Cum putem afla locatia celor ce ne jignesc, ameninta, santajeaza prin email – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem afla cine este cel din spatele unei adrese de email. Poate sunt multi printre dumneavoastra ce ati trecut prin momente neplacute cum ar fi santajul, amenintari, sau pur si simplu cineva va stresa trimitandu-va mail-uri cu o mare insistenta. Ei bine de acum inainte putem afla foarte simplu si usor cine este cel din spatele mail-ului pe care il primim de la el. Mai exact putem sa-i aflam locatia si de ce nu, daca situatia e grava se poate merge mai departe pana la politie, urmand ca organele abilitate sa se ocupe de situatie (oare?).
Daca suntem putin isteti, putem chiar noi sa o face pe detectivul. Fie ca folositi Gmail sau Yahoo, metoda este valabila in ambele cazuri, chiar pe orice serviciu de mail ati folosi. Puteti face asta chiar si daca veti folosi un client de mail. Mie personal mi sa intamplat de foarte multe ori sa primesc niste “mailuri surpriza” si cu o mica banuiala pe care o aveam plus apeland la aceasta metoda mi sau confirmat respectivele banuieli si imi dadeam foarte usor seama cine mi-a facut “surpriza” respectiva. Asa dar daca vreti sa fiti un mic james Bond sau pur si simplu sa va potoliti curiozitatea ori sa o faceti pe detectivul particular va puteti folosi oricand de acest truc extrem de simplu si usor. Nu avem nevoie sa ne folosim de nici un soft ci doar de browserul nostru in care suntem logati pe adresa noastra de mail sau asa cum am spus putem apela la aceasta metoda chiar daca folosim un client de mail. Acestea fiind spuse eu va invit sa urmarim impreuna acest tutorial foarte scurt dar tot odata concentrat si cuprinzator si ca incheiere, pentru cei ce mai viseaza inca ca lumea e a lor sau ca daca stiu cateva coduri de scripting (kidscripting) sunt mari hackeri, vreau sa le spun doar atat. Daca noi ca oameni simpli putem afla atat de multe lucruri cu putina pricepere oare ce poate afla un provider de net, google sau organele abilitate?
Este o intrebare retorica sau poate nu pe care va invit sa o dezbatem pe rubrica de comentarii a acestui tutorial!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (195)

  • Salut ,baieti ,E tare tutorialul ,felicitari .Dar tot vam trimis mesaje pe contact dar nu ati rsp in legatura cu claritatea imaginii pe care o aveti la tutoriale ,in fine ,ma las pagubas ,spunetimi macar sau faceti un tutorial cum sa punem o pagina de inregistrare pe wordpress si sau alt site ,blog ,mai bine zis faceti un tutorial pentru chestai asta ca sa nu intri oricine la mine pe site si sa posteze daca bagaa emailul doar ,vreau sa am o baza de date ,ce mai ,vreau ceva de genu cum aveti voi . Multumesc si imi cer scuze daca tot va stresez dar as dori macar acum un rsp afirmativ daca se poate .

    • pt captura desktop Camtasia Studio este foarte bun si cred ca acesata il foloseste si baietii de la videotutorial...daca nu ma insel..

      • eu ma refeream la staf si fii linistit ca stiu de acel program ,la mine pbl e ca nustiu cum au iei asa o calitate a imaginiii dupa ce il pun pe youtube ?! mc oricum

        • elyxir: eu ma refeream la staf si fii linistit ca stiu de acel program ,la mine pbl e ca nustiu cum au iei asa o calitate a imaginiii dupa ce il pun pe youtube ?! mc oricum

          Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe marginea neagra: CamStudio si da enter. FOLOSITI SEARCH-UL (CASUTA DE CAUTARE)INAINTE SA POSTATI O INTREBARE.

  • Salut.Acest program e folositor doar daca persoana respectiva NU FOLOSESTE VPN( ADICA UN TUNEL VIRTUAL).Eu unul folosesc VPN ,stau in Italia ,si in loc sa am ip de italia acum imi da ip de California.Si in plus eu am restrictionat P2P( OPTIUNEA SAU MAI BINE ZIS CALEA DE DAWLAOD CATRE TORENTE,SI ALTE PROGRAME) si fara VPN deschis nu pot sa descarc nimic deoarece cei de aici din IT. au blocat iesirea,SI CE MA ENERVEAZA CEL MAI MULT E CA ,CA SA VA POT VEDEA VIDEOTUTORIAL.RO,TREBUIE SA DESCHID VPN CA ALTFEL NU REUSESC SA VAD NIMIC ,SI DE EXEMPLU NICI SERVICIU VOIP DE LA ROMTELECOM SAU ZAPGLOBALFREE NU POT SA IL FOLOSESC CU VPN INCHIS.IN CONCLUZIE DACA AI VPN ITI POT TRIMITE ZECI DE MAILURI FARA CA TU OM DE RAND SA POTI SA MA DESCOPERI.

    • vicentiu: Salut.Acest program e folositor doar daca persoana respectiva NU FOLOSESTE VPN( ADICA UN TUNEL VIRTUAL).Eu unul folosesc VPN ,stau in Italia ,si in loc sa am ip de italia acum imi da ip de California.Si in plus eu am restrictionat P2P( OPTIUNEA SAU MAI BINE ZIS CALEA DE DAWLAOD CATRE TORENTE,SI ALTE PROGRAME) si fara VPN deschis nu pot sa descarc nimic deoarece cei de aici din IT. au blocat iesirea,SI CE MA ENERVEAZA CEL MAI MULT E CA ,CA SA VA POT VEDEA VIDEOTUTORIAL.RO,TREBUIE SA DESCHID VPN CA ALTFEL NU REUSESC SA VAD NIMIC ,SI DE EXEMPLU NICI SERVICIU VOIP DE LA ROMTELECOM SAU ZAPGLOBALFREE NU POT SA IL FOLOSESC CU VPN INCHIS.IN CONCLUZIE DACAAI VPN ITI POT TRIMITE ZECI DE MAILURI FARA CA TU OM DE RAND SA POTI SA MA DESCOPERI.

      asa e !cu torpak sau xbank f....ti pe cine vrei la cap.da'noi suntem baieti cuminti

  • e tare, dar vreau sa va spun ca se poate de schimbat si ip-ul asa ca va va duce in eruare solutia aceasta.

  • adrian te pot ruga ceva imi poti da un link de unde sa descarc un windows xp fara pic de eroare in el si fara pic de program instalat si care sa nu expire pls ca nu am bani sam cumpar un windpws original si dupa trackere imi da erori pls ajutama daca ai inima buna

    • Imi pare rau dar nu oferim link-uri de download si nu incurajam pirateria. Windowsul este un sistem de operare comercial si daca il vrei va trebui sa il cumperi. Downloadul lui fara al plati este ilegal. Tot ce pot face pentru tine este sa-ti dau 2 link-uri ale unor tutoriale.
      AICI si AICI si poti citi si ACEST articol unde ai un link de Download in el (click pe cuvintele AICI si ACEST scrise cu rosu pentru a ajunge la tutoriale si articol)

    • alexandru: adrian te pot ruga ceva imi poti da un link de unde sa descarc un windows xp fara pic de eroare in el si fara pic de program instalat si care sa nu expire pls ca nu am bani sam cumpar un windpws original si dupa trackere imi da erori pls ajutama daca ai inima buna  

      Dai o bere sa-l pun pe server acum ca sa-l downloadezi?

  • Salut,
    am probat ceea ce ai spus in tutorial, insa din pacate nu a gasit nimic, nici o locatie, "unknown" IP-ul probat este: 127.0.0.1 si provine de la un site de reclame si vanzare produse Fizi.com care are la sfarsit de adresa o "cheita"

  • salut am o problema cu demon tools am luat un joc cu doua cd de instalare primul cd a mers fara problema la al doilea cd nu mia mers si nustiu de ce de mentionat ca am windows 7 enterprise si demon tools este de windows 7 ce pot face VA MULTUMESC

Related Post

This website uses cookies.