Cum intram in Windows 7 fara sa stim parola de administrator si fara sa folosim softuri – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem accesa sistemul de operare Windows 7 in cazul in care nu mai stim parola pentru contul de utilizator. Ciudat sau nu, mai exista totusi printre noi persoane care isi seteaza un cont de utilizator cu parola pentru a accesa sistemul de operare ca mai apoi sa o uite. Noi astazi o sa “spargem legile” sistemului de operare si vom intra in Windows chiar daca nu detinem parola pentru contul respectiv si asta fara sa apelam la CD-uri de recovery, distributii live de Linux sau alte utilitare care ne permit acest lucru. Tot ce avem nevoie este un DVD cu Windows 7 si putina rabdare si mai ales atentie.
In sistemul de operare Windows 7 exista un cont Administrator care, by default (de baza) vine adormit/ascuns. Ei bine, noi ne vom folosi de DVD-ul cu Windows 7 pentru a trezi acest cont de Administrator si pentru a avea acces suprem la sistemul de operare. Daca va intrebati de ce nu puteti sa stergeti unele foldere (care au un lacatel pe ele) din partitia C, raspunsul este simplu. Asupra acelor foldere are dreptul de stergere doar Administratorul, chiar daca noi avem cont de administrator, nu detinem, nu suntem ownerii acelor foldere si ca atare ne este interzisa permisiunea de a le sterge. Trezind contul suprem de Administrator, vom putea face ce modificari dorim, vom putea sterge contul de administrator pentru care nu mai stim parola sau vom putea sa dezactivam doar parola pentru contul caruia i-am uitat parola. Dupa ce am facut toti acesti pasi prezentati in tutorial, putem oricand sa setam o alta parola pe care va sfatuiesc de data aceasta sa o notati ca sa nu mai fie uitata si putem chiar sa adormim/ascundem iarasi contul de Administrator suprem.
Chiar va sfatuiesc sa il dezactivati/ascundeti dupa ce ati rezolvat problema cu parola pentru ca, daca nu o faceti, va veti pune in pericol securitatea sistemului vostru de operare. Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video pentru a vedea exact care sunt pasii pentru a accesa Windows 7 in cazul in care nu mai stim parola pentru contul de utilizator.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (92)

    • Super tutorialul. L-am folosit pe windows 10 si merge. Multumesc! In 10 minute am rezolvat problema, altfel pierdeam o noapte pentru a reinstala sistemul de operare....windos 7...apoi windos 10 upgrade.

  • Adi ,inclusiv Ubuntu are o distributie numita Blackbuntu pentru ,,penetrare'' care dupa parerea mea este peste Backtrak 5 ,e bazata pe un Debian care boot-eaza cam de pe tot ,insemnand CD ,stick sau hard extern (pe care se poate face o partitionare si o instalare completa ) ...oare nu ar fi interesant un tutorial pe tema asta ? ...versiunea 2 ...cu 3 e alta poveste !

  • tare tutorialul..eu am reusit folosind un stick butabil cu windows 8 chiar daca pe c: am win 7 instalat si a mers bine numai ca se intra undeva in advanced si dupa aceea in command prompt (asa e pe dvd-ul cu win 8);

    -eu ma gandeam daca se poate intra in windows,trecand de parola/utilizator fara nici un cd/dvd stick usb etc,cumva din bios sau altfel ?

  • Iulian:
    o sa “spargem legile” sistemului de operare…Adrian ! …fii bun

    Lasati criticile literare, rezumati-va la IT.
    Ps.
    Incearca sa folosesti doar acest user name, nu fii infantil.

  • Da asta ma ineresa pe mine ca mereu nu gaseam Admin-ul in windows. Si inca ceva daca vreti sa faceti tutorial desre cum se restrictioneaza windows de tot adica nici double click nu merge sa dai pe orice aplicatie decat my computer merge, iar partitia C este ascunsa, etc. cam asa, iar daca dai pe firefox zice : Restrictionare conectati administratorul sistemului chiar si in folderul nostru my documents , download folder daca dai la fel zice ''Restrictionare contactati administratorul sistemului''. Se poate sa faceti

  • Eu am citiot ca se poate trece de parola/user prin safe mode (cu F8) dar nu stiu cum;fara sa mai folosim live cd/dvd ,dvd bootabil cu win 7,linux stick etc.

    Ar fi interesant un tutorial de genul asta pt win xp,vista si 7.

    • dorel:
      Bravo! vrem cat mai multe tutoriale ,lucrul cu registrii.

      DA, are dreptate dorel, hai sa invatam comurile din registrii :)) Ce sunt clasele, progidurile, typeliburile ...

  • eu am incercat si alta varianta:sa presupunem ca avem un user cu parola si contul de superadministrator activat si cu parola,atunci lucrurile se complica pt ca putem sa eliminam contul administrator (schimbam 10/11) si dupa aceea cand reactivam "administrator" (tot cu 10/11) ramane parola setata dinainte deci nu se sterge parola,si atunci nu ne ramane decat sa apelam la linux slax etc

  • Salut baieti, buna treaba !!!

    Dar (intotdeauna exista un "dar"), ce te faci daca cel caruia i-ai "deblocat" SO prin aceasta metoda "ti-a prins pasii", iar dupa ce pleci de la el face aceiasi pasi ca tine (cel care l-ai ajutat sa scape de formatare) si dintr-un "exces de securitate" intra si pune parola pe contul de admin apoi "il adoarme" ???..... Peste ceva timp poate i se intampla (din cauza lui sau a "prietenior") sa uite iar parola contului si iar te cheama sa-l salvezi; tu, bunul samaritean, nu cumva ajungi sa te dai cu capul de pereti ca nu poti accesa contul de admin chiar daca l-ai "trezit" in prealabil ?
    Cred ca e un subiect bun de atacat !?!

    In rest, sanatate maxima, sa puteti sa-i "dezghetati" si pe altii mai mici :) !!!!!!!!

    • Alin:
      Salut baieti, buna treaba !!!

      Dar (intotdeauna exista un “dar”), ce te faci daca cel caruia i-ai “deblocat” SO prin aceasta metoda “ti-a prins pasii”, iar dupa ce pleci de la el face aceiasi pasi ca tine (cel care l-ai ajutat sa scape de formatare) si dintr-un “exces de securitate” intra si pune parola pe contul de admin apoi “il adoarme” ???….. Peste ceva timp poate i se intampla (din cauza lui sau a “prietenior”) sa uite iar parola contului si iar te cheama sa-l salvezi; tu, bunul samaritean, nu cumva ajungi sa te dai cu capul de pereti ca nu poti accesa contul de admin chiar daca l-ai “trezit” in prealabil ?
      Cred ca e un subiect bun de atacat !?!

      In rest, sanatate maxima, sa puteti sa-i “dezghetati” si pe altii mai mici !!!!!!!!

      Pentru astfel de cazuri exista deja un tutorial la noi pe site. Ai link catre el exact in textul de deasupra tutorialului pe care sunt sigur ca nu l-ai citit.

Related Post

This website uses cookies.