Cum descarcam un album intreg cu fotografii de pe Facebook – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un subiect interesant. Mai exact o sa vedem un mic truc cu ajutorul caruia putem descarca un intreg album cu fotografii fie de pe propriul nostru cont Facebook fie de pe contul prietenilor nostri.
Facebook ofera de baza posibilitatea descarcarii pozelor in mod individual (una cate una) insa nu avem o optiunea de a descarca tot albumul deodata. Va trebui sa mergem pe fiecare poza in parte, sa o vizionam, sa dam click pe butonul Descarca/Download, sa alegem locatia unde se va salva poza si apoi sa dam click pe butonul Save. Acest lucru va trebui sa il facem pentru fiecare poza in parte ne existand optiunea de a descarca intreg albumul. Va dati seama ce ar insemna sa stam sa facem acest lucru pentru un album ce contine 300 si ceva de poze?
Nu putine sunt cazurile cand cei ce si-au urcat pozele pe Facebook, au sters pozele originale de pe calculatorul lor. Ei bine, bookmaklet-ul PhotoLive ne va ajuta sa le recuperam oferindu-ne posibilitatea sa descarcam simultan toate pozele existente in albumul nostru sau al pretenilor de pe Facebook.
Bookmarklet-ul PhotoLive poate fi folosit cu succes si functioneaza in acelasi mod si in cazul in care doriti sa descarcati un album cu poze al prietenilor vostri la care voi aveti acces si le puteti viziona.
Dezavantajul lui PhotoLive este acela ca nu ne descarca pozele la rezolutia la care acestea au fost urcate ci la o rezolutie mai mica pentru ca Facebook redimensioneaza automat fotografiile incarcate pe cont ca acestea sa poate fi redate rapid si usor pe orice dispozitiv si pe orice rezolutie pe care o au utilizatorii la monitoarele lor. Bookmarklet-ul PhotoLive are si un buton pentru a descarca fotografiile la rezolutie inalta insa, din pacate aceasta optiune a fost depistata si blocata de conducerea Facebook.
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum procedam pentru a descarca un album cu fotografii de pe contul nostru Facebook sau de pe contul prietenilor.

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (16)

  • e bun tutorialul ca toate celelalte vazute de mine.
    TE ROG FRUMOS DE TOT sa faci un tutorial cu pcsx2 cu setari pentru ca tot caut de o sapt si nu gasesc daca nu sti ce este pscx2 iti zic eu.cel mai bun emulator de ps2.
    p.s foloseste versiunea 0.9.6 asta daca o sa faci.tot asa baieti

  • Ms pt.tutorial,nu sti cumva ceva asemanator sa mearga si pe restul siturilor,asa cum spuneai tu este enervant sa stai sa dow fiecare poza in parte.Ms anticipat ,zi buna

  • sal cred ca ap o problema, dar nustiu sigur daca este o problema :D, mi-am pus un giga ram si acum am 3 :D si am windows 7 pe 32-bit, dar cand dau in my computer apare acolo ca am 3 si 2 usable e bn ca apare asa ? Am pus si windows 7 pe 64-bit si tot asa apare te rog sa im ispui daca e bn ca apare asa ,si daca nu e bn sa imi spui ce as putea sa fac sa nu mai apara asa, te rog :D multumesc :D ast raspuns

  • Unde sunt baieti de la videotutorial, nu cumva au plecat la Ces 2011 :D, impreuna cu cei de la stirile Pro tv :D :D

  • am un laptop emachines e728 ce avea win 7 h p,dar eu i-am instalat 7 ultimate,a mers bine o buna perioada de tinp pina cind dintr-odata m-i s-a blocat.Am incercat sa il instalesz din nou ,dar si in timpul reinstalari merge ft ft greu si nu ca de obicei In cursul instalari de data as'ceasta mi aparut de doua ori o fereasta ceva cu BAD IMAGE i-am dat ok pe acea fereastra a mers inainte pina cind mi-a aratat ca windowsul finalizeaza setarile si asa a ramas
    NU STIU CE SAI FAC

    • ghinda:
      am un laptop emachinese728 ce avea win 7 h p,dar eu i-am instalat 7 ultimate,a mers bine o buna perioada de tinp pina cind dintr-odata m-i s-a blocat.Am incercat sa il instalesz din nou ,dar si in timpul reinstalari merge ft ft greusi nu ca de obiceiIn cursul instalari de data as’ceasta mi aparut de doua ori o fereasta ceva cu BAD IMAGE i-am dat ok pe acea fereastra a mers inainte pina cind mi-a aratat ca windowsul finalizeaza setarile si asa a ramas
      NU STIU CE SAI FAC

      CE LEGATURA ARE ASTA CU TUTORIALUL?

      • vlad: CE LEGATURA ARE ASTA CU TUTORIALUL?

        vezi poate ti sa stricat partitia ca asa am mai patit si eu si am refacut partitia unde il instalez :D

        • sal cred ca ap o problema, dar nustiu sigur daca este o problema :D , mi-am pus un giga ram si acum am 3 :D si am windows 7 pe 32-bit, dar cand dau in my computer apare acolo ca am 3 si 2 usable e bn ca apare asa ? Am pus si windows 7 pe 64-bit si tot asa apare te rog sa im ispui daca e bn ca apare asa ,si daca nu e bn sa imi spui ce as putea sa fac sa nu mai apara asa, te rog :D multumesc :D ast raspuns ( NU AM PLACA VIDEO INTEGRATA )

  • Adrian, am vazut pe tel. android la facebook ca unii prieteni la info , parca scrie Mutual Friends cum fac si eu pe unii prieteni mutual ?

  • Am si eu o problema, nu am gasit alt topic asa ca am postat aici. Deci eu si fratele meu ne-am luat 2 telefoane noi acum o saptamana, au mers bine , si acum merg dar lui fratemiu cand intra pe facebook i se incarca poze, video , adica merge normal, dar al meu cand intru pe facebook sta 2 min sa se incarce pagina si pozele ramam gri, stiti cumva e sa-i fac? am un samsung wave y

Related Post

This website uses cookies.