Cum ardem un CD Audio cu track-uri folosind ImgBurn

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem arde un CD audio cu track-uri folosind softul gratuit ImgBurn. Asa cum probabil stiti deja CD-urile audio sunt diferite de CD-urile mp3. Pe un CD audio incap in jur de 20 si ceva de melodii in timp ce pe un CD mp3 incap 140 si ceva de melodii (in functie de dimensiunea fisierelor audio)
Probabil multi dintre voi mai au inca o combina muzicala sau un casetfon auto mai vechi care nu poate citi si reda decat CD-uri audio. In acest caz, daca dorim sa facem un CD audio pentru astfel de dispozitive va trebui sa le ardem intr-un anumit mod. ImgBurn desi are o interfata spartana si nu ne este foarte clar daca poate arde si un CD audio, poate indeplini cu succes aceasta sarcina daca stim sa alegem corect functia din interfata softului.
Noi am mai prezentat in trecut metode si softuri prin care puteti face un CD audio folosind si alte softuri sau cum puteti copia pe calculator un CD audio. Aceste tutoriale le gasiti folosind casuta de cautare din dreapta sus a site-ului nostru.
Daca in majoritatea softurilor pentru CD/DVD Burning gasim functia clara “Make Audio CD” sau “Burn Audio CD”, in ImgBurn aceasta functie nu este atat de evidenta si totusi, odata gasita, ne permite sa indeplinim cu usurinta aceeasi sarcina pe care o poate face orice soft de burning din ziua de astazi, fie el gratuit sau nu.


[media id=1101 width=480 height=223]
Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (73)

  • Salut. Adrian, Cristi, faceti unul din voi o fapta buna si aratati-mi si mie setarile pentru a lega la net un router de la altul . Am mare nevoie. Va rog

    • Ai o idee geniala, multi din Romania ar avea nevoie de un tutorial, cum sa legam net de la un rooter la altul, si nu numai pentru a fura net asa cum s-ar gandi alti, ci prin faptul ca sa zicem ca avem o casa mare, iar rooterul este la intrare, iar eu cu laptopul stau chiar in celalalt colt al casei, acolo nu am decat o linie de semnal, iar daca as lega net de la un rooter la altul ar fii o idee buna, asta a fost doar un exemplu, mai sunt o mie de exemple pentru un astfel de tutorial.

    • Da, se poate eu am facut asa ceva, sa explic cum am facut eu eu am un huawei 655b modem pe wireless si am mai cumparat de la emag un tenda W3002R intradevar foarte bun am multe modele de routere dar asta ii foarte bun tenda W3002R are functia universal reppeter si va asigur ca merge am cautat o luna pana am gasit ce am vrut modemul huawei 655b ii in camera si routerul tenda w3002r ii bucatarie routerul ii bagat numa in priza si am net fara cablu si in bucatarie si afara in curte dar am setat inaite routerul tenda w3002r pe calculator dupaia am pus in bucatarie am sa pun un link cu produsul.
      http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=433
      acest unboxing ii facut de mine http://www.youtube.com/watch?v=eeMDtymC578
      spor la treaba. pa

  • Salut baieti, un tutorial despre optimizare windows 8.1 Enterprise se poate ? In special Cristi, am vazut ca ti-ai bagat 8.1 si as dori doar daca se poate un micut tutorial. Poate nu numai mie, ci si restul oamenilor care viziteaza site-ul vostru le va fi de folos, avand in vedere, ca este un sistem de operare relativ nou.

    • Multe (daca nu chiar toate) din optimizarile pentru Windows 7 pot fi aplicate si pe Windows 8, 8.1
      Pentru "optimizare windows 7" avem deja tutorial, il gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus.

  • Salut am vazut tutorialele tele despre ssd si am si eu o rugaminte sami zici si mie ce sdd pot sa eu si eu cu memorie sincron mam uitat la acest sdd si nustiu daca are memorie sincron
    Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GS Series, 2.5" 180GB, SATA3, CSSD-F180GBGS-BK
    poti sa ma juti sami spui daca are memorie scron multumesc mult si astep un raspun daca se poate la piperea.nicolae@yahoo.ro

  • Dragilor, ma dezamagiti profund. Acest tutorial nu cred ca va reprezinta. Noi asteptam cu totul altceva de la voi. De la tutoriale despre root si instalari de custom rom sa ajungem la Imgburn, un program de toata jena, este umilitor. Nu cred ca mai exista cineva care nu stie sa arda un cd audio sau mp3, iar cei care o fac cu siguranta nu cred ca folosesc acest program. Dupa cateva zile de asteptare, sincer, asteptam ceva mult mai valoros..
    Bafta si succes in continuare !

    • Tocmai asta am incercat cu acest tuorial si altele pe care le mai avem pe acelasi subiect. Sa aratam utilizatorilor ca mai sunt si alte softuri GRATUITE care stiu sa arda un CD si nu ai neaparata nevoie sa "tragi" nero de pe torrent sau retelele ODC doar ca sa arzi un CD la cateva luni.
      Vad la toti o disperare inexplicabila de a avea Nero (si nu vorbesc din auzite ci din experienta pe care o am de atatia ani in punerea la punct a calculatoarelor/laptopurilor clientilor mei)
      Nu vad sensul sa-ti instalezi ditamai suita ca sa arzi un CD audio sau unul cu mp3. E greoi, consuma multe resurse chiar si atunci cand nu e folosit caci isi introduce in start-up tot felul de servicii. Se baga in tot ce vrei sa faci si se ofera sa-ti deschida orice fisier, sa-ti citeasca orice CD/DVD introdus, sa-ti gestioneze fotografiile si multe alte lucruri pe care tu vrei sa le faci cu alte softuri. Desi poate este simplu pentru tine, foarte multi utilizatorri nu stiu sa-si seteze programele default. Daca au doua playere audio sau 3 browsere, nu stiu sa seteze ca player-ul audio preferat sau browserul preferat sa fie folosit by default atunci cand asculta muzica sau vor sa navigheze.
      Cea mai frecventa intrebare primita: "domle am instalat chrome si apoi firefox dar cand dau click pe ceva, se deschide in firefox si eu vreau in chrome, cum fac?" sau "domle am instalat winamp si AIMP dar cand vreau sa ascult o melodie mi se deschide in AIMP si nu in Winamp, cum fac sa se deschida in winamp?"
      Stiu, pentru tine este simplu dar pentru multi nu! Niciodata sa nu presupui ca ce stii tu stie toata lumea chiar daca pentru tine par lucruri simple, banale.

      • Eu unul nu mai folosesc nero de multi an, nu stiu de ce ne bagi pe toi in celasi oala pe toti, eu folosesc de cava ani cdburnerxp si merge bine pun filme hd pe dvd, windows nu mai pun pe dvd ci pun pe stick cu un utilitar numit rufus usor de montat windowsul sau linux desi linux ii mai complicat decat windowsul de folosit astai alta poveste. pa

      • daca am fi niste geni toti nu am mai muri

        asa ca orice tutorial cat de stupid pare el e bine venit si apreciat
        pentru ca cineva are timp sa le faca

        si pentru cine stie sa nu se uite

  • Personal folosesc burnaware care are si versiune free mult mai simplu si mai avansat ca imgburn(la nero am renuntat demult)sincer nu cred ca mai arde cineva audio cd acum cand stickurile usb sant mult mai rentabile,oricum mersi pentru tutorial si mai astept in continuare alte videotutoriale .

  • Cristi, un tutorial despre SSHD ? Crezi ca merita o investitie in SSHD sau in SSD si un HDD normal ? :)

    • Nu sunt cristi darsi eu am avut acelasi dilema ca tine si am studiat produsele in fel si chip si am mers pe mana ssd eu am loat un samsung 840 EVO 120GB il folosesc numa pentru windows 7 pe ssd scrie 120gb dar in ralitate este numa 111gb si sincer nu imi pare deloc rau ca am loat chear daca a fost 450 lei desi prieteni mei au spus ca am inebunit ca am dat atatea bani pe el dar ei nu stiu puterea unui ssd, sper ca ma fost de folos. pa

  • cam slabut baieti in ultima vreme cu noutatile....slab de tot.
    ce tutorial ! nu prea mai aveti ce sa mai puneti nu?

    slab!

    • Crezi? subiecte avem slava domnului, timp nu prea. Daca s-ar gasi de cumparat, ar fi ideal.

Related Post

This website uses cookies.