Cum aflam daca si cand cineva ne foloseste contul Facebook – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem afla daca cineva ne foloseste contul Facebook. Mai toate serviciile web ofera clientilor sai posibilitatea de a vedea un log cu activitatea serviciului pentru a afla daca alt cineva foloseste contul lor, cand a mai fost folosit, la ce ora, din ce locatie, ce IP avea, de pe ce sistem de operare a accesat contul si cu ce browser. Ei bine nici Facebook nu face exceptie si la fel ca si alte servicii web, ofera utilizatorilor sai posibilitatea ca acestia sa poata vedea un log cu activitatea din trecut a contului. Aceasta optiune este intalnita din ce in ce mai des pe mai toate serviciile web existente indiferent ca vorbim de retele sociale sau servicii de mail ori de stocare.
In reteaua de socializare Facebook, aceasta optiune se numeste Active Sessions (sesiuni active) si ne va informa cu privire la sesiunile Facebook pe care le-am avut in trecut. Active Sessions ne ofera informatii despre: ultima accesare a contului, Locul si IP-ul din care a fost accesat contul, tipul dispozitivului de pe care s-a accesat contul respectiv browserul si sistemul de operare folosit.
Daca se observa o activitate suspecta pe care nu o recunoasteti nici dupa locatie, data sau tipul dispozitivului atunci inseamna ca cineva va foloseste contul Facebook. Este recomandat sa mergeti in dreptul activitatii pe care nu o recunoasteti si sa faceti click pe End Activity. Deasemenea, daca observati activitati necunoscute, mergeti in cel mai scurt timp si schimbati parola contului vostru Facebook.
Nu ezistati sa trageti zilnic cu ochiul in sectiunea Active Sessions pentru o mai buna siguranta a contului vostru Facebook.
Acestea fiind spuse, daca aveti banuiala ca cineva va foloseste contul Facebook si doriti sa va asigurati in aceasta privinta, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum putem afla cine ne foloseste contul Facebook.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (105)

  • Adrian, de ce nu mai am Notificarile de la globuletul ala unde scrie Facebook cu alb, deci eu numai am nimic desi eu acolo aveam toate activitatile pe care le-am facut si acuma numai am nimic gol, stiu doar ca am intrat de pe tel android pe facebook si dupa ce am terminat eu de facut treaba acolo, am iesit dupa 1-2 ore am intrat pe PC pe facebook si cand dau pe notificari ghici ce totul gol cica no notification si eu aveam destule acolo din 2011 aveam acum numai am nimic, ce s-a intamplat? Ca am obs. ca au intrat unii fictivi la mine in lista fara sa imi ceara cerere de prietenie, au intrrat pur si simplu si am dat si eu pe unul din ele si ghici ce contul a fost dezactivat de aia deci cu alte cuvinte au fost hackeri cred ca ei au facut ravagii si am luat si eu frumos si am protectionat contul cu o parola de 100 de caractere si sa mai intre hackeri. Deci eu am lista goala fara sa sterg nimic ca nu aveam de ce sterge !

    • am o prblema cineva imi face facebooku-ri si se da drept eu ..nu as putea afla cine ii ?

  • Am probleme cu facebook-ul, cand dau sa ma loghez imi apare ca certificatul de securitate aa acestui site Web a fost revocat. Cum pot remedia problema?

      • Am verificat ora si data pc-ului, le-am si resetat de 2 ori. Problema persista.Se poate face ceva?
        Multumesc. Folosesc Windows 7 Profesional, pana acum doua zile nu am avut aceasta problema cu Facebook-ul. Trebuie reinstalat Windowsul.

    • Am și eu o problema cineva mia luat pozele de pe fb lan raportat la închis ft și acum sia făcute alt context tot cu pozele mele și nu știu ce sai mai fac ca mia furat și niște poze mai personale din pc dar leam șters poți testa rog frumos sa ma ajuți să-l găsesc sau să-l fac sa nu-și mai facă conținut cu numele și pozele mele aștept urgent

  • ar fi interesant sa faceti un videotutorial despre cum se instaleaza harta romaniei pe un GPS.

  • Foarte bun tutorialul!!
    Dar,Adrian,de ce ai folosit un Windows XP virtual?De ce nu ai folosit Win 7 sau 8?

  • Adrian daca poti sa ma ajuti si pe mine cu ceva daca se poate , acum 2 luni mi sa furat calculatorul din casa si cel care mia furat unitatea de calculator cred ca posta linkuri pe contul meu de facebook chiar a doua zi cand eu nu aveam cum sa intru pe el deoarece era furat si in alta parte nu aveam cum sa intru deoarece eu nu am dat contul la nimeni .ai putea sa ma ajuti cumva am toate datele despre pc-ul meu poate merge sa scanam MAC-ul placii de retea sau eu stiu ...daca vrei iti dau adresa mea de de messenger sau numarul de telefon ca sa iti explic mai bine cum sta treaba ms

  • la mine este afisata doar sesiunea curenta dar nu si cele trecute. trebuie setat ceva pentru a vedea si sesiunile trecute?

  • petrisor:
    la mine este afisata doarsesiunea curenta dar nu si cele trecute. trebuie setat ceva pentru a vedea si sesiunile trecute?

    Daca nu-ti afiseaza si alte sesiuni inseamna ca nu ai alte sesiuni. Nu te-ai mai logat si de pe alte PC-uri sau din alte locatii sau folosind alte browsere ori alt sistem de operare.

Related Post

This website uses cookies.