Ce sa facem cand nu ne putem loga pe contul de Yahoo Messenger – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem ce putem face in cazul in care nu ne mai putem loga pe Yahoo Messenger. De aproximativ o saptamana, toti prietenii mei m-au tot sunat sa ma intrebe de ce nu se pot loga pe Yahoo Messenger desi introduceau ID-ul si Password-ul corect, crezand ca le-a fost furata parola. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu toate ID-urile mele. Ce se intampla mai exact?
Pur si simplu, desi introduci corect ID-ul Yahoo si parola, cand faci click pe butonul Sign In ca sa te loghezi esti intampinat de o mica fereastra care iti spune ca “Your account has been locked. Please click “Forgot Password…” to start the unlocking process. (81003003)”
Am hotarat sa fac acest tutorial pentru ca multi utilizatori vor fi tentati sa-si schimbe parola cand de fapt lucrurile stau mult mai simplu si nu vom fi nevoiti sa ne schimbam parola la contul Yahoo.
Se pare ca Yahoo vrea sa forteze oarecum utilizatorii sa-si securizeze contul adaugand la contul deja existent o adresa de email alternativa care va fi utila si ne va ajuta sa ne recuperam contul in cazul in care cineva ne fura parola. Cei care si-au facut contul cu mult timp in urma probabil isi mai aduc inca aminte ca adaugarea unei alte adrese de email alternativa atunci cand iti creai un cont era optional. Se pare ca celor de la Yahoo incepe sa le pese mai mult de utilizatori si de securitatea conturilor si ii tot bate la cap pe utilizatori sa-si adauge o adresa de e-mail alternativa.
Cu alte cuvinte, daca si voi ati fost in imposibilitatea de a va accesa ID-ul de Yahoo Messenger si ati primit mesajul mentionat mai sus, nu trebuie sa va panicati! Contul se poate debloca prin cativa pasi extrem de simpli pe care va invit sa ii vedeti in tutorialul de mai jos.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (399)

    • Buna ziua Adrian,am intrat la cont yahoo si am bagat id si parola apoi am dat autentificare.Nu mi-a aparut acea casuta de dialog cu codu.Care este problema?am windows10.O zi buna!

  • Orice firma serioasa face periodic un audit al politicilor de securitate,probabil asta se intampla si la yahoo.La cativa prieteni am intalnit acesta problema,dar formularul primit continea mult mai multe date de completat,si se cerea in mod expres schimbarea parolei pentru ca acestea erau foarte slabe.

    • Buna Adrian, sint Daniela
      am o foarte mare problema cu ID-ul si password-ul mail yahoo.
      chiar daca incerc sa ma loghez cu ID si password corecte imi spune ca e ceva gresit. am doua adrese de mail, una yahoo.com si una yahoo.it si nu reusesc cu nici na dintre ele. am ascultat si vazut tutorialul tau si am incercat sa fac pas cu pas cum ai zis tu. nu merge pt ca dupa ce ii dau autentificare nu-mi apare chestia aia cu codul. imi spune ca-mi trimite un codpe o adresa mail d******na@yahoo.com. eu adresa asta nu o cunosc si nici nu am scris-o ca adresa de rezerva pe pagina lor pt siguranta. pe vremea cind am facut eu account mail erau niste intrebari de siguranta. poti sa ma ajuti cu ceva? te rog mult

  • Salut,
    as vrea sa va intreb si sa va rog daca e posibil ca tutorialele sa fie urcate si pe youtube, deoarece imi mare parte a timpului ma aflu in camin (studentesc), iar din cauza unor porturi blocate de administratie nu pot viziona tutorialele.
    va multumesc.

  • rudi:
    cine mai foloseste yahoo? vad ca si pustimea a migrat catre skype…
    Multa lume inca mai foloseste yahoo messenger in caz daca nu stiai.

    multe lume mai foloses

  • Util tutorialul. Chiar azi m-a rugat un prieten sa trec pe la el sa il ajut sa intre pe mess ca nu mai merge. Erea speriat ca i-a spart cineva contul si i-a schimbat parola, sper sa nu fie asa.
    PS Pe viitor poate faci si un tutorial despre cum sa cumparam de pe ebay, ar fi util.

  • Adrian faci si un tutorial despre problema de de la yahoo ... in legatura cu cea ce nu mai merge sa mai bag id-uri in lista imi da o eroare !!!am 3 id-uri de mess si la toate imi face asa am avut si un id nou la fel mio facut si la cel nou !

  • salut adrian as vrea sa faci un tutorial despre cum se instaleaza windows 8 enterprise si despre cum se activeaza cele 90 de zile incer dar nu neusesc:(((.Am urmarit si clipul video de pe blog dar nu prea l-am inteles;))

  • catalin:
    salut adrian as vrea sa faci un tutorial despre cum se instaleaza windows 8 enterprise si despre cum se activeaza cele 90 de zile incer dar nu neusesc:(((.Am urmarit si clipul video de pe blog dar nu prea l-am inteles;))

    Daca nu l-ai inteles..mai clar de atat n-am ce sa explic...mai citeste niste carti...invata mai multi termeni in limba romana...nu stiu ce sa-ti zic....
    Textul de la acel clip video l-ai citit in intregime?

    • L-am citit, problema e in felu urmator in acel clip spui daca avem o conexiune la internet in timpul instalari cele 90 de zile se vor activa automat dar in timpul instalari. daca am conexiune la net imi cere o adresa de email daca scot cablu de net nu imi mai apare .Si inca o chestie dupa ce sa instalat windws 8 cand conectez pc la net in dreapta imi apare turn on sher only....
      turn off sher .....

      aici ce aleg ?
      Frate eu sunt putin mai greu de cap asa ca nu te supara.

Related Post

This website uses cookies.