Cum facem sa obtinem un cont de mail in Facebook – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum putem activa Facebook Mail. Daca nu stiati, Facebook are de gand sa introduca posibilitatea folosirii unui cont de mail direct din contul Facebook. “Functie ce va fi curand implementata si disponibila utilizatorilor Facebook”, relateaza acestia. Momentan puteti beneficia de un cont de mail pe Facebook doar daca cereti acest lucru sau daca cineva va ofera o invitatie pentru a obtine un cont de mail pe Facebook. Odaca ce ati cerut sa folositi un cont de mail pe Facebook, confirmarea acceptului va dura ceva timp (aproximativ o luna) in functie de cat de frecvent utilizati contul, cati prieteni aveti, daca contul vostru este completat la intrebarile cu privire la personalitatea voastra, preferinte, emisiuni, interese si asa mai departe.
Prin introducerea functiei de mail in Facebook, acestia doresc o simplificare a modului in care comunicam. Asa cum bine stim, un client de mail sau un cont de mail gen Yahoo ori Gmail este destul de laborios cu o pagina foarte incarcata, multe butoane si functii ce ar putea intimida un utilizator fara experienta. Facebook Mail este usor de folosit si cu o integrare in functia de Mesaje deja existenta de la crearea unui cont Facebook astfel incat avem impresia ca ne aflam intr-un chat sau functia de mesaje obisnuite. Optiunile Facebook Mail sunt putine si exact cele necesare pecare un om obisnuit le foloseste cel mai frecvent intr-un cont de mail. Avem posibilitatea sa trimitem atasamente sau sa facem o poza instantaneu daca avem un webcam conectat la calculator, putem controla oricand cine ne poate contacta pe mail, mesajele venite de la persoanele necunoscute vor fi automat mutate in folderul “Other/Altele”, mesajele de tip Spam vor fi automat ascunse fara o interventie din partea noastra. Facebook Mail este lipsit de functiile “Subject/Subiect” sau “CC”. Acestea fiind spuse va invit sa vedem acest tutorial video pentru a vedea cum sa procedam exact pentru a activa si a obtine functia de Facebook Mail pentru contul nostru Facebook.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (8)

  • la mine zice asa You will receive an invitation soon. nici nu stiu sa fi facuta cerere =)) pt mail

    • calin:
      la mine zice asa You will receive an invitation soon. nici nu stiu sa fi facuta cerere =)) pt mail

      Da

  • La mine era deja activat,am trimis un mail de pe adresa de facebook catre o adresa de yahoo si functioneaza insa daca trimit de pe adresa de yahoo pe cea de facebook primesc un mail cu subiectul 'failure notice' de la adresa MAILER-DAEMON@yahoo.com.De la ce sa fie?

  • Salut Adrian vreau sa te intreb cum ai facut ca sa te caute oameni ca Adrian Gudus la FaceBook nu linkul ala lung?
    Adica mai pe scur cum pot sa imi fac si eu asa: http://facebook.com/AdrianGudus doar ca in locul numelui tau sa fie numele meu.

    • Lucianf37:
      Salut Adrian vreau sa te intreb cum ai facut ca sa te caute oameni ca Adrian Gudus la FaceBook nu linkul ala lung?
      Adica mai pe scur cum pot sa imi fac si eu asa: http://facebook.com/AdrianGudus doar ca in locul numelui tau sa fie numele meu.

      O sa fac si despre acest lucru un tutorial video, rabdare sa fie...

  • as vrea si eu un tutorial sau daca ma poate ajuta cineva cu o problema.Vreau sa fac o retea lan intre 2 calculatoare(vreau sa joc in retea cu colegul de camera)prin router sau fara dar nu stiu cum.daca ma puteti ajuta va rog

  • Partea proasta a lucrurilor este ca am incercat sa setez e-mailul facebook pe Mozila Thunderbird dar nu merge.

    Pentru tipul cu reteaua eventual foloseste programul hamachi care face o retea virtuala intre voi 2.

    Poti face o retea locala si printru rooter, switch sau cu un simplu cablu cross-over.

    Intrebare pentru videotutorial.ro
    De ce nu faceti un panou de login pentru a putea folosi si mesajele private intre noi.Multumesc

    • marinescu gabi:
      Partea proasta a lucrurilor este ca am incercat sa setez e-mailul facebook pe Mozila Thunderbird dar nu merge.

      Pentru tipul cu reteaua eventual foloseste programul hamachi care face o retea virtuala intre voi 2.

      Poti face o retea locala si printru rooter, switch sau cu un simplu cablu cross-over.

      Intrebare pentru videotutorial.ro
      De ce nu faceti un panou de login pentru a putea folosi si mesajele private intre noi.Multumesc

      Pentru ca nu dorim sa devenim intermediari in cazul in care discutia intre doi duce la o virusare, teapa, pacaleala, indrumare gresita in privinta unei probleme si nu dorim sa va promovati miseleste site-urile folosindu-va de mesaje private. Daca indrumarile voastre sunt gresite aici pe rubrica de comentarii voit sau ne voit, atunci altii si noi te putem corecta...

Related Post

This website uses cookies.