Any Send, transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin WI-FI

Salut prieteni, in tutorialul video de azi vom vedea cum se pot transfera fisierele foarte rapid prin WI-FI folosind aplicatia Any Send, disponibila pentru Windows, Mac si Android.
Any Send este o aplicatie gratuita care odata instalata pe PC si smartphone, ne permite sa transferam orice fisier foarte rapid intre telefon si PC sau invers.
Am decis sa fac acest tutorial deoarece cablul USB ne tine telefonul captiv intr-un loc atunci cand vrem sa ne transferam fisierele de pe telefon pe computer si asta nu-i tocmai pe placul nostru, mai ales ca in ultima vreme suntem din ce in ce mai obisnuiti cu mobilitatea. Daca exista retea WI-FI in casa , la care telefonul oricum este conectat, de ce sa mai folosim o alta conexiune ?
In timpul instalarii Any Send vi se va cere sa instalati Bonjour SDK, acest framework este necesar pentru rularea aplicatiei Any Send si trebuie sa fiti de acord cu instalarea. La finalul instalarii firewall-ul din Windows va va cere acceptul pentru aplicatia Any Send, bineinteles trebuie sa-l acordati.
Dupa instalare aplicatia va rula in tray, de acolo veti trimite fisierele pe orice dispozitiv doriti, cu conditia ca si acesta din urma sa fie conectat la aceeasi retea si sa aiba Any Send instalat.
Pentru mai multe amanunte va invit sa vizionati tutorialul video.
Download Any Send (Windows, Mac, Android)


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

  • Sal. cand dau click pe iconita din trey nu imi apare telefonul ce trebuie sa fac??.Precizez ca am instalat aplicatia si in telefon am un samsung galaxy ace s5830.Iti multumesc.

  • O persoană mai învârsta trebuie să privească de două ori acest tutorial ca, să înțeleagă ce ai explicat tu în acest tutorial. Știu că pentru majoritatea dintre noi înțeleg ce ai explicat tu, dar unii ce nu le pre au un IT-ul nu înțeleg mare brânză din acest tutorial.
    Cred că pentru acest tutorial se potrivea mai bine aplicația AirDroid (2), care este mult mai simplistă, și care oferă numeroase avantaje.

  • Poate faceti si un tutorial despre cum facem o retea intre un laptop si un PC unde putem sa sharuim foldere fisiere fara a avea acces altii. Sa sharuim intre 2 pc-uri indiferent ca e Wireless sau INternet prin cablu.

  • Interesanta aplicatia, dar cei care nu au Wireless la PC exista alta metoda?... Inca ceva: telefonul tau principal este acela pe care l-ai mentionat? Ce versiune de android folosesti?

  • Salutare la toatä lumea !!!
    Toate bune si frumoase , s-au instalat aplicatiile pe tel si pc, dar cum se recunosc unul pe celälalt !?!?!?!?....asta nu ai mai spus !!!

  • Salutare din nou,
    ....cum se imperecheazä Tel. cu Pc-ul si invers !?!?!?!?
    Any Send , la setäri nu prea are optiuni !!!

  • Bogdan: Sal. cand dau click pe iconita din trey nu imi apare telefonul ce trebuie sa fac??.Precizez ca am instalat aplicatia si in telefon am un samsung galaxy ace s5830.Iti multumesc.

    Probabil nu ai permis aplicatiei de pe pc sa acceseze reteaua locala.

  • FaqYak: O persoană mai învârsta trebuie să privească de două ori acest tutorial ca, să înțeleagă ce ai explicat tu în acest tutorial. Știu că pentru majoritatea dintre noi înțeleg ce ai explicat tu, dar unii ce nu le pre au un IT-ul nu înțeleg mare brânză din acest tutorial. Cred că pentru acest tutorial se potrivea mai bine aplicația AirDroid (2), care este mult mai simplistă, și care oferă numeroase avantaje.

    Sunt sigur ca orice persoana atenta la tutorial va intelege despre ce este vorba si cum functioneaza transferul fisierelor.
    Bineinteles daca vorbim despre o persoana care nu a folosit pc-ul niciodata, cu siguranta va intelege mai greu.

  • Andrei: Poate faceti si un tutorial despre cum facem o retea intre un laptop si un PC unde putem sa sharuim foldere fisiere fara a avea acces altii. Sa sharuim intre 2 pc-uri indiferent ca e Wireless sau INternet prin cablu.

    Pentru schimbul de fisiere intre doua pc-uri, puteti folosi chiar aceasta aplicatie.

  • Acelasi lucru il face si aplicatia IDENTICA, cross-over denumita: "SendAnywhere"!

Related Post

This website uses cookies.