Conectare la internet prin modem de pe un telefon Nokia cu symbian – tutorial video HD

In acest tutorial video isi face debutul la noi pe site Luci care este si el un impatimit al computerului ca si noi, Luci are si alta pasiune si anume telefoanele mobile “smart” sau pe intelesul nostru telefoane destepte care au tot felul de functii si de optiuni interesante, iar in unele momente pot inlocuii cu succes chiar si  un computer (mail, browsing, pdf, text, blogging) .

Luci va prezenta in tutorialul care urmeaza o metoda de conectare la internet cu ajutorul unui telefon mobil marca Nokia seria N care are un sistem de operare symbian (un linux pentru mobile) ,conectarea se va realiza cu ajutorul unei cartele prepay ( cartela preplatita ) de la orange, nefiind necesar un abonament pentru asta.

Multi dintre noi avem un Calculator sau Laptop si de cele mai multe ori ducem lipsa pe termen lung sau scurt la serviciile internet sau pur si simplu se intrerupe netul .

Acum putem completa acest neajuns folosindu-ne de conexiunea dintre un telefon si calculator,unde telefonul are rol de modem . Vom gasi in acest videotutorial ceea ce ne trebuie si cum sa realizam cu succes conectarea la internet.

Daca aveti intrebari pe marginea acestui tutorial video sau legate de telefoane mobile va rog sa le adresati de acum in colo lui Luci care se va ocupa de acest segment.

Dar sa terminam cu vorba si sa-l urmarim pe Luci in primul lui tutorial video realizat pentru videotutorial.ro , care mie personal mi-a placut foarte mult, cred ca si voua o sa va placa si o sa-l gasiti foarte util.

de Busuioc Lucian

 

 

Cristi:

View Comments (129)

  • Prietene un mic sfat daca-mi permiti,rezolvo cumva cu sunetu ala,fa alte setari sau ia-ti un microfon mai bun ca se aude rau tare,si tu ai si vocea groasa! Si incearca sa nu mai citesti de pe foaie ce tre sa zici in tutorial! ca se cunoaste se simte! Fii tu,incearca sa fii natural,invata "lectia" pe derost,fii degajat,relaxat...

  • @Nicu: Fa bine si abtinete de la astfel de comentarii pe viitor!! Atunci cand comentezi si spui ceva adu si argumente spune si de ce si ce nu-ti convine!! nu mai arunca cuvinte aiurea!

  • Crede-ma ca am incercat ce-mi recomanzi.Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa imi fac un text pt a da un sens videotutorialului.Am urmarit sa nu ma lungesc deoarece sunt multe chestii ce trebuie facute intro anumita ordine si un incepator si-ar pierde rabdarea destul de repede. Personal cred ca ceea ce mi-am propus am reusit.Legat de microfon , pe viitor il voi tine putin mai departe.
    E un inceput bun,va fi si mai bine
    Va multumesc pe aceasta cale ca ati vizionat acest videotutorial
    Voi prezenta pe viitor "chestii" foarte interesante,de care probabil ca nu a-ti auzit sau nu stiati ca pot fi posibile

  • Adrian e ok,cunosc problema.
    Nicu , la ce te referi ?Am gresit ceva in videotutorial!?!

  • @Adrian:
    Oricine la inceput are emotii, iar microfonul poate nu este cel mai bun dar pe parcurs toate se vor regla.
    Noi la inceput faceam niste tutoriale la o calitate execrabila cu un sunet din canal, tutorialul lui Luci este parfum pe linga alea.
    Pentru prima oara eu zic ca este prea bine.
    FELICITARI.

  • Felicitari imi pare bn ca se mareste echipa
    PS hai sa fim seriosi lasati criticile in loc sa il incurajati pe om incepeti sa ziceti ca citeste de pe foaie sau mai stiu eu ce oricine are emotii, oricine stie ca inseputul e greu, omul se strafuie sa ne invete ceva free (mai rar)
    Felicitarile mele si mai asteptam tutoriale bafta O seara/zi placuta

  • Lasati baiatul in pace s-a straduit sa va arate ceva interesant !
    Cristi are dreptate la inceput lumea are emotii dar pe parcurs o sa se obisnuiasca . Intradevar e umpic cam neclar sunetul dar in rest e ok !Felicitari pentru tutorial ! Pentru inceput e ok !

  • Domnule Cristi,
    Cooptarea acestor tineri in echipa dvs este geniala. Va apreciez inca o data si va felicit pentru idee. Poporul nostru este unul foarte inteligent, dovada acesti doi tineri care trebuie incurajati. Sa lasam la o parte stangaciile inerente oricarui inceput. Ceea ce conteaza este utilitatea acestor tutoriale.
    Lucian, Alex, curaj, tata.

Related Post

This website uses cookies.