Ce player poate sa citeasca toate formatele?(gom player)-tutorial video

In acest tutorial video va prezentam un player video,foarte puternic ce poate sa concureze fara probleme in fata celor deja consacrate.
GOM PLAYER poate deschide fisiere video si audio cum ar fi (AVI, DAT, MPEG, DIVX, OGM, MP3 si altele) fara sa aveti nevoie de codecuri instalate, avind el tot ceea ce ii trebuie.
Poate deschide fisiere video corupte sau in curs de descarcare (deosebit de util cind vreti sa descarcati un film de pe internet si doriti sa ii verificati calitatea).
Are un suport excelent pentru FLV , mergind chiar si subtitrarile cu filmele in format flv. La nevoie poate sa foloseasca decodere 3rd party. Include un serviciu foarte util: Codec Finder.
Este un player foarte usor pentru sistem si are o foarte mare calitate e free(GRATUIT).Cu tot respectul pentru softurile cu bani dar cred ca ar trebuii sa acordati mai multa atentie programelor free.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

 

 

Cristi:

View Comments (68)

  • Depinde pe cine intrebi.
    Daca ma intrebi pe mine kaspersky internet security !
    Dar nu este un simplu antivirus ci o suita de securitate care contine si alte chestii destul de folositoare pentru cine sta pe net.

  • Foarte tare,chiar cautam un player sa deschida dvd-uri(free).Astept(am) si alte tutoriale interesante.Programe free ptr PC ,un top de maitenance,ce functii trebuie dezactivate din windows,etc

  • de ce nu pot sa instalez kaspersky antivirus ... am kaspersky internet security .
    poate fi si antivirus???

  • Salut Geoker.
    Kaspersky internet security contine:antivirus,firewall,anti spam,parental control, etc etc si nu ai nici un motiv sa instalezi kaspersky antivirus daca ai kaspersky internet security.

Related Post

This website uses cookies.