Ce este si cum facem un cont HI5 – tutorial video HD

Ce este hi5 ?

Ei bine hi5 este un social network (retea sociala) unde avand cont,va puteti uploada pozele,accepta prieteni,comenta pozele voastre cat si a prietenilor vostri.

Va puteti scrie gandurile la categoria “jurnal”, puteti chiar dedica melodii prietenilor vostri din hi5, toate astea intr-un mediu virtual, facand un cont in doar cateva minute(maxim 2 minute) sa-l setati si personalizati va dura ceva mai mult in functie de preferintele voastre dar haide-ti mai bine sa urmarim acest tutorial !!

In timp ce-am scris aceste rinduri faceam deja un cont pe hi5 !

de Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (40)

  • @Adrian: Bravo man,mi-a placut tutorialul,ai fost foarte relaxat,nici nu s-a simtit ca e primul tau tutorial.Sper sa mai faci si altele,uite eu de exemplu iti propun doua teme:despre browserul Google Chrome si un tutorial despre un soft ales de tine,cu care prelucrezi,mixezi piesele,le imbunatatesti etc.

  • @bl: Sa notat si am luat la cunostinta!!! O sa le fac!!! Da tre sa ma cert cu Cristi ca si el vroia sa faca despre Google Chrome si acum sa vedem cui ii ramne "sarcina" =))

  • frumos videotutorial bravo foarte relaxat ai fost sincer ffbine sper cit mai multe videotutoriale de acum incolo sincer am crezut ca doar cristi si boby pot fii intelesi dar vad treaba ca a aparut si al treilea bine eu cunosc ffbine hi5 imi fac si singura profile dar daca nu stiam acest videotutorial a fost oki mult succes pe mai departe.

  • apropo se poate un videotutorial despre motorul de cautare safari am mai cerut eu odata dar nu am primit nici un raspuns ms si inca odata felicitari.

Related Post

This website uses cookies.