Cum putem controla de la distanta utorrent prin intermediul webui-tutorial video

In acest tutorial video vom vorbii despre protocolul peer to peer sau p2p,mai exact despre utorrent care este un reprezentant de seama al tehnologiei bittorrent.

Nu despre aplicatia utorrent in sine vom vorbi ci despre metoda prin care putem sa-l comandam de la distanta ( remote control ) prin intermediul internetului si al unui browser.

Ideea de a comanda ceva de la distanta a fost intotdeauna interesanta si incitanta,in cazul nostru nu trebuie nici macar sa facem eforturi prea mari,configurarea fiind floare la ureche.

Va trebuii sa downloadam webui,( web user interface ) de la compania care produce si celebrul client de download torrente utorrent,ce ne va ajuta sa controlam clientul utorrent.

Operatiunea este foarte simpla iar efectul este unul extraordinar,imaginati-va ca sunteti in birou la serviciu si va hotariti sa downloadati un film care o sa-l vedeti seara acasa,sigur nu o sa puteti pentru ca computerul pe care lucrati nu este un pc privat si pe deasupra poate fi supraveghiat de cineva,in concluzie trebuie sa ajungeti acasa,cu toate ca sunteti obosit si sa-l puneti la descarcat.

Ei bine acum nu mai trebuie sa faceti asta pentru ca exista webui si utorrent,cu care puteti comanda de pe pc-ul de la serviciu clientul utorrent,pe care-l aveti deja instalat pe computer acasa si filmele sau muzica vor fi gata downloadate cind ajungeti acasa de la serviciu.

Cristi:

View Comments (50)

  • ca sa ajungi direct la traiectoria utorrent-ului mai e si chestia asta start > run > %AppData%\uTorrent > ok si gata :P

  • Kp.
    Vad ca esti expert in command line.
    Eu am aratat cum se lucreaza in interfata grafica a windowsului,pentru ca daca vrem sa folosim linia de comanda inseamna ca ne intoarcem in timp.
    Esti pregatit sa arunci mouse-ul la gunoi si de maine sa folosesti numai "command line " ?
    Vreau un raspuns sincer !!!

  • kp asta e un tutorial despre cum sa cotrolezi utorentul tau din pc-ul tau de acasa,presupunand ca tu fiind in italia sau spania si vrei cu torrentu din pc de acasa sa decarce ce vrei tu! tu ai inteles cum ca ar fi un alt mod de a deschide utorentul si probabil ai zis-o pe aia cu linia de comanda...Mai mult k sigur n-ai inteles tutorialul!

  • Cristi eu zic ca motorul siteului de cautare ste foarte bun si propun sa-l lasi asa...cat despre mail subscribe...am bagat mailu acum 3 zile cred si nu primesc nici un mail desi sau pus de atunci 2 tutoriale noi plus comentarii si nu am primit nici un mail mai subscriu odata? sau astept sa se ia ala in considerare? au trecut zile bune de cand am subscris!

  • m-am uitat si in Spam ca poate yahoo il vede ca fiind spam...dar nici acolo nu mi-a venit vreun mail de la videotutorial.ro

  • da sunt pregatit sa folosesc decat command line :d

    si adriane daca taceai filozof ramaneai.

    apropo daca tot esti tu ala desteptu zi si mie da sincer adriane cati ani de experienta ai tu in IT ?

  • Adriane.
    Tu apari ca subscriber dar nu esti confirmat,trebuia sa-ti vina un mail si tu sa dai pe link-ul de confirmare daca esti sigur.
    Este ca un fel de double check.
    Mai uita-te si tu in casuta de mail si daca nu este nimic vedem noi miine.

  • kp nu am spus ca-s ala desteptu! ce te simti inferior de te ataci asa? am spus eu ceva ca-s inferior tie? sau ce? cred ca filozof ramaneai tu daca taceai acum...ma rog mai stiu eu de astia care iti instaleaza windowsu de-al de tine asa care cik aveti ani de it si habar nu aveti sa formatati o partitie poate tu stii da nu-s prea credul in "astia cu ani de it in spate" daca iti spun ca am 23 de ani de it in spate ma crezi? pai vezi? asa ca putin imi pasa de anii tai de it si aici suntem intr-un mediu virtual poti sa pui orice ca esti bil gates ...ma rog nu stiu cum se scrie...

  • Cristi ma uit la fiecare 20 de minute ca astept cu sufletu la gura de 2 zile un mail de la cineva si crede-ma ca nu e nici un mail de la voi stiu cum arata mailu de confirmare prin care eu tre sa dau clic pe un link ca sa fie sigur ca eu am facut cererea...bla bla mi-e cunoscuta formalitatea dar nu e nimic de la voi nici in spam nici in inbox

Related Post

This website uses cookies.