Cel mai bun program profesional de curatire intretinere pentru windows tuneup utilities 2008 – tutorial video

In acest tutorial video veti putea urmarii cu se instaleaza si cum se foloseste cel mai bun program de curatire ,intretinere si defragmentare,Tuneup utilities 2008.

Acesta are fel de fel de module si optiuni foarte folositoare unui utilizator care doreste ca windowsul lui sa se miste foarte bine.

Tuneup utilities 2008 contine si o optiune foarte interesanta si utila si anume ” TuneUp 1-Click Maintenance ” ce te ajuta sa cureti windowsul,sa-l intretii si sa-l defragmentezi cu un singur click.

Modulele incluse in acest program de intretinere windows sunt folositoare pentru userii ce doresc performanta si defragmentare registrii,curatare registrii,optimizare memorie ram,customizare windows,oprire programe din startup,defragmentare drive-uri si multe,multe altele.

As putea spune ca tuneup utilities 2008,care este prezentat in urmatorul tutorial,este cel mai bun program de intretinere si optimizare pentru sistemul de operare windows xp,sau vista.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (80)

  • Ce subtil mi-ai dat-o Cristi!! :)) Iti trimisesem un mail si te rugam sa-mi spui configuratia compului tau,si uite cu ocazia asta am vazut ce ai tu pe comp mersi mult,profram il stiu lucrez de ft mult timp cu el.Te cam "prosteste" el acolo la 1 click mentenance,pt k mi se pare absurd,sa stea sa scaneze 6 miinute,sa-ti gaseasca mii de "problem" cik :)) si cand dai corect problem el asa intr-o secunda le corecteaza pe alea 1000 care le-a gasit, si culmea niciodata nu mi-a spus de cand il folosesc ca nu poate corecta sau sa dea eroare ceva,e o mare "abureala" cu chestia aia 1 click mentenance credema!In rest isi face treaba foarte bine.Ma folosesc des si mult de el! Eu il am full! :))

  • Am si eu o mica problema,am instalat programul asta si acum imi apare screensaverul Windows xp cu o fereastra mica ce zice "Unlock computer,atunci cand nu mai misc mouse-ul cateva secunde,iar acum trebuie sa dau mereu click pe ok.Cum pot sa fac sa nu-mi mai apara? Multumesc mult

  • Salut ,
    folosesc versiunea TuneUP 2009 versiunea full merge excelent dupa parerea mea , chiar dupa instalare te anunta ce probleme ai , cere defragmentare inca de la inceput incearca sa configureze sistemul in functie de resurse , optimizare conexiune internet ...etc.
    1clik mentenance - dureaza max 30 sec - cronometrat pe sistemul meu

  • Marius,nu stiu ce sa-ti spun pentru ca nu am intilnit o astfel de problema in momentul folosirii soft-ului tuneup utilities 2008.
    Este posibil sa fie de la sistemul tau de operare(vre-o eroare).

  • perjaru_alexandra e idul meu cn ma contacteaza sami trimita si mieun program de modificat poze buuuuuuuuuuuun

  • Multumesc celor de la videotutorial.ro

    Mai sint si persoane care inca invata de la voi MULTUMESC AGAIN!!!!

  • sazlut baieti! dak ma puteti ajuta cu op probl...... In momentul cand desc calcul ,,,se incarca windows-ul,,,, bla-bla... se comporta normal pana la un moment dat cand imediat dupa ce imi recunoaste folderele,,,etc imi apare o fereastra din sistem ,,direct. Se comporta ca un start-up,, Cum as putea sa o dezactivez? de mentionat ca in bara de start la start-up nu am nimic bagat, si tot timpul m-i se deschide cu aceeasi fereastra chiar si dupa restart,,, VA MULTUMESC!

  • @cristi: Sincer sa fiu nu am inteles nimic din problema ta!!! "se deschide o fereastra se comporta ca un startup,da eu nu am nimic la startup,cand se deschide imi vede folderele" man...fii explicit da mai multe detalii,ce scrie in fereastra aia? asta e important! ce vrea? ...

  • sincer sa fiu nici eu nu stiu cum sa ma exprim mai clar. imi cer scz dak am fost mai putin explicit sau poate am fost prea mult ....si am exagerat cu explicatiile. :) DECI; In momentul cand deschid calculatorul imediat dupa semnalul audio Windows imi apare automat pe ecran o fereastra din C(Windows)/Program Files/Common files/System. iti mai pot spune folderele din system(fereastra care apare) sunt:ado,,,MSMAPI,,, oleDB,,, msadc. care ar putea fii cauza de imi apare automat. ?please ... si inca odata scz..... :)

Related Post

This website uses cookies.