Cea mai buna tigara electronica, Kayfun V4

Salut prieteni, azi vom discuta despre cea mai buna tigara electronica a momentului. Este vorba despre Kayfun V4, un atomizor tank servisabil aka RTA priectat in Rusia si executat la cel mai inalt nivel in Germania. Bineinteles sa nu uitam de micii chinezi care in doi timpi si trei miscari au clonat ingineria, ca sa ne-o vanda noua mai ieftin.
Acum ceva vreme v-am prezentat mai multe modele de tigari electronice. Acolo v-am explicat cum functioneaza aceste tigari si care sunt principalele tehnologii. De atunci pana acum s-au schimbat multe si modelele au avansat foarte mult.
Kayfun V4 este un model modern si extrem de complex. Asta bineinteles ii ofera si un nivel de performanta incredibil. Cu Kayfun V4 este un adevarat Titanic cand incepi sa vapezi. Bineinteles ca sa sustinem performanta lui Kayfun V4, trebuie sa-i dam emergie grupa mare. Pentru alimentarea lui Kayfun V4 folosesc un mod electronic (baterie) Eleaf iStick 50W cu Wataj si Voltaj reglabil.
Ultimele modele de atomizoare pe care le-am folosit nu mi-au oferit nici macar 20% din nivelul de performanta pe care-l ofera Kayfun V4.
Ca sa fiu corect, acest atomizor nu este “originalul”, este o clona foarte bine facuta. Kayfun V4 original este extrem de scump (150 euro), pe cand clona este 100-150 lei in Romania.
Parerea mea despre Kayfun V4
De fiecare data cand vad o realizare inginereasca de exceptie imi scot palaria, indiferent din ce deomeniu vine. Kayfun V4 este un produs proiectat si realizat perfect. Ca sa va faceti o idee despre mivelul de precizie inginereasca, dati pe imaginea de mai jos.

Productia de vapori
Mannn, e Titanic. In plus mod-ul iStick ne ofera si o “pedala de acceleratie” sub forma Votajului si Watajului reglabil. Nu esti multumit de volumul de vapori produs, pur si simplu maresti watajul si merci pana unde suporta organismul tau. Pe mine si pe altii de pe langa mine ne apuca tusea le fiecare fum (lichid 6mg nicotina) daca trecem de 20W, si nu uitati, se poate duce pana la 50W.
Despre Kayfun V4 as putea sa vorbesc si sa va arat zeci de minute, si asta daca ma grabesc. Astazi am facut doar o introducere rapida ca sa vad cat de interesati sunteti de subiect. Daca vreti sa intru in adancime, va rog sa-mi spuneti pe rubrica de comentarii.
ATENTIE!
Daca nu sunteti fumatori, nu va apucati! Este un viciu care nu va aduce nimic in plus. Nu deveniti mai destepti, nu sunteti mai cool. Este un obicei prost, care va saraceste si va imbolnaveste.
Acest tutorial este mai mult pentru victimele acestui viciu (fumatorii) care vor sa gasesca o cale de iesire, sau macar sa dreaga putin busuiocul.
Tigarile electronice nu te scapa de tigari, iti ofera doar o alternativa mai “sanatoasa” si mai accesibila. Dependenta de nicotina va persista.
Lichidele au diferite concentratii de nicotina, sunt lichide care nu au deloc nicotina si care pot ajuta fumatorii sa scape de nicotina, pastrand in acelasi timp ritualul (la cafea, dupa masa, etc.)


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (57)

  • Pt mine unu interesant , chiar nu ma gandeam la alte modele decat cele care le-ai prezentat tura trecuta , desi nu fumez mult chiar si cu cel vechi economiseam multi bani si a fost o perioada buna in care am fost multumit de el (1,5-2 ani) dupa care am renuntat si ma-m intors la traditionale dar cu ocazia asta mi-ai trezit interesul si trebe sa vad cum ma invart si eu de unu ca asta. Nu stiu daca mai e ceva interesant de prezentat dar sunt curios cu incarcatul lichidului si banuiesc ca bateria tine mult .Asta chiar pare si arata "performanta".
    Ma mirat cat fum a scos la o simpla apasare de buton iar la cele vechi trebuia sa dai din falci la greu )))sa iasa asa mult fum. Bafta in continuare .

    • Dupa trei fumuri nu mai vedeam aprope nimic prin incapere 18mp. A venit nevasta-mea si a deschis geamurile. Asta este adevarat, nu exagerez. Eram pe 20W cu o rezistenta de 1.3-1.4 ohmi.
      Ca sa iti dai seama mai bine, poti termina o sticla de 30ml de lichid in 2-3 zile daca esti "serios" pe treaba.

      • tare domnu Cristi , tin sa precizez ca am cautat si eu si am gasit una de 30 w ( eleaf ) a fost mai scumpa 230 lei dar supeeeeerrr tare dupa cum ai zis nu ai nevoie de atat .eu o folosesc pe la 9-10 w si e belea.cred si sper sa isi faca fiecare banut si am si garantie 3 luni e timp de testat nu gluma. )) am vrut sa iti multumesc de tutorial si sugestie.

  • Mai bine ne lasam cu totii de fumat, astfel nu mai avem nevoie nici de tigari clasice respectiv electronice!

    Daca iti doresti cu adevarat sa te lasi de fumat ai nevoie de 3 lucruri:caracter, ambitie si orgoliu.

    • True. Vorbe mari.
      Din pacate, cand vine vorba de fumat, nu am ambitie deloc. Pot face aprope orice in pun in minte, dar nu asta.
      Adevarul este ca-mi place sa ma aburesc dimineata la o cafea. Cafea tare la ibric, nu porcarii la filtru. E momentul meu, si nu vreau sa umblu la el.
      Nu am alte vicii, doar tigara si cafeaua....si tehnologia....a, si pe voi !

      • Cristi cred ca ar fi mai bine așa......"voi, tehnologia,cafeaua si ar trebui sa ștergi tigara ". :) stima.

      • Buna seara Cristian. Apreciez munca ta, faci o treaba buna si pe intelesul tuturor! Ai dreptate si aici, Kayfun 4 este o treaba bine facuta. Chiar daca este o clona de 90 de lei, functioneaza foarte bine. Dupa 36 de ani de tutun imi place tot mai mult jucaria asta. Sanatate multa si la mai multe tutoriale!!!!!!!!

        Cu respect, Dumitru G.

  • Trebuie sa ai ambitie sa te lasi de fumat !Eu am reusit sa ma las de doi ani si se simte si la buzunar si la sanatate.Am fumat 25 de ani si rau am facut !! E.. ale tineretii valuri ! ))

  • Eu cred ca nu are nici un un rost acest videotutorial! Ar trebui sters!Incurajeaza copiii...Parerea mea.Scuze

    • Nu cred ca încurajează copii.
      Nu putem baga sub preș anumite lucruri, si sa ne prefacem ca nu exista.
      Tinerii care vor sa fumeze, o fac nu pentru ca vad pe net, ci pentru ca vor sa fie mai șmecheri decât alții, sa fie șmecheri ca alții și sa para mai maturi decât sunt.
      Masuri ca interzicerea reclamelor la țigări sau scumpirea acestora nu au dat rezultate, cu excepția încasărilor mai mari la buget poate. La fel si imaginile de pe pachete, dau impresia ca e ceva super periculos in pachet, si cum sunt tinerii: adrenalina, pericol, aventuri, chestii interzise. Măsurile astea nu au făcut decât sa mărească consumul.
      Mai bine puneau pe manualele școlare si pe pereții școlilor imagini șocante, arunci toți tinerii învățau de dragul pericolului, si se simțeau ca niste mici gangsteri. Făceau ceva interzis, extrem.
      Este mai bine sa fie lumea informata, ca sa știe despre ce este vorba. In felul asta transformam pericolele in chestii banale, cotidiene, care nu vor atrage tinerii astat de tare.
      Chestiile despre care nu știi prea multe lucruri, par exotice si interesante.
      Fructul oprit atrage oamenii ca un magnet.
      Experimentul Amsterdam a dovedit cum funcționează creierul uman vis a vis de vicii. Cum au fost legalizate "ușoarele", a si scăzut consumul in randul localnicilor, după care au venit turiștii care au rupt ușile la cafenelele respective, atrași de fructul oprit.

  • Te salut cristian si tin sa multumesc pe aceasta cale, datorita tie am descoperit tigara electronica si am ramas fidel al acestui stil de ,,fumat" mai degraba vapat, la inceput acum 3 ani am avut un chit cu 2 baterii si doua cartomizoare, nu eram multumit de ele si nu reuseam sa las tutunul dar nu am vrut sa renunt vazand ca es mult mai eftin. Apoi am luat un clearomizor ce 5 + hmm era interesant dar aveam acel abur fierbinte datorita rezistentei sus, dupa care am gasit evod si aici am ramas super aburi reci aroma tot ce vrei, acum sunt pasionat de to ce a iesit nou dar sincer daca ajungi sa papi o sticla de 30 ml de lichid in cateva zile atunci nu se mai numeste economie, eu sunt de parere ca ar trebuie sa se lucreze la acest capitol mai mult
    Daca ajungi sa dai 300 pe lichid atunci multi se vor intoarce la analoage

    • 30 ml in 2-3 zile daca stai calare pe ea. Am vrut sa evidentiez capacitatea de a vaporiza cantități mari a Kaifun-ului.

  • am 47 de ani si m-am lasat de tigari de vreo 15 ani!
    acum, puteti da falci langa mine fara sa am nici un fel tentatie!...chiar trabuc, care la prima vedere e cool.
    am fumat de la 16 ani...tot ce era pe piata am incercat: de la tigarile cu filtru comuniste(Bega, Timisoara, Bucuresti, Cismigiu,...), cele fara tot comuniste(Bucegi, Nationale, Carpati,...), apoi toata seria de tigari de import(Camel, BT, Golden Dear, Alberia, Marlboro, Kent-ala vechi, Assos, Lexington, Chesterfield, Gouloase Blonde, Dunhill,...e luunga lista!)
    m-am lasat brusc, dupa o bauta strasnica cu consum exagerat de tigari!
    a2a zi simtidu-ma rau, am aruncat , din instinct, toate tigarile din casa, si din acea zi nu am mai fumat!
    va doresc si voua sa aveti aceasta ambitie si sa treceti peste tentatia de a fuma in continuare!

  • Salut. Ma intereseaza tigara asta Kaifun, cum o pot gasi? Sunt fumator de mai bine de 30 de ani si anul trecut am luat electronica, merge dar ma cam enerveaza cateodata si vreau ceva mai bun. Astept detalii pe mail. Mutumesc!

  • Mi-as dori foarte mult un tutorial despre dslr-ul cu care filmezi, setari, caracteristici, etc. Ai facut unul, extrem de interesant, acum ceva vreme, despre Nikon D5100 si n-ar strica inca unul despre dslr-ul actual si despre obiective, bineinteles. Multumesc anticipat !

  • Buna Cristian,vreau sa incerc acest tip de tigara,de aceea,as vrea sa faci un tutorail complet,cum se incarca,de unde luamconsumabile,DACA trebuie sa schimbam atomizorul sau NUMAI trebuie curatat ? Multumesc anticipat !!!

    • Kayfun V4 este un atomizor serviabil si pentru el rezistentele le faci singur. O sa va arat eu într-un tutorial, e foarte simplu. Nu-ți trebuie decât fir de Kantal sau NiChrome si o vata specială pentru fitil. Astea le cumperi odată si le ai luni pentru câțiva ani.
      In funcție de cate spire faci rezistenta, rezistenta aceteia va fi mai mica sau mai mare.

  • "http://www.cloud9vaping.co.uk/Kayfun-V4" Am gasit asta, LOCOMOTIVA ,nu altceva !!! :-)

Related Post

This website uses cookies.