Când poți câștiga bani pe YouTube din video-urile tale

Când poți câștiga bani pe YouTube
Când poți câștiga bani pe YouTube

Despre ce este vorba în tutorialul când poți câștiga bani pe YouTube ?

În când poți câștiga bani pe YouTube este vorba despre cum cum și când poți sa începi sa câștigi bani pe platforma YouTube din video-urile tale.

Poți sa faci Bani cu un canal de YouTube?

Da, se pot face bani cu un canal de YouTube atât timp cât îndeplinești două condiții:

  1. Să ai 1000 de abonați
  2. Să ai 4000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni, cumulat, la toate videoclipurile tale publice de pe canalul tău.
  3. Odată ce ai îndeplinit aceste două condiții obligatorii, poți aplica pentru YPP (YouTube Partner Program) sau, pe românește, parteneriatul YouTube pentru creatorii de conținut ce îți va permite să-ți monetizezi clipurile video postate pe canalul tău de YouTube.

Cum vei ști când poți aplica pentru monetizarea clipurilor de pe canalul tău de YouTube?

Dacă vrei să știi când ești eligibil pentru a aplica pentru monetizarea canalului, ai două posibilități.
Fie te uiți manual, la intervale de timp, prin datele de statistică din contul tău YouTube și îți calculezi orele de vizionare acumulate; fie îți activezi opțiunea “Trimite-mi o notificare când sunt eligibil” și în momentul în care ai îndeplinit cele două condiții obligatorii, YouTube îți va da un e-mail prin care te va informa că poți aplica pentru programul de parteneriat YouTube pentru monetizarea conținutului video.

Ce pot face să îndeplinesc cât mai repede cele două condiții pentru activarea monetizării pe canalul de Youtube?

Pentru cei care mai citesc încă acest articol și au plăcerea de a savura un text și niște opinii sincere le spun că scurtături, nu există.

Nu poți fenta “sistemul” YouTube.

Scopul vostru numărul unu ar trebui să fie acela de a face clipuri pe care și voi le-ați privi cu drag. Să vă pasioneze subiectele abordate, să vă placă ceea ce faceți și să nu alergați după numere, după cifre.

Să știți că oamenii care vă vor privi conținutul, își vor da seama imediat dacă chiar vă place ceea ce postați, dacă sunteți cu sufletul acolo sau o faceți de mântuială, de dragul cifrelor sau pentru că-i la modă ori cool să fii YouTuber.

Tutoriale video asemănătoare:

  1. Ce poți sa urci pe youtube, ca sa nu ramai fără canal
  2. Cum sa asculți muzica YouTube pe telefon cu ecranul blocat
  3. Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE

Tutorial video – Când poți câștiga bani pe YouTubeTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. salutare! a-ti facut un tutorial cu crearea unei imagini iso a sistemului de operare de pe pc,mai exact o imagine de windows7 care cuprindea intreg sistemul de operare cu programe cu tot (un fel de backup) care se putea pune pe un dvd sau stick si cu care se putea reinstala windosul odata cu acele programe ,iar instalarea de pe dvd-ul creat era identica cu un instal de windows 7,dar care la final erau instalate si programele + setarile windosului…(imaginea respectiva iso se obtinea cu WinPE si ImageX.
    intrebarea mea este daca se poate aplica si la windows10……

Speak Your Mind

*