Cum încărcam subtitrări în limba romana pe Netflix

Netflix în România cu subtitrare în romana pe TV

De curând, s-a lansat Netflix și în România, din păcate, fără subtitrări în romana. Dar nu-i nimic…
După ce am scotocit pe internet, am încropit o metoda prin care putem vedea filme și serialele de pe Netflix, cu subtitrare in limba romana.

Cum încărcam subtitrări în limba romana pe Netflix

Cum încărcam subtitrări în romana pe Netflix ?
Avem nevoie de 3 chestii:
1. Extensia Super Netflix, pentru Google Chrome.
2. Subtitrarea filmului sau episodului.
3. Site-ul Subflicks.com
Extensia o instalam in browser, pentru a ne ajuta cu încărcarea subtitrării, pe care trebuie sa o convertim din .srt in .dfxp, pe site-ul subflix.
Limitările acestei metode.
Merge pe laptop, desktop sau tableta cu Google Chrome full. Nu merge pe Android sau iOS cu Google Chrome mobil.
Șmecheria pentru vizionare filme Netflix cu subtitrare in romana pe tv.
Cu ajutorul lui chromecast, putem trimite tab-ul cu filmul Netflix, de pe PC pe televizor.
Avantaje Netflix.
3 abonamente, 8, 10 și 12 euro pe luna (prima luna gratuit)
Conținut SD, HD, Full HD și 4k (moșuleee)
Control parental
Cont separat pentru copii
E super confortabil

Dezavantaje.
Serviciu cu plata
Lipsa subtitrărilor în romana (parțial rezolvat de moi)

Alternative la Netflix.
Site-uri cu filme online (ilegal si se încarcă greu)
Torrente (destul de incomod, riscant si ilegal)
Voyo (legal dar cu filme prăfuite)

Netflix + Chromecast = Love

Tutorial video – Cum încărcam subtitrări în limba romana pe Netflix




Tutorial Video – Netflix în România cu subtitrare în romana pe TV

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (140)

  • O metoda excelenta, folosita de mine, si de multi altii pentru vizionarea filmelor este urmatoarea: Filmul este descarcat in calculator, mutat pe hardul extern, care este conectat la Router (Asus Ac56U), dupa accea vizionat pe televizorul smart cu ajutorul serverului DLNA. O metoda excelenta, filmul se vizioneaza prin reteaua personala de Wi-Fi, viteza buna, calitate excelenta, fara fire, fara batai de cap, fara convertit.

    • Metoda ta este "clasica" si mai putin legala. Avem si noi o gramada de tutoriale cu diferite combinatii.
      Totusi, metoda Netflix are un avantaj, este legala.

      • Asta ar fi singurul avantaj, dar totusi, nu avem destule credite, destule abonamente? Dupa ce ca platim abonamentul la internet, mai dam bani si pe unele chestii, pe care, cu putina ingeniozitate, le putem rezolva singuri, fara mari probleme. Probabil ca o sa incers si eu Netflix, ca si asa urmaresc destul continut de la ei (Jessica Jones, Daredevil, House Of Cards, Master Of None). Momentan metoda 'clasica' ramane in picioare :). Daca ar rezolva problema cu subtitrarile, Netflix si-ar castiga multi abonati, pana atunci, ramane de vazut.

        • Argumentele tale sunt ridicole. Dacă nu ne permitem atunci furăm. Așa se traduce ce spui tu. Mișto gândire, de asta antreprenoriatul nu are și nu va avea viitor în România. Sunt mulți cu gândire ca a ta care nu-s în stare să aprecieze un efort prin a plăti căci e mai comod să fure, doar totul i se cuvine! Doar munca ta costă!

          • Domne, ai gasit de cine sa zici ca fura, de noi astia amaratii, care descarcam din cand in cand un film de pe torrente:):). Lasa-ma domne cu vorbe dastea, totusi, suntem intr-o rubrica de comentarii, nu primesti nici un premiu, stai linistit, daca pari cel mai drept, cel mai onest, cel mai civilizat, si cel mai legal om din lume. Stai sa-ti memorez moaca, ca maine-poimaine poate te vad la televizor prezentand emisiuni pentru , cu, si despre antreprenoriat!

          • Tipic infractorilor. Când sunt prinși se gheboșează, și umili încep să plângă și să explice că-i amărât, sărac.
            Până să fie prins, o arde zmeu în cartier, cu vecini, dacă-i adolescent îi face pe ăia micii la buzunare că n-are de o țigară. Dacă-i om însurat, face împrumuturi peste împrumuturi ca să fie în rând cu vecinul, să-și ia plasmă cât mai mare și BMW, trage țepe oriunde se poate, ciupește câte ceva de peste tot, în rest e amărât și foarte cumsecade!
            Să argumentezi că furi pentru că n-ai, nu-ți permiți sau că ești amărât, este cea mai scârboasă argumentație.
            Nu îți permiți și ești amărât? Nu folosești! Unde-i prevăzut că uitatul la filme este imperios necesar supraviețuirii? N-ai bani, nu-ți iei BMW sau plasmă. Este foarte simplu. Nu există lege sau sancțiune pentru persoanele care nu dețin BMW, plasmă și nu se uită la filme. Nu sunt necesare supraviețuirii, nu-ți dau de mâncare aceste lucruri, nu-ți rezolvă problemele cotidiene aceste filme și nici plasma, nu-ți educă copii.

          • Pune pe cineva sa sufle în direcția ta, ca te-ai aprins rău de tot. Vezi sa nu iei foc, ca tu arzi repede, la 35 de kg, cat ai ;) Lasă da tu 70ron pe luna, ca yo ma uit liniștit de pe RARBG.

          • Problema serioasă e deocamdată că

            se cer bani mulți pentru puțin conținut. Cel mai mic tarif este mai scump decât abonamentul la internet și noi știm ce cred românii despre internet. „Dacă mi-am plătit netul, pot să descarc orice găsesc.” Serios acum, plăcerea vinovată de a vedea orice gratuit de pe torenți e greu de oprit cu astfel de oferte. E valabil și pentru Google Play "Music sau Apple Music ce au venit recent la noi. Am avut abonamente active la amândouă. Pe cel de la Google l-am închis primul după câteva luni. Sistemul lor mi s-a părut neinteresant iar oferta slabă. Apple Music mi-a plăcut până a început să meargă prost. Streaming-ul merge infect de vreo lună inclusiv pe Beats1 așa că mă mulțumesc cu podcasturile trase prin WiFi și sistemul automat și gratuit (sic) de la Deezer, Flow. Nici cu Uber nu mai merg nonstop de când au crescut prețul iar tarifele lor cu 1,7X sau 2,4X mi se par nesimțite. Nu am încurcat borcanele, și Uber e din aceeași poveste." - ce bine spune George Buhnici.

          • Tu esti delegatul Netflix in Romania sau cum? Inteleg, este cel mai mare servici de Stream Online, cu continut de mare calitate, cu o aplicatie de Smartphone/Smart Tv foarte reusita, dar, din cate am inteles cu unele limitari pentru tara noastra - "Trebuie spus ca serialele foarte populare NU se vor regasi in oferta Netflix in tarile unde compania nu detine dreptul de distributie asupra lor. Netflix promite insa ca va incerca sa le achizitioneze in cat mai multe locuri."... sa rezolve problema asta, problema subtitrarilor, abonamente mai mici, si mai vorbim!

          • Iar ești evaziv. Fii concret, ce-ai vrut să vizionezi tu și n-ai găsit pe Netflix.
            Am mai descoperit o caracteristică de-a ta, rumegi și iei de bun tot ce citești și nu treci prin propriul tău filtru ceea ce afirmă X sau Y.
            Clar, am de a face cu un răsfățat. Ți-a trimis/dat mami bănuții pentru luna în curs?

          • Asta cu rasfatatul, ti-a venit in cap, probabil cand te-ai uitat in oglinda, desi ma indoiesc, probabil ca se sparge daca incerci.

          • Ia raspunde-mi tu la intrebararile astea 2:
            1 - Calitatea care o ofera Netflix filmelor din arhiva proprie, se poate sau nu se poate gasi pe torrente?
            2 - Preferi sa urmaresti un Stream, cand fara mari probleme, ai putea urmari filmul de pe hardul propriu, conectat direct la tv?

          • Nu am BMW, am Ford Fiesta
            Nu am Plasma, am Sony Bravia
            Nu fumez, stai linistit, nu jecmanesc pe nimeni, pentru o tigara
            Nu am mai plans de cand eram mic;)
            Ai ratat cateva chestii, mai baga o fisa!

          • @RâiaZoaiaVaricela
            Ai dreptate!
            Eşti doar un frustat furăcios trist care are bravia, fiesta, nu fumează şi n-a mai plâns de mic...
            ps. nu te mai chinui cu oglinda! Pune un vecin să-ţi facă poze să vedem si noi "hardu torrentuit"!

          • Daca cineva vrea sa-mi vanda un produs in romania si pe banul meu muncit in tara asta scrie in romana BNR, atunci sa-mi livreze servicii in limba mea.Cum acel vanzator ma ignora nici eu nu am nici o obligatie fata de el... platesc cand sunt platit in moneda lui si pe intelesul meu... Cine permite intrarea pe piata cu asemenea standarde de CONGO...?

      • Stii, ce-mi face cu ochiul rau, la toate treaba asta cu Netflix-u in Romania? Continutul 4K!!! Asta pare un avantaj la fel de important, poate chiar mai mare decat faptul ca este legal. Poate avem parte in viitorul apropiat, de un tutorial, despre 4K, despre dezvoltarea, si accesibilitatea lui, si despre cum ar putea ajunge continutul 4K, pe televizoarele cat mai multor oameni, in 2016.

      • "Totusi, metoda Netflix are un avantaj, este legala."

        Cu ce ma incalzeste pe mine ca e legala,atata timp cat trebuie sa scoti bani din buzunar? Sincer,in Romania nu se merita..

        • Pentru că ilegalitatea constă în taxe. Ar fi fost interesant să argumentezi, de ce nu se merită să plătești în România pentru așa ceva?
          Știu răspunsul, pentru că există alternativă ilegală, le poți fura moacă de pe torrente. Furtul și ilegalitatea au existat din totdeauna. Ăsta e argumentul tău? Că există calea furului?
          Ești matur!
          De ce nu furi tot ce nu îți lipsește și tot ce nu-ți permiți?

          • A două rectificare: pentru că legalitatea constă în taxe și aici detaliez ca să înțelegi de ce plătești. Netflix nu poate ciordi filme de pe torrente ca apoi să facă streaming la nivel global ca mai apoi să-ți ceară ție bani. Ar fi la fel de ilegal.
            Netflix plătește niște taxe la rândul lui, licențe, drepturi de autor la producători de filme, seriale, taxe la stat, sute de mii de euro pentru serverele de streaming, lățime de bandă, internet, Management, partea tehnică, gestiune, suport tehnic la care apelezi dacă ai probleme cu redarea sau cu funcționalitatea serviciului și multe altele

          • Adrian, ne poti spune provenienta fotografiei folosite ca imagine de prezentare a tutorialului intitulat "Control parental...", daca nu te superi?

          • De pe un site cu stock content, de unde am luat pachetul de imagini, in care era si acesta imagine.
            Gasesti pachete de imagini/video la preturi destul de bune. Totusi nu-ti recomand. Daca poti sa-ti faci singur imaginile/video, e mult mai ok.
            In ultima vreme n-am mai folosit imagini din alte surse, pentru ca exista riscul ca aceleasi imagini sa apara si pe alte site-uri, si asta nu e pro. Daca vrei exclisivitate pe acel continut,trebuie sa platesti premium.

  • Mi-as face cont decat pt seriale, dar nu imi place nici un serial difuzat pe netflix. Parerea mea este ca nu se merita sa platesti 10 euro sa vezi niste filme ce au fost si pe protv, iar daca vrei sa vezi un film mai bine te duci la cinema, sincer serviciile pe care le ofera un site de tip torrent nu se compara cu nici un serviciu de streaming video, daca ar legaliza torrentele contra cost as plati si 20 euro dar sa vad ce vreau eu cand vreau in ce format vreau, cu netflix daca vreau sa vad un film trebuie sa am net asa imi descarc ce vreau eu si il vad cand vreau.

    • Nu vezi nimic interesant la tv numai porcarii, prerfer sa ma uit la un film pe netflix decit sa stau sa descarc un film de pe torente,ai putina rabdare si ai sa vezi .

  • Offtopic:

    Mi-ar fi de folos parerile voastre. Care e mai bun si care se merita a fi achizitionat dintre Oneplus one si Oneplus X?

    Multumesc mult!

    • OnePlus One. Are tehnologia fast charging, NFC, o baterie mai bună, WiFi AC.
      OnePlus X nu le are

      • Multumesc de raspuns!

        Acum daca nu cer prea mult...am observat ca de la ei de pe site oneplus one nu mai poate fi achizitionat(out of stock) alte site-uri de incredere si apropiate la pret exista?

    • Eu recomand firme cunoscute nu no name.
      Firme cu care poti avea incredere sunt sony, htc, samsung, nokia si huawei restul nu este de recomandat, acuma fiecare face cum crede mai bine pentru el.

    • Am un OnePlus One cumpărat acum un an. Sunt foarte mulțumit pana acum. Bateria se tine tare la doua zile. Toate aplicațiile din Google Play merg perfect inclusiv Netflix.

      E bun sa ai un abonament cu Netflix, numai dacă îți pui IP de SUA pe device. Dacă accesezi Netflix cu IP din România, Anglia sau alte tari e ca și cum te-ai uita la ProTV. Netflix da access la întreaga biblioteca numai pentru americani, celelalte tari sunt restricționate. Lui Netflix nu-i place când utilizatorul folosește HOLA app pt Firefox sau Chrome, deci implicit în condiții HOLA + Netflix = ilegal pe jumătate. ☺ Nici românisme de genul "facem juma-juma" nu-i place, dar ce să-i faci și copii mei trebuie sa mănânce.

  • Mulțumim! Foarte buna varianta propusă! Dar ramân la părerea ca folosind KODI totul devine mult mai simplu... E doar o părere!

  • Anul ăsta, cei de la „Top Gear” or să înceapă o nouă emisiune pe Netflix, și chiar mă gândeam cum o pot viziona. Pentru mine, în momentul de față, singurul avantaj al Netflix-ului este că o pot vedea atunci, caldă. Însă, fără subtitrare, prefer să descarc emisiunea de pe torrent atunci când apare... Iar pentru filme și seriale folosesc Voyo.
    Așa o să fie mereu, cu subtirare în engleză?

    • Subflicks, are o optiune de sincronizare, atunci cand o convertesti din .srt in .dfxp

  • am si eu o intrebare. am incercat netflix pe chrome, si nu am reusit sa il fac sa mearga hd. wtf?!. doar pe IE merge hd (deci problema nu e de la conexiunea mea de net).

  • Apropo: de ce nu merg puse linkuri de la videotutorial.ro pe site-ul forum.softpedia.com? Nu sunt permise! Aveți vreo râcă cu ei?
    Și dacă tot vorbim de legalitate, de ce ați pus linkuri către torente și site-uri de filme online ilegale?

    • Înainte să faci acuzații, dă click pe link și vezi unde duce! Link-ul "site-uri cu filme on-line" nu face decât să te ducă la un alt tutorial în care doar s-a pomenit termenul "site-ul cu filme on-line" nu s-a dat adresă în tutorial către unul din aceste site-uri, nu s-a menționat verbal numele unui astfel de site.

  • Am citit si eu toate comentariile de mai sus. Parerea mea: Nu-si are rost contrazicerea aia neproductiva si dreptatea, ca intotdeauna, e undeva la mijloc. Pe de o parte, baietii de la tutoriale sunt foarte simpatici si ne pun pe tava o serie de informatii gratuite (pentru cei interesati, fara sa fim obligati sa le folosim si deci nu isi are rost sa le criticam, afara de situatia cand avem o alta solutie mai buna si argumentam), pe de alta parte "furtul nemaipomenit" de niste filme de pe net nu e marea paguba in tara asta. Toata lumea se uita la ce vrea si cred ca e foarte bine asa. Cine spune ca nu acceseaza nimic ce nu respecta intocmai dreptul de autor, e IPOCRIT. Daca descarci ca sa-l vezi sau privesti online un film nu e nici o sfaraiala ca doar nu il multiplici si-l vinzi. Imi cer scuze ca am adaugat si eu un comentariu care nu are legatura cu tutorialul.

Related Post

This website uses cookies.