Controlarea totala a unui telefon de pe PC cu AirDroid

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre AirDroid, o aplicatie extrem de interesanta care ne permite sa gestionam smartphone-ul sau tableta Android de la distanta, fara cabluri de date, fara drivere, direct de pe PC, laptop sau chiar o alta tableta.
Ca acest lucru sa se intample va trebui ca smartphone-ul sau tableta Android sa se afle conectate la aceeasi retea internet la care se afla conectat si calculatorul sau laptopul de pe care vrem sa controlam dispozitivul Android.
Aplicatia AirDroid poate fi folosita gratuit si fara limite atat timp cat cele doua dispoztive, calculatorul si dispozitivul Android se afla in aceeasi retea internet. Daca va faceti un cont si va logati in aplicatie beneficiati de 100 MB trafic pentru a putea controla dispozitivul Android chiar daca nu se afla in aceeasi retea internet cu calculatorul de pe care controlati dispozitivul Android plus posibilitatea de localizare a dispozitivului, blocarea si declansarea camerei foto in mod automat daca dispozitivul este furat si infractorul greseste codul de deblocare, stergerea datelor persoanale sau declansarea unui semnal de alarma, toate acestea de la distanta.
Daca alegeti sa platiti o taxa lunara si sa deveniti utilizator AirDroid Premium veti obtine: pana la 1 GB trafic pe luna pentru utilizarea aplicatiei chiar si atunci cand dispozitivul Android si PC-ul nu se afla in aceeasi retea internet, transfer de fisiere intre dispozitivul Android si PC de pana la 100 MB. Puteti alege sa platiti 2 dolari pe luna, 20 de dolari pe an sau 39 de dolari pe 2 an.
Ce putem face cu AirDroid?
– putem gestiona agenda telefonica, putem sterge, edita sau adauga numere de detelfon.
– avem la dispozitie un manager de fisiere ce ne permite accesul la fisierele din dispozitivul Android si gestionarea acestora.
– putem trimite SMS-uri si putem initia apeluri direct de pe desktop
– puteti instala, dezinstala aplicatii din dispozitivul Android direct de pe desktop.
– puteti extrage/descarca in calculator aplicatii .apk din dispozitivul Android. Daca aveti root pe dispozitivul Android veti putea extrage pe calculator chiar si aplicatiile de sistem.
– puteti deschide o pagina web in browserul dispozitivului Android folosind calculatorul.
– aveti posibilitatea sa vizionati si sa gestionati fotografiile si clipurile video din dispozitivul Android
– puteti introduce text de pe desktop in clipboard-ul dispozitivului Android
– puteti aculta sau gestiona muzica existenta pe dispozitivul Android direct de pe calculatorrul vostru
– puteti transfera fisiere de orice tip intre dispozitivul Android si calculator
– puteti face captura de ecran a dispozitivului Android si sa o vizualizati pe desktopul calculatorului
– puteti controla camera frontala sau dorsala a dispozitivului Android, puteti vedea in timp real pe calculator ceea ce capteaza camera video de pe dispozitivul Android. O functie utila care poate fi folosita pentru a tranforma un telefon Android intr-o camera de supraveghere.
– puteti localiza dispozitivul Android direct de pe PC
Pe final, AirDroid este probabil cea mai buna aplicatie ce permite controlarea de la distanta a unui dispozitiv Android.


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (83)

    • ce trist ca nu mergea video tutorialul ,ca na...tare greu e sa instalezi aplicatia in telefon ca orice alta aplicatie si sa bagi in pc o adresa web care apare in aplicatia de pe telefon , sa scanezi un cod si sa te joci cu iconitele care apar pe monitorul pc-ului !

      cat despre aplicatie...e ok ,pacat ca momentan (sper ca doar momentan) nu permite copy-paste din pc in telefon

  • Salut Adrian,
    Nu stiu daca problema este doar la mine dar videoclipul nu ruleaza, rotita din centru se invarte si atat, am incercat in mai multe browsere si am instalate Abdobe Flash Player si Java.

  • salut ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? de ce mi se inchide system properties in windows 8 dupa 0 secunda, doua (nu il mai am activat)

  • Atentie !

    Tutorialul merge dar nu peste tot.
    Cei carora providerii le redirectioneaza traficul pe extern si dupa aia spre serverul nostru, au probleme de cateva zile incoace din cauza unor necazuri ale diferitelor noduri de comunicatie.
    Dupa cum probabil ati sesizat pana acum, am introdus un strat suplimentar de securitate pentru curatarea traficului. La fiecare cateva minute va va aparea o pagina de verificare, voi nu trebuie sa faceti nimic decat sa asteptati 2 - 3 secunde. Acea protectie verifica daca sunteti utilizator sau bot rau intentionat.

    Multumesc pentru intelegere.

  • nu pot accesa acest site de pe explorerul din windows8,imi apare aceasta chestie :
    Checking your browser before accessing videotutorial.ro.
    This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.
    Please allow up to 5 seconds…
    DDoS protection by CloudFlare /si sta asa la nesfarsit..nu e o mare problema pt ca intru din chrome si merge,dar eram curios ce e cu eroarea aceea/

    • Am spus si mai sus, este o protectie suplimentara pe care am instituit-o din cauza traficului invalid de pe anumite conexiuni externe.
      La aparitia paginii de verificare nu trebuie sa faceti nimic special, asteptati 2 - 3 secunde si veti fi lasati sa treceti. Nu incercati sa dati back sau refresh deoarece veti fi blocati pe o perioada nedeterminata.
      Acest firewall suplimentar face diferenta intre vizitatorii normali si botii.
      Va rog sa ne intelegeti, sunt masuri pe care uneori trebuie sa le luam pentru protectia noastra si a voastra.

  • Nu merge sa vizionez tutorialul...orice as incerca imi da eroarea asta>
    Server not found: rtmpt://188.215.51.197:80/simplevideostreaming/mp4:/ precizez ca pana acum o saptamana imi mergea perfect

    • Folositi aplicatia Ok Freedom despre care am facut un tutorial, alegeti serverul din Romania.
      Repet, nu este vina noastra, legaturile externe sunt foarte incarcate cu trafic invalid.
      Voi in mod normal ar trebui sa vizionati fara probleme insa providerul vostru face redirectionare pe conexiuni externe, lucru total anormal, chiar tampit deoarece traficul extern este foarte scump si foarte aglomerat.

      • pai da , acum am urmari cu placere si tutorialul despre freedom ca ne-ar fi de folos . dar cum domne , cum??? pai daca nu merg videotutorialele.......ahhhhhh..simnt ca innebunesc. cat costa halatul hmmm cat costa halatul

        • In locul tau si a altora care au facut ca tine, nu as rata nici un tutorial video chiar daca la prima vedere titlul pare neinteresant pentru mine si as crede ca sunt smecher si le stiu pe toate. Nu se stie niciodata cand o sa trebuiasca. Drept dovada, a venit ziua sa iti trebuiasca ceva ce candva ai vazut pe site dar ce ti-ai zis? "Ce-mi trebuie mie ba OkayFreedom? n-am eu treaba, sunt baza, stiu sa fac de toate"
          Uite ca acum va trebuie si e cam nasol pentru unii.
          Chiar daca nu iti trebuie pe moment, e bine sa stii! Nu se stie niciodata cand te lovesti!

          • iti multumesc pt sfat Adrian am inteles ideea, ce vrei omul pana nu se loveste nu invata.nu stiu unde ai vazut tu atata smecherie, dar ma rog ce pot sa spun sunt mandru si sigur ca nu sunt intre aia cu "smecherii" . aaaaaa apropo era o gluma cu halatu.asta e. daca te simti bine da cu pietre in mine ca sunt mai slab in IT. eu oricum si daca te superi sau altcineva tot fan raman.

  • Dar oricum, cei care stiu sa foloseasca OkayFreedom vor reusi ! Multumim pentru sfat , acum merge perfect !

    • Nu va mai grabiti, faceti treaba usor cu rabdare si veti reusi.
      Inca un sfat:
      Imperativitatea (vreau acum, nu am rabdare, repede..repede) va tradeaza varsta si uneori asta nu va avantajeaza.

Related Post

This website uses cookies.