Cele mai bun hardware pentru “tiparirea” banilor Bitcoin

Salut prieteni, in tutorialul de azi vom continua discutia noastra despre Bitcoin, moneda digitala care a democratizat sistemul financiar online si a reusit sa usureze platile intre oameni prin intermediul internetului. Acum poti trimite banii ca si cum ar fi linkuri.
Acest tutorial vine ca un update la seria de tutorial pe care am realizat-o anterior in urma cu un an, motivele care m-au determinat sa vin cu acest update sunt:
1. Bitcoin-ul a crescut spectaculos, de la 12 dolari la 130 de dolari.
2. Germania a recunoscut existent Bitcoin, ca mijloc de plata privat.
3. Pe piata a inceput sa apara hardware din ce in ce mai performant pentru mineritul dupa Bitcoin.
4. In urma cu 2 luni am plasat o comanda pentru un Bitcoin Miner de 5 GH/s, m-am gandit sa va spun si voua, sa nu tin numai pentru mine.
Pentru intrebari gen: Ce inseamna Bitcoin, Ce este Bitcoin, cum se fac Bitcoinii, Cum se minereste, Care este cel mai bun Hardware pentru bitcoin mining, va invit sa urmariti tutorialele anterioare. Acolo am dezbatut toate aspectele, de la portofelul virtual pana la softurile si pool-urile pentru minerit.
Bitcoin, castigati bani cu ajutorul unui computer performant
Bitcoin, mineritul cu placa video pentru bani pe internet
Trebuie sa intelegeti ca in momentul asta ca sa faci bani din mineritul Bitcoin ai nevoie de hardware performant, aici nu ma refer la placi video ci la sisteme special construite pentru minerit. Un astfel de sistem am comandat eu in urma cu doua luni, pe data de 02-07-2013. Cand primesc produsul va promit ca o sa-l prezint in detaliu.
Intre timp puteti gasi pe ebay produse mai ieftine pentru minerit, sele mai eftine sunt pe USB si pot mineri cu 330 MH/s .
Calculator eficienta hardware (dificultatea si cursul sunt automate, nu trebuie sa completati decat hash rate-ul.


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (129)

  • Da foarte interesant, Continua tot asa Cristi.

    Poti face si un tutorial sa explici diferentele intre MBR si GPT la hard disk-uri?

  • Eu am comandat de la ei anul trecut mai exact in data de 25.10.2012 si m-am dus la posta vamala de care apartin in data de 31.07.2013, acuma socotiti si voi cat am asteptat dupa el ca sa-l pot avea in mana.

    • Asta deoarece ei am inceput sa livreze in iunie 2013, deoarece au avut probleme cu designul si puterea consumata.
      Ce soft folosesti pentru minerit? daca folosesti bfg miner, cati ghs iti arata?Cat a durat pana a ajuns la tine, din momentul in care a plecat din Kansas City?
      Multumesc anticipat.

  • Din tutorialele tale am aflat despre bitcoin, ideea e ca, de anul trecut de cand ai facut tutorialele, chiar nimeni nu s-a implicat in minerit de performanta? Abia acum te-ai hotarat ca e o investitie buna...intr-un hardware dedicat...inca ceva...asic-ul cel de 600 Gh/s se prea poate sa fie gresit pretul...uitate la cel de 500..este 22.000 si ceva....ciudat...

  • Va salut si va felicit pentru munca depusa. Cat se poate castiga lunar daca investesti intr-un sistem cu paatru placi video sapphire hd 7970 stiindu-se ca Hash Rate ajunge pe la 2500-2600?

    Multumesc anticipat pentru raspuns!

  • Deci sa dai de ex. 4000$ pe un aparat ca ala si sa ai un profit cum spun ei de 18.000$ pe luna mi se pare de domeniul SF-ului. Asa ceva e chiar abureala.

  • Bitcoin-ii astia sunt un nou Caritas? Cat de prost sa fii ca sa crezi ca stai degeaba si-ti vin banii in cont, fara sa faci nimic? Cu cat esti platit mei Cristi ca sa faci reclama acestor rahaturi? Vezi ca-i mai rentabil sa te ocupi de icoane cu diferite fecioare care plang la anumite ocazii stabilite de un sobor de preoti.

    • marcel: Bitcoin-ii astia sunt un nou Caritas? Cat de prost sa fii ca sa crezi ca stai degeaba si-ti vin banii in cont, fara sa faci nimic?

      Brova frate !!!

      • STIE cineva : cei ce platesc, de unde or avea bani ? Din avansurile date de viitori posesori ,care asteapta 8-9 luni o hardware ? de la fabricantii de hardvare ? Daca stie cineva va rog sa nu ma jigniti ca am pus si eu o intrebare . logica este simpla din nimic poti castiga NIMIC .

    • Esti cam ....Gandeste si tu mai mult decat pe o raza de 3 metri.Sa stii ca ai inteles gresit.PC-ul tau trebuie sa rezolve cat mai multe lucruri de odata pentru a face acesti bitcoini.Si da tu nu faci nimic PC-u tau face + ca si pe asta trebuie sa il (hranesti) ca factura de curent cine o plateste ?

    • Caritas electronic bro !
      Scheme electronice, vrăjeli despre criptorahat, pardon criptografie....
      SISTEM PIRAMIDAL ticluit bine si invelit in haine stiintifice.... matematici inalte...dehhh. ...noi prostimea care nu pricepem....

  • Buna. M-ai facut curos. As vrea sa imi spuneti cum comand acel aparat de minerit de 5 Gh/s ? Cum se face plata. Am inteles ca cam in 3 luni iti ajunge produsul acasa. Nu am cont pay pal. Nu am decat un card.

Related Post

This website uses cookies.