Cum bagam in startup netul de la rds-tutorial video

In acest tutorial video ne vom referii la cei care aveti si folositi un net de la RDS.

Cei care aveti internet de la rds, stiti foarte bine ca in momentul in care aprindeti calculatorul sau dupa fiecare restart, nu putem sa deschidem un browser fie el internet explorer,mozilla firefox,opera,deoarece mai intai trebuie sa ne conectam manual  si abia dupa aceea putem sa deschidem un browser si sa navigam pe internet.

Daca urmariti acest tutorial video  o sa vedeti cum putem sa ne conectam automat la internet in cazul in care aveti o conexiune de la RDS.

de Pelu Bogdan

Cristi:

View Comments (78)

  • Boby felicitari asta le intrece pe toate cred ca e cel mai tare tutorial care l-am vazut! O sa-ti spun si de ce...De mult vreau asta,ca atunci cand deschid compul,sa-mi porneasca automat si netu,am cautat ca un disperat pe forumuri siteuri si nimeni nu stia nimic despre asta,apoi am dat creca...20 de mailuri catre RDS si i-am intrebat daca exista vreo metoda prin care se poate rula automat conexiunea odata cu pornirea sistemului,si cu toate insistentele nu am primit nici un raspuns.Sincer m-ai facut fericit,stiu ca poate suna si pare copilareste dar e foarte tare man,Super extra bestial,zau asa.Si ca sa nu-ti creasca aripioare,faza asta am incercat-o si eu...dar nu debifasem alea 3 casute,si nu mi-a mers,asta e ai fost mai destept ca mine insa si eu am fost destul de destept ca am ajuns pana la ideea asta si mi-a iesit doar pe jumate :P :P ! Cat despre casutele care tre sa le debifam inainte sa facem Wizardu de conexiune,e recomandat si pe siteul lor de la RDS sa faci treaba cu properties pe Local area conection si sa debifezi acel protocol,abia apoi sa faci wizardul de conexiune.Felicitarile mele inca odata!Mult succes si la mai multe tutoriale!

  • Eu folosesc de multa vreme utilitarul asta: ADSLAutoconnect206F7
    Poate il adaugati in viitor pe lista de tutoriale :)

    Foarte interesante tutorialele. Imi plac mult (in special cele legate de websites)

  • tutorial despre cum se deschide video tutorial de la voi aveti?
    serios pt ca nu am reusit sa deschid nici un video

  • mariu ti-ai instalat flash player? ca sa poti vedea filmuletele de pe siteuri,youtube trilulilu,videotutorial etc tre sa ai instalat flash player de la adobe!il ai instalat?

  • Boby,ma raliez celor spuse de Adrian si tin sa te felicit si eu pentru facilitatea asta.Demult cautam si eu o astfel de chestie si iti multumesc ca ai facut tutorialul asta.Trebuie insa sa spun ca nu doar pe cei de la RDS ii avantajeaza asta ci si pe toti ceilalti care se conectau manual la net.De exemplu eu am wireless cu AtlasTelecom si trebuia la fel sa ma conectez manual.Acum datorita tie e mai bine.Sa traiesti si sa faci bani multi ca Gates.

  • ms mult boby eu am internet de la clicknet si tot asa trebuia sa ma conectez manual nu stiu din ce probleme ale lor dar aq e mult mai simplu ms mult

  • bravo.esti chiar genial....si eu am pierdut minute bine din cand in cand incercand sa fac chestia asta si n-am reusit!
    bravo si mersi!

  • Am facut si eu ceva si la pornire internetul de la RDS pornea automat.Am renuntat la aceasta setare deoarece la pornirea calc., antivirusul(ESET)are un timp de cateva zeci de secunde pentru setare si am considerat ca daca se face legatura la net inainte de terminarea setarii sunt neprotejat .Este corect ce am considerat?

  • Ion nu este adevarat ce ai crezut tu! In timpul cand apare acea fereastra cu reclama Eset cand deschizi PC-ul se pornesc modulele Nod si se scaneaza foarte rapid criticals areea si programele care pornesc odata cu windowsul! Sa nu crezi k daca lasi netul activat in timp ce el face scanarea aia rapida,si-si porneste modulele vei vi expus virusilor! Virusi iei doar daca deschizi un browser si intri aiurea pe unde nu trebuie,sau daca rulezi ceva.un program virusat sau ma rog...Nu e absolut nici o problema daca lasi netul activ in timp ce la deschiderea PC-ului apare acea fereastra de la Nod.Cu atat mai bine daca va fi pornit netul odata cu windowsul,Nod se va putea conecta din prima la serverul Eset pt a-si face update la semnaturile de virusi.

Related Post

This website uses cookies.