Atentie, pozele de pe Facebook nu pot fi sterse definitiv – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un subiect extrem de delicat. Mai exact o sa vorbim despre confidentialitatea pe Facebook. O sa vedem ca pozele pe care noi le stergem din cont, acestea raman bine mersi pe serverele Facebook si asta pentru mult timp, cam 2 ani. Vad foarte multa lume care posteaza poze indecente pe Facebook care s-ar putea la un moment dat sa ii puna intr-o postura proasta. Stiu ca probabil va ganditi ca atunci cand va veni vremea sa deveniti sau sa fiti mai seriosi, o sa stergeti pozele din cont si nimeni nu va sti cine sunteti, ce fel de poze postati sau in ce ipostaze a-ti pozat in unele fotografii. Total gresit ! Cu putina istetime si cu un simplu browser,cineva poate da in cateva secunde de poza voastra chiar daca voi ati sterso!
Cu ocazia acestui tutorial dorim sa tragem un semnal de alarma tuturor utilizatorilor Facebook:
– nu mai postati poze indecente
– nu mai postati poze cu casetele pline de bijuterii sau cu brosa batuta in cristale Swarovski facuta cadou mamei.
– sa nu postati niciodata informatii, date despre zilele in care nu va fi nimeni acasa sau despre faptul ca ve-ti pleca in concediu
– nu va dati adresa si numarul de telefon pe Facebook, este una dintre cele mai mari greseli pe care o puteti face.
– un angajator poate afla in cateva secunde toata viata voastra, povestea si anturajele in care va invartiti, poate afla intr-o secunda nivelul vostru de seriozitate, devotament, inainte de a va angaja.
In speranta ca acest tutorial va va deschide ochii si ve-ti fi mult mai atenti inainte sa va faceti viata publica, va invit sa urmariti tutorialul video

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (94)

  • da da f buna ideea cu tutoriale facebook . dar cu nr de telefon trebuia sa il punem cel real ca primim confirmarea prin telefon

    • calin:
      da da f buna ideea cu tutorialefacebook . dar cu nr de telefon trebuia sa il punem cel real ca primim confirmarea prin telefon

      Nu este bine !!! Fa-ti o adresa de mail de prefarat GMAIL iar cand iti faci contul de facebook bagi datele tale in format "adresa@gmail.com" dupa care te loghezi si activezi contul !!!

      • Valy: Nu este bine !!! Fa-ti o adresa de mail de prefarat GMAIL iar cand iti faci contul de facebook bagi datele tale in format “adresa@gmail.com” dupa care te loghezi si activezi contul !!!

        credema ca stiu ce zic am si adresa gmail mie asa mia cerut obligatoriu cand am facut contu acu un an si cv 2 pote de atunci sa mai schimbat regulile oricum eu doar gmail folosesc ca mail ca nu am chef sa primsc toate prostiile pe adresa de yahoo pe gmail pot primii ca si asa il accesez o data pe zi sa vad ce mailuri am

  • Oau,Adrian esti the best man,bravo inca o data meriti toate laudele pentru tot ce stii si ne arati si noua.Multumim din suflet si iti multumim pentru sfaturile foarte bune pe care trebuie sa le luam de fiecare data cand urcam fotografii in diferite ipostaze placute sau neplacute,trebuie sa avem in vedere tot ce ne-ai spus si sa fim atenti.Apropo de chiestia asta,am ceva date pe facebook care nu ar trebui sa fie,cum ar fi numarul de telefon si adresa de e-mail.Multumesc inca o data si sa ma faci tutorial de acest gen ca prinde foarte bine ! O seara placuta

  • La un moment dat ai zis ca poza a ramas pe youtube sau ceva de genul .. :)) .. bun tutorial .. dar nu inteleg cum ai facut rost de poza dupa ce ea a sters-o ..

    • Patrascu:
      La un moment dat ai zis ca poza a ramas pe youtube sau ceva de genul .. ) .. bun tutorial .. dar nu inteleg cum ai facut rost de poza dupa ce ea a sters-o ..

      Am explicat in tutorialul video. Inainte sa sterg poza, am salvat acel link din View Image Info. Apoi, ca sa descarci poza si sa o salvezi in pc-ul tau, nu trebuie decat sa accesezi acea adresa URL apoi dai click dreapta pe poza si alegi din meniul contextual Save Image As... si ti se va oferi spre download poza respectiva. Poti face asta cu orice poza a oricarui cont.

  • salut! un cont facebook care "l-am sters" este posibil sa fi ramas pe serverele facebook? Contul l-am sters, mai de mult, acum cateva luni.

    • ioio:
      salut! un cont facebook care “l-am sters” este posibil sa fi ramas pe serverele facebook? Contul l-am sters, mai de mult, acum cateva luni.

      da conturile nu se sterg defintiv ci doar se dezactiveaza ca pe trackare daca ti mai usor sa intelegi disable doar nu si delte cont

    • ioio:
      salut! un cont facebook care “l-am sters” este posibil sa fi ramas pe serverele facebook? Contul l-am sters, mai de mult, acum cateva luni.

      Da normal ca ramane.Daca acum incerci sa te loghezi pe facebook cu datele din contul tau acesta s-ar reactiva,deci el ramane pana ce site-ul moare.

    • Totul ramane la ei .Si eu am sters un cont si dupa vreo 3 luni m-am logat pe contul sters si a aparut totul intocmai cum era inainte de al sterge, si ma si anuntat ca mi sa reactivat cu succes contul. Asa ca eu zic sa va faceti cont pe facebook numai daca aveti neaparat nevoie de el, altfel nu.

  • Bun tutorial Adrian chiar ne trebuia un tutorial ca acesta si continua tot asa.
    Thanks VIDEOTUTORIAL

  • ms adrian chear asteptam sa faceti si despre facebook , am vrut sa va cer da mia fost rusine :)) dupa cate nuuuuuuuam primit :D faci si despre cum se face pagini pe facebook? , am vazut la multi cantareti ca pun si flash :DD

Related Post

This website uses cookies.