Cum dezactivam temporar sau cum stergem definitiv contul Facebook

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre cum putem dezactiva sau sterge contul Facebook. Daca o sa ajungeti vreodata in situatia de a va sterge contul sau probabil sunteti deja pe cale sa faceti asta, trebuie sa stiti ca exista doua moduri prin care puteti incheia “pactul” cu Facebook.
Prima optiune in acest sens este dezactivarea contului Facebook ceea ce va insemna ca: Nimeni nu va mai putea sa va gaseasca profilul pe Facebook si nimeni, nici chiar prietenii, nu vor mai avea acces la datele voastre de profil sau la peretele vostru. E ca si cum nu existati pe Facebook. Cu toate acestea, contul vostru este inca inregistrat pe Facebook, toate datele voastre personale, informatiile si pozele sau clipurile raman pe Facebook insa nimic nu va mai fi public pana la urmatoarea logare pe cont. Imediat dupa relogare, contul vostru va deveni public si veti gasi totul asa cum ati lasat. Aceasta optiune poate fi folosita in cazul in care vreti sa va dezactivati contul doar temporar.
Cea de a 2-a optiune este trimiterea unei cereri de stergere definitiva a contului vostru Facebook care va fi pusa in aplicare in decursul a 14 zile. Daca in decurs de 14 zile va veti reloga pe contul vostru Facebook, acesta se va reactiva automat si cererea voastra de stergere definitiva a contului va fi anulata!
Indiferent de metoda aleasa, datele voastre raman pe mana celor care administreaza Facebook, pe motivul imbunatatirii serviciilor oferite, spun cei de la Facebook. Acestea nu vor fi publice dar vor ramane la “dosar”
Ca o alternativa la Facebook, va recomand sa folositi Google Plus, un serviciu extraordinar, curat, mult mai aerisit, cu foarte multe optiuni mult mai utile ca cele existente in Facebook, cu jocuri si tot ce vreti.
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum procedam pentru a dezactiva temporar contul facebook sau cum procedam in cazul in care vrem sa stergem definitiv contul Facebook.

Adresa pentru stergerea contului Facebook:
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (50)

  • O sa postez aici cu scuzele mele , da am nevoie de un raspuns cat mai urgent : Placa de baza Asrock K7S8X , am schimbat jumperu de langa bios pentru a imi afisa corect frecventa proc..numai ca dupa miscarea asta m-am trezit cu pc mort ..ori placa e dusa ori nus...am incercat si fara proc sa vad daca merges si nimic , chiar si un reset de bios si tot nimic .sugesti , ceva orice care mi-ar fi de folos ? inainte sa o duc la service si sa ma dispere aia cu plata...ori mai merita reparata?

  • Multumesc pentru "stergerea contului". Eu pana acum am avut contul dezactivat si nu stiam cum sa-l sterg.
    Nu-mi trebuie nici un site de "socializare". Vorbitul cu oamenii (necunoscuti de multe ori) si share-uitul de poze pe internet nu se poate numii SOCIALIZARE. Socializarea se face real, face to face

      • Ana:
        Abia astept o prezentere detaliata pentru Google Plus!!

        Noi mai avem deja cateva tutoriale despre Google Plus pe care le poti gasi cautand cu casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra dupa urmatoarele titluri de tutoriale:
        "Prezentare Google Plus, cea mai tare retea de socializare"
        "Setarile de confidentialitate Google Plus prezentate in detaliu"
        "Cum facem un widget Google Plus pentru Blogger, WordPress sau site-uri HTML"
        "Comparatie intre Facebook Video Call si Google Plus Hangout Extra"

        • AdrianGudus: Noi mai avem deja cateva tutoriale despre Google Plus pe care le poti gasi cautand cu casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra dupa urmatoarele titluri de tutoriale:
          “Prezentare Google Plus, cea mai tare retea de socializare”
          “Setarile de confidentialitate Google Plus prezentate in detaliu”
          “Cum facem un widget Google Plus pentru Blogger, WordPress sau site-uri HTML”
          “Comparatie intre Facebook Video Call si Google Plus Hangout Extra”


          Multumesc, Stiu si in afara de ultimul (hmmm... mi-a scapat, poate si pentru ca nu am avut cont facebook) le-am vazut pe toaate, de asta spun ca mai astept amnunte.

  • Sincer sa fiu doar de cateva luni am descoperit videotutorialele .
    Imi place foarte mult modul de prezentare a acestor tutoriale .
    Pentru mine este foarte folositor . Am invatat lucruri pe care nu le stiam .
    De ex. Partitionarea corecta a HD , integrarea unei poze sau imagine in
    e-mail fara atasate si multe altele . Doresc echipei multe realizari in IT
    pe care sa ni le comunice si celor mai putin cunoscatori in domeniu .
    Stefan .

  • Imi place ca acum folositi functia aia din Camtasia de a "blura" cursorul de la mouse, asa se vede mult mai bine pe ce dati click cand faceti tutoriale. (un lucru foarte bun).

  • daca vreia sa faci un tutorial cum se rooteaza un tel android(nexus s) si cum instalam un alt rom k nu prea inteleg cum fac cei de la XDA multumesc..

  • ...stau bine si ma gandesc ca despre Facebook au fost nenumarate tutoriale ...totusi nici unul despre motivarea utilizatorului pentru a face un cont pe site-ul respectiv ,se pare ca afacerea junelui miliardar chiar e afacere (cum naiba sa nu fie?)iar majoritatea oamenilor au nevoie de o anumita socializare care se pare ca lipseste la nivel global ...in rest e bine !

  • datele raman permanent pe fb fie dezactivezi fie nu cand dezactivezi te lasa sa te locghezi iar dupa trimiterea de stergere dezactiveza contul facand imposibila logarea. si cererile de asa zisa stergere uneori nu se baga in seama pt ca sunt f multe cereri de tot felu spam etc. da google+ e super dar eu zic sa pastrati si fb ca poate o data si o data vreti sa reveniti pe fb sau cv

Related Post

This website uses cookies.