Client Facebook Messenger pentru Windows, descarcare, instalare si prezentare – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa va prezint clientul Facebook Messenger pentru Windows. Asa cum scriam si in trecut pe blog.videotutorial.ro Facebook se pregatea sa lanseze un client de mesagerie instant pentru Windows care sa permita utilizatorilor de Facebook sa poata tine legatura cu prietenii fara a fi nevoiti sa aiba un browser deschis. Facebook Messenger se comporta si are o interfata tipica oricarui client de mesagerie instant, nu iese cu nimic in evidenta si optiunile sale sunt foarte putine.
Clientul Facebook Messenger pentru Windows nu face decat sa ne ofere posibilitatea de a chat-ui cu prietenii nostri de pe Facebook si cam atat. Nu avem suport pentru transferul de fisiere sau pentru voice chat ori video call insa nu este exclus ca in viitor aceste functii sa fie adaugate.
Ce mi-a placut mie la acest client este ca conversatiile cu prietenii sunt delimitate prin taburi ce au loc intr-o singura fereastra.
Facebook Messenger pentru Windows nu functioneaza decat pe sistemul de operare Windows 7 si Windows Vista (testat). Acesta poate fi descarcat de pe site-ul oficial Facebook accesand sectiunea Help. Un alt lucru pe care l-am apreciat la acest client este faptul ca putem fi logati pe doua calculatoare cu acelasi username ceea ce in cazul altor clienti de mesagerie instant precum Yahoo Messenger, acest lucru nu este posibil (nu putem fi logati cu acelasi ID pe doua calcupatoare)
Facebook Messenger ne mai ofera si notificari legate de cererile de prietenie, de mesajele private precum si de notificarile legate de cei care au comentat la postarile publicate de noi, care au dat Like sau care au share-uit mai departe postarile noastre. Deasemenea, in clientul Facebook Messenger mai intalnim si enervantul (pentru foarte multi) News Ticker care din fericire poate fi ascuns foarte usor (am aratat cum se face asta in tutorialul video)
Pentru cei care nu doresc sa foloseasca neaparat clientul Facebook Messenger pentru Windows, pot opta sa activeze integrarea clientului Yahoo Messenger cu Facebook si vor avea toti prietenii din Facebook in lista lor de Yahoo Messenger. Acelasi lucru se poate face si cu clientul Skype, puteti conecta Skype-ul cu Facebook si o sa aveti in lista voastra de contacte Skype, toti prietenii din contul Facebook.
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum folosim clientul de mesagerie Facebook Messenger pentru Windows, de unde il descarcam, cum il instalam si ce optiuni avem folosind acest client.

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (29)

  • Un fel de Yahoo Messenger dar mai slab.
    Renuntarea la tutun va fi benefica in 2012. Si, cum spune ardeleanul: sa ne traiti ca ne trebuiti! Da, ne trebuiti sa ne aduceti noutati si sa ne si invatati desi unii nu vor sa recunoasca. La multi ani 2012!!

  • La multi ani pt. Cristi !
    La multi ani pt. Adrian !
    La multi ani pt. toti care ajuta la intretinerea acestui site !

    • Corleone:
      La multi ani pt. Cristi !
      La multi ani pt. Adrian !
      La multi ani pt. toti care ajuta la intretinerea acestui site !

      La multi ani Corleone tie si familiei, sanatate si impliniri in noul an.

  • Foarte bune tutoriale, dar am o intrebare. De ce la fiecare tutorial vrea sa descarc lulu.zip. ce este acel fisier.

    • nick:
      Foarte bune tutoriale, dar am o intrebare. De ce la fiecare tutorial vrea sa descarc lulu.zip. ce este acel fisier.

      mie nu imi apare nimic sa descarc cand dau sa vad un tutorial sau cand intru pe pagina. poate ai tu ceva virus in pc recomand sa scanezi pcu.

    • nick:
      Foarte bune tutoriale, dar am o intrebare. De ce la fiecare tutorial vrea sa descarc lulu.zip. ce este acel fisier.

      Tu folosesti Google Chrome?

  • LA MULTI ANI!!! intregii echipe ,,VIDEOTUTORIAL,, multa sanatate,indeplinirea tuturor dorintelor si la cat mai multe tutoriale.SUNTETI O ECHIPA DE INVIDIAT,BRAVO VOUA. Cu respect Gabi.

    • gabi:
      LA MULTI ANI!!!intregii echipe ,,VIDEOTUTORIAL,, multa sanatate,indeplinirea tuturor dorintelor si la cat mai multe tutoriale.SUNTETI O ECHIPA DE INVIDIAT,BRAVO VOUA. Cu respect Gabi.

      La multi ani Gabi.

  • "https://www.videotutorial.ro/wp-content/uploads/lulu.zip"

    acesta este mesajul de descarcare. Nu stiu cum sa atasez o imagine de comentariu!

  • nick:
    “https://www.videotutorial.ro/wp-content/uploads/lulu.zip”

    acesta este mesajul de descarcare. Nu stiu cum sa atasez o imagine de comentariu!

    Dezactiveaza-ti plugin-urile gen ad block sau flash block, dupa aceea goleste cache-ul si vezi daca mai face asa.
    Daca problema persista sa revii cu un camentariu, ar fi bun si-un print.
    Imaginea poti sa o urci pe un site de image hosting cum ar fi http://tinypic.com/ si dupa sa pui link-ul spre imagine aici.
    lulu.zip este un skin al player-ului (negru in mare parte), ultima versiune de firefox+flash are probleme cu incarcarea acesteia insa tu nu ar trebui sa ai probleme, ar trebui sa vezi skin-ul clasic (fond gri si comenzi negre) pe undeva in loc sa se interpreteze script-ul, se incearca descarcarea fisierului, e din motorul de interpretare al browserului.

  • Anunt:
    Comentariile care nu au legatura cu subiectul tutorialului sau macar cu un alt tutorial, vor fi sterse.
    Ne-am saturat sa discutam tot felul de tampenii pe rubrica de comentarii, trebuie sa pastram curatenia. Comentariile ar trebui sa vina in completarea tutorialului.
    Subiecte gen: Cati ani ai? Cati copii ai ? Cat ai dat pe telefon ? Cati bani castigati ? Astea nu ajuta pe nimeni cu nimic, acest website nu si-a propus sa fie un loc de socializare, pentru asta aveti Facebook, Google Plus si altele.
    Daca aveti intrebari care nu au legatura cu subiectiu, incercati sa le postati la un tutorial asemanator cu subiectul de care sunteti interesati, de axemplu vreti un tutorial cu CentOS, incercati sa postati comentariul in categoria linux.
    Pentru chestii personale, postati intrebarie pe paginile noastre de Facebook, Google Plus sau pe pagina de contact.
    Incercam sa facem economie de timp, pentru studiu si realizarea tutorialelor, in acelasi timp vrem sa pastram rubrica de comentarii curata si concentrata cu informatie relevanta.

  • La Multi Ani intregi echipei si sa aveti un an nou fericit. Si la cate mai multe videotutoriale.

Related Post

This website uses cookies.