Cateva modalitati prin care va puteti personaliza browserul Mozilla Firefox – tutorial video

Stim cu totii ca browserul Mozilla Firefox este cel mai folosit si cel mai indragit browser la ora actuala, insa nu sint multi cei care stiu cum sa isi personalizeze browserul sau care este de fapt puterea acestui browser. Mozilla Firefox este preferat de marea majoritate a utilizatorilor de internet datorita posibilitatii de adaptare in functie de nevoile fiecaruia prin instalarea plugin-urilor sau a addon-urilor ceea ce face ca browserul sa devina mult mai functional, mai personalizat. Pe siteul celor de la Mozilla Firefox se gasesc sute de addon-uri de la teme care mai de care pana la plugin-uri ce pot oferi functii in plus acestui nemaipomenit browser.

Mozilla Firefox by default (de baza) nu vine cu ceva foarte special, fara nici o tema mai speciala, sau add-on-uri si de multe ori aceasta simplitate a lui ne poate plictisi. De aceea in acest tutorial mi-am propus sa invatam impreuna cum, prin cateva click-uri putem sa facem Mozilla Firefox mai frumos prin aplicarea de noi teme (skin-uri), mai functional prin aplicarea de noi add-on-uri, mai practic prin dezactivarea unor toolbar-uri de care nu avem neaparat nevoie astfel prin eliminarea lor, spatiu alocat afisarii paginilor sa fie mult mai mare. Sigur, multi probabil o sa spuneti ca e doar un browser si atat. Ei bine nu este chiar asa, cu cateva add-on-uri se poate transforma intr-un tanc ce are la bord foarte multe unelte folositoare la nevoile noastre in navigarea pe internet.

Dar mai bine haideti sa urmarim impreuna acest tutorial video

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (145)

  • Felicitari pt. tutorial Adrian! Foarte interesant acel torrent finder.

    P.S.: Si nu... nu am copiat tutorialul, ca de altfel nici un alt tutorial de la acel test...

    • Alexoso: Felicitari pt. tutorial Adrian! Foarte interesant acel torrent finder.
      P.S.: Si nu… nu am copiat tutorialul, ca de altfel nici un alt tutorial de la acel test…  

      Nu stiu la ce te referi cu "PS-ul" nu am inteles nimic, despre ce e vorba.

  • Frumos tutorial, si este si adevaract ca, negrul nu afecteaza asa mult vederea.
    Personal si eu folosesc background de nuante inchise(in special negru).

    O zi buna.

  • bun videotutorialul desi eu sunt o ampatimita a adonurilor as veni cu o sugestie la torrent finder mai exista un adons fire torrent care ,,ce face?nu trebuie sa mai instalezi torentul descarca direct prin mozzila exact cum descarci o melodie sau mai stiu orice sper ca sugestia mea sa fie folositoare eu chiar o folosesc sunt dependenta de ia nota 10 la toti cei care ne faceti viata mai usoara si nu mai trbuie sa intrebam pe altii vrei ceva sa stii cauti pe videotutorial.ro si gasesti aproape orice bravo baieti feeellliiiccciiittaarrriii

    • akua3y: bun videotutorialul desi eu sunt o ampatimita a adonurilor as veni cu o sugestie la torrent finder mai exista un adons fire torrent care ,,ce face?nu trebuie sa mai instalezi torentul descarca direct prin mozzila exact cum descarci o melodie sau mai stiu orice sper ca sugestia mea sa fie folositoare eu chiar o folosesc sunt dependenta de ia nota 10 la toti cei care ne faceti viata mai usoara si nu mai trbuie sa intrebam pe altii vrei ceva sa stii cauti pe videotutorial.ro si gasesti aproape orice bravo baieti feeellliiiccciiittaarrriii  

      Multumesc Mult de pont :) foarte folositor :P

  • Multumim pentru tutorial.
    O singura adaugare as mai indrazni sa fac pentru a mai ingusta zona de toolbar-uri:suplimentul Hide Caption Titlebar Plus.

  • Multumesc Adrian..foarte folositor..te rog sa nu te superi pe mine pentru ca te-am tot deranjat la fiecare tutorial cu rugamintea sa faci acest tutorial.Multa sanatate si bafta in continuare iti doresc!!

  • nu mia ai lcd?intrun tutorail nu n70 cum folosim tel mobil pe post de webcam aveai lcd :(( sper sa nu te superi pe mn,ai atatea resurse si lcd :((

    • Paul: nu mia ai lcd?intrun tutorail nu n70cum folosim tel mobil pe post de webcam aveai lcd ( sper sa nu te superi pe mn,ai atatea resurse si lcd (  

      Ma confunzi!!! Eu sunt Adrian, cel despre care spui tu e Lucian GL, si nu stiu daca are sau nu LCD.

  • Multumesc Adriane de tutorial, am instalat deja citeva addon-uri, cel cu bara de menu e foarte util, eu am gasit alt addon, el ascunde in genere toata bara si doar apasind pe "Alt" apare pentru citeva sec. In rest, puteai sa arati ce face xmarks-ul (adica sa sincronizesi favoritele din server cu cele din browser), caci is sigur nu toata lumea a privit acel tutorial dedicat lui. Nu stiu cum le pare la altii, dar mie de loc nu-mi convine o tema neagra pentru Firefox, am incercat citeva si tot la Chromofox revin. ;) Mai astept cu nerabdare tutoriale despre acest superb Firefox!!!

  • Adriane am si eu o intrebare daca se poate ce placi video suporta placa ta de baza as vrea sa-mi cumpar si eu una, am fost pe site la gigabite dar nu am gasit ce placi video suporta, ori au omis ori nu stiu astept raspuns multumesc, apropo foarte bun tutorialu mi-a fost tare util.

Related Post

This website uses cookies.