Cel mai bun manager si editor foto acdsee photo manager 2009-tutorial video

In tutorialul care va urma veti invata cum puteti gestiona volume mari de poze,ma refer la folderele cu foarte multe poze generate de aparatele foto digitale.

Filmul foto este pe cale de disparitie,acum la putere este aparatul foto digital si odata cu acesta a aparut si o problema si anume gestionarea acestor poze care devin pe zi ce trece de dimensiuni mai mari.

Windows poate si el sa ne ajute in legatura cu problema noastra insa acesta se misca foarte foarte greu atunci cind este vorba de poze foarte multe si de dimensiuni mari.

Solutia cea mai buna este sa apelam la ajutorul lui acdsee photo manager 2009,care poate gestiona mii de poze cu o usurinta incredibila.

O data ma uitam la poze cu utilitarul din windows si am vrut sa dau repede inainte pina la o poza,in acel moment sistemul de operare s-a blocat,cind am descoperit acdsee acum ceva timp in urma am vrut sa fac aceeasi chestie care am facut-o cu utilitarul integrat in windows si am observat ca,chiar si atunci cind stateam cu mina pe tasta de derulare printre poze acestea rulau foarte rapid de parca erau facute la o rezolutie vga ( 640-480 ) cu toate ca acele poze erau realizate la rezolutia de 8 mega pixeli.

Intr-un cuvint as putea spune ca acest utilitar este SUPER.

Retusarea ochilor rosii poate fi facuta in timp ce urmariti pozele intr-un mod foarte simplu cu doar citeva click-uri,chiar si o editare semi profesionala poate fi facuta doar din citeva click-uri.

Se pot creea slide show-uri in diferita formate,se pot redimensiona fotografiile,se pot creea albume,se pot importa fisiere de pe un mediu extern si multe multe altele.

Cel mai bine ar fi ca voi sa urmariti acest tutorial video cu acdsee photo manager 2009 dupa care sa instalati programul si sa va apucati de organizarea pozelor,acest tutorial face parte dintr-o serie mai lunga de tutoriale video despre editare foto si editare video.

de Cismaru CristianTutoriale similare


Comments

 1. interesant…am gasit si cd key pt el

 2. bun programul

 3. super tare. nu stiu ce as fi facut daca nu aveam filmuletele de aici. bravo!!!! faci o treaba super buna. am invatat multe chestii 🙂

 4. unbray a zis

  e mai bun ca photoshop ?? daca da vreau si io cd key :d

 5. unbray a zis

  acuma nu mi se pare fain tot mai bun e photoshop :d

 6. alexandra a zis

  cum se descarca programul asta…..il vreau si eu…:D

 7. @alexandra: Tocmai sa aratat in tutorial cum se descarca acest program,da play la tutorial si uitate la tot,cap-coada si nu mai derula si o sa afli cum se descarca!

 8. Deci eu as vrea sa schimb o cifra dintro poza,cifra e mica,cum fak ca sa il schimb si fara sa se vada????

 9. salut prieteni, stiti cumva un program de editat poze asemanator cu ACD Fotocanvas? mersi

 10. Iti recomand Paint net .

 11. costelpescar a zis

  Interesant .Mulțumesc.

Speak Your Mind

*