Cel mai bun telefon ieftin 2015 – ghid cumparare

Care este cel mai bun telefon ieftin din 2015 ?
Salut prieteni; in acest tutorial va fi un ghid de cumparare, de unde vom iesi cu cel mai bun telefon ieftin din 2015.
Cand alegeti un smartphone, trebuie sa va ganditi la mai multe inca de la inceput, ca sa stiti ce trebuie sa aiba telefonul vostru inainte sa-l cumparati.
Dotari esentiale pe care ar trebui sa le aiba orice smartphone bun in 2015 !
1. 4G – este foarte important sa ai viteza pe reteaua mobila
2. RAM cel putin 2 GB – aplicatiile moderne au nevoie de mult ram sa sa ruleze bine.
3. Memorie interna rapida si cat mai mare, pentru ca un card SD este de 10 ori mai lent.
4. Procesor pentru care sa existe development (rom-uri, kernel-uri)
5. Un sistem de operare stabil, preparat cu raspundere, pentru ca sistemul de operare pune telefonul in valoare sau il ingroapa.
Sfat:
Nu va bazati pe review-urile de pe magazinele online; acelea nu reflecta realitatea. In general cele mai cunoscute telefoane si cele mai ieftine primesc punctaj mare.
Cand cumparati cel mai bun telefon ieftin, nu alegeti cele mai cunoscute branduri; s-a dovedit ca Samsung, LG, Sony, HTC nu prea stiu sa faca telefone ieftine; si cand incearca, le iese cate-o chiftea (Ace, Star, etc).
Daca vreti sa cumparati cel mai bun telefon ieftin, puteti merge cu incredere pe mana brandurilor Chinezesti: Oppo, Meizu, Xiaomi, OnePlus, Huawei.
Recomandarea mea pentru voi este Asus ZenPhone 2, care este cu siguranta cel mai bun telefon ieftin din 2015.
Asus ZenPhone 2 se gaseste in doua variante, una mai ieftina cu procesor mai mic si ecran 1280×720 si alta cu un procesor mai puternic si ecran 1920×1080.


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (96)

    • In general este un telefon bun, cu exceptia modulului radio, care se cam "pierde" cu firea in zone cu acoperire medie spre buna. Unde cu Nexus 4 aveam 2-3 linii, cu G3 pierdeam semnalul.
      Cred ca antena, care e pusa jos, langa usb; e problema. Daca locuiesti in oras, cu semnal foarte puternic, nu cred ca vei avea probleme. In rest telefonul este bun.

      • Avem deja o prezentare video a lui LG G3 draga Daniel11112121 (adevarat nickname ai)
        O gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus, de la noi de pe site.

    • Lg3g sta foarte prost la semnal am fost in mina la Praid si nu am avut semnal la ambele cartele digi si cosmote in schim la tel.allwiew E4lite am avut semnal maxim deci in concluzie lg3g d858 duol sim are probleme la acest capitol.

    • Daca laptopul de gaming prezentat acum 2-3 zile la noi pe site la un pret de 2000-2200 nu ti se pare accesibil, atunci iertat sa-mi fie. Cu mai putin de atat nu iti cumperi un laptop accesibil ci o bataie de cap care te va chinui.

      • Ce părere ai de ideapad g50-45?menționez ca am avut un pc cu amd athlom la 2500 mhz dual core și o placă video radeon hd3500 de care am fost mulțumit.pot să înlocuiesc vechiul pc cu acest lenovo?merci anticipat.pe.nu vreau gaming extrem,poate câteva jocuri ptr.copii la detalii medii.

    • Gasesti , in functie de ce marca preferi, cu i3u fara placa dedicata la 1500 sau 14, cum ai noroc, mai accesibil de atat nu exista. Cu oferte poate doar poate gasesti si cu placa video dedicata dar nu cred + ssd e o alegere foarte buna, parerea mea. Nu stiu daca mai gasesti dar Lenovo G50-70 i3-4030U 1.9GHz e o alegere foarte buna.

      • M-am referit la modelul cu procesor amd a 6-6310 beema apu și cu placă video dedicata radeon r4.este tot în jur de 1500 de lei.este mai bun decât un procesor intel i3 tot cu placă dedicata?din câte am înțeles la acest model lucrează ambele plăci video în sarcini grele.nu am nevoie de gaming excesiv,poate ocazional câteva jocuri ptr.copii.

  • salut. foarte bun ghid . multumim
    ma uitam la telefonul asta : http://www.emag.ro/telefon-mobil-blackphone-16gb-4g-black-blackphone-black/pd/DZD3MMBBM/
    ce parere ai ?
    zice producatorul ca garanteaza securitatea : interceptari , mesaje criptate care se autodistrug si mai sunt niste avantaje din astea de securitate . acum nu stiu daca se refera si la posibilitatea evitarii inregistrarilor providerilor de telefonie mobila.
    m-ar interesa partea hardware. daca se merita cumparat.
    nu am eu mari secrete sa-l cumpar neaparat pentru securitate dar ma gandeam daca tot iau un smartphone tot dau 2000 2500 pe unu bun macar sa fie si securitatea la pachet.

    • Ca sa fie posibila criptarea unei comunicatii, acesta trebuie sa se intample din ambele directii. Degeaba criptezi tu, daca celalalt nu cripteaza.
      Si pana la urma, nu cred ca poate opri interceptarile astea. Organizatiile care intercepteaza au hardware de care noi nici n-am auzit; si chiar daca nu pot decripta pe loc, stocheaza fluxul de date capturat si-l decripteaza cand le va permite tehnologia.

    • Uita-te si la autonomie.
      Eu am vrut sa iau un Alllview pentru ca e si ceva munca a compatriotilor mei in el dar lasa mult de dorit la autonomia telefoanelor.
      V-as atrage insa atentia la telefonul Lenovo A5000, Dual SIM, 8GB, Black (este doar 3G)
      http://www.emag.ro/telefon-mobil-lenovo-a5000-dual-sim-8gb-black-a5000-black/pd/D0QYCMBBM/
      Are o baterie de 4000 mA si o autonomie de invidiat.
      Il puteti gasi considerabil mai ieftin (549 lei) la o societate care are internet, cablu si telefonie (nu vreau sa dau nume, nu vreau sa fac reclama).

  • Foarte buna recomandare !
    Felicitari pentru toate videotutorialele si pentru munca depusa.

    As avea o intrebare si anume : Ce parere aveti despre procesoarele Intel Bay Trail care se gasesc pe tablete ?
    Sau despre procesorul Intel® Celeron® N2840 2.16GHz Bay Trail care se gaseste mai nou pe leptopurile mai ieftine?
    Multumesc.

    • Pe o tableta sau un telefon este un procesor ok, dar pentru laptop este cam slab. De la laptop avem nevoie de productivitate si viteza, fata de tableta de la care cerem in mare doar multimedia si web.

  • Eu de curând am intrat în posesia unui telefon nu prea cunoscut sau (deloc),în Romania îi zice jiayu s3 advances și sunt uimit de calitatea lui ,are un hardware puternic .L-am comandat din afară la un preț care bate la fund mai toate tel. High-end....200$ + taxe de transportDHL+tva ,specificatiile le gasiti pe net...mă bucur ptr. achiziție și recomand tuturor care nu țin de branduri să cumpere cum zicea și Cristi tel. made în China...au niște telefonane de sta mâță în coadă.Singurul dezavantaj este legat de servisare ,dacă se bulește ceva la el ,nu se găsesc piese de schimb la ele în România.va trebui trimis (dacă este în garanție ) înapoi și țil va înlocui.În restrest piața din China e plină de tele.,care mai de care și la prețuri incomparabile cu cele din Romania

    • Se schimba vremurile. Brandurile ca Samsung, LG, HTC, Sony, Motorola, etc, vor fi nevoiti sa reduca preturile pentru telefoanele de top, daca vor sa ramana competitivi.
      Un telefon de top costa in jut de 150-200 de euro ca sa-l produci. Samsung plateste chiar mai putin deoarece isi fabrica cam tot siliconul in casa.
      Cel mai bun telefon ieftin din 2015 este Zenphone 2 de la Asus, un producator care pana mai ieri nu facea telefoane.
      Vremurile se schimba...

  • cristi poti sa faci un ghid pentru placi video ? sunt cam scumpe si as vrea o placa pana in 1000 lei sa ma pot folosi de ea si in jocuri . nu vreau rezolutii full hd in jocuri ca stiu ca imi trebuie placa video scumpa.

    • vad ca sunt magazine online unde se specifica anul aparitiei chip-ului video de pe placile video. e bine sa fie si asta un reper important in alegerea placii video ?
      si frecventa gpu sa fie mai mare de 1000 MHz ?
      trebuie ghid de achizitie . nu cred ca are rost sa platim vreo 3000 de lei pe o placa video. cred ca sunt si placi la 10 15 mil cu care putem juca decent, bn , mai putin full hd. sau cine stie , poate alea de 3000 merge 4k :) cine are monitor 4k
      asteptam ghid-ul pentru placi video ca acum este o perioada de reduceri.
      multumim
      aaa si ala daca ai timp sa continui cu sistemele de supraveghere , camere ip , nvr , switch poe .... :) are camera ip in meniul de configurare unde sa se salveze inregistraile si setez calea spre nvr ? .... la alea analogice e mai simpla treaba

  • te rog spune cand au fost afisate reduceri la emag la tel. zenfone 2 la pret de 759 roni

Related Post

This website uses cookies.