Cum putem citi email-urile de pe Gmail fara conexiune la internet sau client email – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre Gmail, mai exact o sa invatam cum ne putem citi toate email-urile din contul de Gmail fara a avea o conexiune la internet si asta fara sa fim nevoiti sa instalam sau sa folosim un client de mail pentru desktop! Sunt sigur ca printre vizitatorii nostri sunt persoane carora nu le plac clientii de mail desktop, fie ca sunt dificili de setat, fie ca e o aplicatie in plus pentru un PC mai slab sau fie au o conexiune la internet tot timpul si nu au nevoie sa-si citeasca mail-urile offline. Tot ce avem nevoie pentru a putea citi mail-urile din Gmail atunci cand nu vom avea internet este doar un browser si o conexiune la internet pentru 20-30 de minute, asta pentru a pune totul la punct. Setarile o sa le facem fiind conectati la internet si logandu-ne pe contul nostru de Gmail. Dupa ce am facut setarile in contul de Gmail mai avem nevoie de 20-30 de minute (poate si mai putin, in functie de cat de multe email-uri aveti) timp in care sa ramanem conectati la internet (asta doar pentru prima data, cand activam aceasta functie) pentru ca email-urile sa se sincronizeze cu Desktop-ul nostru.
Atunci cand activam Offline Mail, avem tot felul de optiuni interesante cum ar fi:
la ce interval de timp sa se faca o noua verificare si sincronizare pentru email-urile sosite
ce filtre sau ce categorii sa sincronizam si sa accesam (de exemplu, poate vrem sa accesam cat suntem offline, doar mail-urile primite, nu si cele din spam, din email-uri trimise sau din email-uri nefinalizate)
avem optiunea de a alege sa putem accesa offline atasamentele
putem activa sau dezactiva oricand serviciul Offline Mail fara a fi nevoiti sa dezinstalam vre-un soft
ne putem accesa contul de gmail online din browser in mod normal ca si atunci cand nu aveam functia Offline Mail activata
Toate aceste facilitati sa folosesc de tehnologia Google Gears, ce permite folosirea de aplicatii web sofisticate adaugand noi functionalitati browserului. Google Gears mai permite printre altele, stocarea temporara a unor fisiere, pe calculatoru nostru pentru a putea utiliza aplicatiile web (web based applications) si atunci cand nu avem o conexiune la internet. Google Gears poate fi folosit pe orice sistem de operare si pe mai toate browserele moderne.
Acestea fiind spuse, nu-mi mai ramane de facut decat sa va invit sa vizionati acest tutorial video!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (24)

  • Salut.Stiu ca nu are legatura cu acest tutorial dar va rog sa imi spuneti cum as putea sa revin la driver-ul de dinaintea celui care il am instalat acum pentru un dvd wr de laptop.(Am facut update de firmware si acum nu mai functioneaza cum trebuie).Multumesc.

  • Daca puteti realiza niste tutoriale cum sa creem un blog,cum sa il configuram,s.a.
    Am vazt ca aveti deja niste tutoriale cu sa creem un blog,si cum sa il setam,dar tutorialele alea despre wordpress sunt vechi si inapoiate si eu as zice ca e cazut sa realizati alete tutoriale cum sa creem cu blog.

    • andrew: Daca puteti realiza niste tutoriale cum sa creem un blog,cum sa il configuram,s.a.
      Am vazt ca aveti deja niste tutoriale cu sa creem un blog,si cum sa il setam,dar tutorialele alea despre wordpress sunt vechi si inapoiate si eu as zice ca e cazut sa realizati alete tutoriale cum sa creem cu blog.  

      Ne cerem scuze, promit sa nu se mai intample !

  • Salut , Cristi sau Adrian am avut si eu o rugaminte la voi , dar niciunul nu mi-ati raspuns , hai am inteles imi raspundeti cand aveti timp disponibil , dar am asteptat de Duminica pana astazi un raspuns de la tutorialul clonare hard disk si nu am primit niciun raspuns nici pe gmail , am mai trimis , mai demult la sectiunea sau butonul Contact de pe site am trimis acuma recent si odata mai demult dar nu mi-sa raspuns deloc , asa oi fi eu pagubos sa nu primesc niciun raspuns la pagina 1 la acel tutorial comentariul 14-15 nu am primit , sau hai mai astept dar cat . Am vrut sa va ajut si pe voi cu ceva tutoriale dar daca nu vreti asta e , asa sunt eu fara noroc . Acuma sper sa nu va suparati tare ca eu nu vreau nimic rau , eu sunt foarte calm , si am nimic cu nimeni . Sper sa cititi acest mesaj . O Zi Buna Cristi si Adrian

    STEFAN

  • Dar o chestie .flv sau .mp4 faceti voi eu cred ca .flv ca asta suporta playerul jw player da? Pai stai sa til urc in file sharing sa vad la upload media , imediat til dau linkul asta e http://www.megaupload.com/?d=BSNVCI5C dai copy/paste in browser e chiar un tutorial despre office 2007 clipart si inca ceva acolo dureaza cred 25 min parca numai tiu minte bafta sa vad . Si-mi spui daca e bun ? Bine pe parcurs o sa fie mai bine daca gresesc putin asta nu inseamna ca nu am voie se mai intampla pe moment , si asa mie imi place sa vb singur ca papagalul :))

  • Hai ca ti-am trimis Cristi link-ul , ca ma pricep cat de cat ca tot omu` . Astept raspuns daca e bun sau daca nu . Multumesc Cristi ! Astept !

Related Post

This website uses cookies.