Cum ascunzi postarile tale facebook de ochii persoanele neplacute – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre cum putem izola postarile noastre Facebook de ochii persoanelor neplacute. Cu siguranta aveti in lista voastra de Facebook persoane fata de care va simtiti stanjeniti sa postati anumite poze mai indecente sau diverse update-uri mai neobisnuite insa nu doriti sa ii blocati sau sa ii scoateti din lista voastra de prieteni pentru ca va sunt sefi de serviciu sau rude apropiate sau pur si simplu, sunteti putin mai egoist si vreti sa vedeti ce fac si ce posteaza persoanele respective insa nu vreti ca ele sa vada ce faceti si ce postati voi pe facebook.
Ei bine, pentru acest lucru ne vom folosi de listele Facebook sau Facebook Lists sau Friends Lists. Pentru cine nu stie inca, in contul Facebook avem cateva liste predefinite create tocmai in acest scop, pentru a filtra si a separa mai bine ce postam si pentru cine postam.
Listele predefinite sunt: Close Friends (Prieteni Apropiati), Acquaintances (Cunostinte), Family (Familie) si Restricted (Restrictionati).
Aceste liste pot fi editate in sensul ca putem adauga sa inlatura oricand prietenii care fac parte din aceste liste. Rolul listelor este unul dublu. Acestea ne ajuta sa partajam postarile noastre exact cu utilizatorii cu care dorim sau ne ofera posibilitatea sa vedem noutatile doar pentru persoanele care fac parte din aceste liste. Cu alte cuvinte ne ajuta sa filtram postarile, sa le vedem doar pe cele postate de persoanele care fac parte din aceste liste.
Daca doriti puteti adauga oricand liste noi de prieteni pe care le puteti denumi cum vreti. In concluzie, folosind listele avem marele avantaj de a partaja postarile noastre doar cu persoanele dorite sau sa vizionam noutatile doar de la persoanele importante pentru noi. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum ascundem postarile noastre Facebook de ochii persoanelor nedorite.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (42)

  • Adrian stii cumva cum sa adaug o fotografie fara sa vada nimeni?Ma refer sa nu apara la toti prietenii ca am adaugat o fotografie noua ci sa apara doar daca o cauta ei in albumele mele.?(nu stiu daca ai inteles)

  • Mircea:
    Adrian stii cumva cum sa adaug o fotografie fara sa vada nimeni?Ma refer sa nu apara la toti prietenii ca am adaugat o fotografie noua ci sa apara doar daca o cauta ei in albumele mele.?(nu stiu daca ai inteles)

    Nu exista aceasta posibilitate. Poti seta ca fotografia sa fie vizibila doar de catre tine inainte sa apesi butonul Post insa aceasta nu va putea fi vazuta si gasita de nimeni alt cineva in afara de tine.

  • Adrian Gudus: Nu exista aceasta posibilitate. Poti seta ca fotografia sa fie vizibila doar de catre tine inainte sa apesi butonul Post insa aceasta nu va putea fi vazutasi gasita de nimeni alt cineva in afara de tine.


    Aa...ok,mersi!!!

  • iosca:
    dar comentariile cum ascund ? ms.

    Nu ai control asupra comentariilor pe care le postezi la postarile altora. Le poti doar edita sau sterge in caz ca ai gresit ceva dar nu poti seta cine sa le vada si cine nu.

  • E trist ca e facut in flash si nu e compatibil cu iPhone iPad... Oameni buni, dc nu faceti cv in privinta asta?

  • AI PUTEA PREGATI UN TUTORIAL DESPRE CUM SA ITI FACI UN SITE PE UN DOMENIU.RO, CUM SA AI BLOG DAR CU NUME DE DOMENIU,RO, CUM SA ADMINISTREZI CpANEL, MESAJELE, ETC. CU UN MILION PE AN POTI AVEA UN SITE CU TOT CU PACHETUL DE HOSTING INSA MEREU SUNT LUCRURI DE INVATAT ! POATE AI PUTEA SA NE AJUTI, SA CREEZI O SERIE DESPRE CUM TE COORDONEZI O PAGINA WEB, ETC ETC MERSI

  • Stiu ce poti face in legutara cu asta: Cumpara-ti un device cu Android.Asta ar trebui sa face toti cei care au device-uri Apple.

    tudoR:
    E trist ca e facut in flash si nu e compatibil cu iPhone iPad… Oameni buni, dc nu faceti cv in privinta asta?

Related Post

This website uses cookies.