Cum instalam Widgetul HTC pentru ceas si prognoza meteo pe Windows – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un Widget foarte interesant pentru sistemul de operare Windows. Mai exact o sa vedem cum instalam HTC Home Widget, renumitele widget-uri pentru vreme, stiri, fotografii, ceas intalnite pe smartphone-urile HTC cu Android. Cireasa de pe tort pentru HTC Home este widget-ul pentru vreme (Weather/Clock widget). PE langa faptul ca acest widget afiseaza ceasul, ne mai afiseaza si starea vremii precum si prognoza meteo pentru urmatoarele 5 zile.
De ce HTC Home Widget?
Atunci cand aplicatia actualizeaza starea vremei, daca vremea este alta decat cea afisata pana in momentul actualizarii, aplicatia va scoate niste efecte sonore scurte (tunete si picaturi cazand cand ploua, un stergator de masina care curata display-ul, pasarele ciripind, sunetul unui vant furios atunci cand este furtuna) in functie de starea vremei. Widget-ul se va anima exact ca pe smartphone-urile HTC.
Daca dorim, putem seta aplicatia sa schimbe wallpaper-ul desktop-ului odata cu schimbarea vremei. Wallpaperele pe care le va seta widget-ul vor fi tematice, in functie de starea vremei. Daca afara ploua, aplicatia va seta un wallpaper cu ploaie, daca afara este soare aplicatia va seta un wallpaper cu peisaje insorite si tot asa.
Pe langa widget-ul ce ne afiseaza vremea, prognoza meteo pe 5 zile si ceasul, aplicatia mai vine si cu alte 3 widget-uri pentru stiri, fotografii si ceas analogic.
In concluzie, HTC Home este o aplicatie care infrumuseteaza desktop-ul nostru facandu-l dinamic si oferindu-ne infomaii pretioase. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum se foloseste HTC Home, ce stie sa faca si cum il setam sa ne schimbe wallpaper-ul in functie de starea vremei.

Download Widget-uri HTC Home 2.4
Download Wallpapere tematice pentru Widget-ul meteo HTC Home

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (75)

  • Nu pot descarca fisierele puse de dvs la download pentru ca avem nevoie de permisunea google disc ca in urmatoarea imagine: "http://img228.imageshack.us/img228/7938/4545zi.jpg"

  • Cum downloadez(ma refer ca nu merge nu ca nu stiu)?Mi-a dat o eroare si a zs ca o trimite pe email,dar nu am primit nimic.Se mai poate downloada versiunea ta?

  • Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal

  • Dany:
    Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal
    Si un buton de edit pentru comentarii as fi bun ... :)

  • Adrian are Google Disc restrictionat, din cauza aceasta nu putem downloada aplicatia si wallpaperele

  • Dany:
    Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal

    De fapt pe mine unul nu ma deranjaza deloc ;) iar restul ar trebui sa tina rubrica de comentarii mai "curata" e deajuns unul maxim doua posturi cu problema cu download-ul,adica totusi trebuie sa mai stim sa si asteptam si dupa sa incepem sa scriem toti ca nu merge....macar daca se astepta solutionarea problemei si dupa sa scrie pagini intregi cu "nu merge".Locul asta poate fi si mai bun totul depinde de noi;)

  • Nu va mai chinuiti sa-l descarcati daca nu merge,,,cautatil pe google si il gasiti are tot cei trebuie cu tot cu animatie si sunet nu trebuie sa faci nimic
    Eu l-am gasit si portabil. .. succese pe ramura

Related Post

This website uses cookies.