa fie ca hackerii nu dorm. Deci sunt?

    • nu sau apucat să creeze viruși pentru că foarte puțină lume îl utilizează dar dacă ar fi creati ar lua ca și windowsul pentru că instalările se fac tot cu fișiere exe dar de alt tip vezi și tu pe tutoriale instalări de brawsere,jocuri etc pe mac

Related Post

This website uses cookies.