Cube Desktop efecte spectaculoase pentru windows asemanatoare compiz fusion – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video ne-am gandit sa prezentam ceva pentru incantarea ochiului pe windows, pentru asta vom folosi aplicatia Cube Desktop, aceasta aplicatie va ajuta sa creati mai multe suprafete de lucru si sa le rasfoiti cu ajutorul unor efecte spectaculoase, chiar daca nu veti lucra pe mai multe desktop-uri, veti fi incintati de efectele 3D.

Dupa cum stiti foarte bine sistemul de operare windows este destul de sarac in efecte 3D, pot spune ca linux (cu compiz fusion) sau Mac, fac de ras windows-ul cind vine vorba de bling-bling-uri. Pana una alta trebuie sa facem ceva in acest sens, pentru asta am decis sa prezentam aplicatia Cube Desktop care vine cu niste efecte 3D foarte interesante, in afara efectelor Cube Desktop ne ajuta sa folosim mai multe suprafete de lucru, ca si cum am avea mai multe monitoare, fara indoiala ca multi dintre voi aglomerati pina la refuz desktop-ul cu fisiere deschise pe care le inchideti doar seara inainte sa opriti computerul, solutia cea mai economica este sa folositi mai multe desktopuri virtuale cu ajutorul softului Cube Desktop.

Sunt sigur ca veti indragi imediat aceasta aplicatie, aceasta poate fi instalata pe orice sistem de operare windows, xp sau vista, cerintele minime de sistem sint urmatoarele:

  • Microsoft Windows® XP™ sau Windows® Vista™
  • Minim 1.4 Ghz pentru procesor
  • 512 MB de RAM (1 GB recomandat)
  • DirectX 9.0c
  • Video cu accelerare 3D, minim 64 MB memorie.

Va urez vizionare placuta si nu uitati, asteptam parerile si sugestiile voastre pe rubrica de comentarii.

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (68)

  • Super tutorialul chiar e bun Cube Desktop pentru cine nu-si permite sa aiba un vista sau windows 7 . Ai dreptate si pe xp poti sa ai multe efecte trebuie doar sa cauti

  • Da, e adevarat poti avea efecte si pe xp dar sunt mancate resursele calc, mai ales pe calculatoarele cu configuratie slabuta, iar asta nu te ajuta cu nimic daca folosesti programe si aplicatii foarte des. E buna aceasta aplicatie ptr cei care folosesc calc pe post de bibelou!!!

    S'auzim numai de bine
    gpa

  • Shifty: Dar pe Windows 7 nu merge ?

    Ti-e lene sa citesti? ia intra pe siteul lui Cube Desktop ce zice acolo mare sub titlu..vezi? stii engleza??? Uite: CubeDesktop™
    Say goodbye to cluttering! Get your desktop organized with the ultimate 3D virtual desktop manager for Windows XP, Vista and 7.

    Stii ce inseamna? Traducere: Spune adio dezordinei! Fii organizat cu ultimul manager 3D pentru Windows XP,Vista si 7.

    INVATATI ENGLEZAAAAA!!

  • Eu credeam ca toti am invatat la scoala ceva engleza,si eu recunos am invatat foarte mult de cand am avut calculator:)):)):)):))

  • Am incercat aplicatia si pe un Acer Aspire One si funtioneaza foarte bine.
    Succes in continuare !

  • Interesanta aplicatia mai ales pt cei ce vor sa fie organizati in lucrul pe calculator...multumim baieti!

Related Post

This website uses cookies.