Android pe PC sau laptop, suuuper rapid, 105.378 in AnTuTu

Android pe PC sau laptop, cel mai rapid Android ever.

Android pe PC sau laptop


Android pe Pc sau laptop este foarte ușor de rulat sau instalat. Avem nevoie de un stick USB si o imagine ISO cu Android x86.
Dacă nu știți cum se pune Android pe stick, Adrian a făcut pentru voi un tutorial în care va arata cum se pune Android pe stick cu Rufus.
Imaginea ISO cu ultim versiune de Android stabila, o luati de la: http://www.android-x86.org/releases/releasenote-4-4-r3
Când am bootat prima oara, am crezut ca nu-i adevărat, era cel mai rapid sistem de operare rulat de mine pe laptop. Totul este aproape instant. De la descărcarea aplicațiilor, pana la plimbările prin interfața, totul este suuuuper rapid.
Cu câteva rezerve, am rulat AnTuTu; Rezultatul m-a dat pe spate. 105.000 este un punctaj pe care niciun telefon si nicio tableta Android nu l-au văzut vreodată.
Acest tutorial este doar un început, pentru ca voi continua sa folosesc Android-ul pe laptop / PC pana o sa-l fac perfect.
Stabilitate Android pe PC.
Pentru unele laptop-uri este posibil sa apară probleme cu sonorul prea slab, dar în rest este cat se poate de stabil.
Rulând un sistem de operare in modul live, nu am avut stocare suficienta sa instalez aplicații mari. Asta este un minus doar în modul live, pe care sunt sigur ca-l vom rezolva in următorul tutorial.
Tutorial video – Android pe PC sau laptop

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (85)

  • Cristi,cum instalez si eu Android dar pe PC insa in dual boot,eu am Windows 10 si nu vreau sa renunt la Windows. Crezi ca pot asta in dual boot?

  • Vă salut și încerc să mai spun câteva idei.În tutorialul de față trebuia precizat faptul că androidul rulat este special conceput pentru arhitectura x86 introducându-se anumite drivere în imagine.În altă ordin de idei înclin să cred prin comparație cu cel pe care l-am avut instalat eu că în proporție de 50% contează calitatea stick-ului și restul calitățile laptop-ului,deoarece se virtualizează sistemul de pe stick.Dacă era instalat efectiv pe laptop consider că era altceva și chiar era posibil să nu ai sunet.Era de precizat ce anume tip de partiție este recomandată pentru instalare(eu am făcut ext3). Din testele pe care le-am făcut am observat că nu este prea fiabil și în mare parte foarte multe aplicații au nevoie de rotire.Rotirea fiind oprită nu vor rula astfel ne vedem nevoiți să renunțăm la aplicații consacrate și cu care eram familiarizați.În rest cu răbdare chiar putem face un sistem cu tot ce ne trebuie pe el astfel că nu mă miră locul fruntaș ocupat pe DistroWatch la distribuții linux descărcate.

  • Fantastic de bine se mişcă Android-ul pe laptopul tău, Cristi! Aş vrea şi eu Android în dual boot cu Win10, cum s-a mai solicitat mai sus, poate ne preziţi o soluţie.
    În plus, am o rugăminte (offtopic): ce recomandare ai ca alternativă la un Honor 6? L-am găsit la superofertă la un magazin, preţul echivalent a 850 lei, nou cu garanţie, magazin serios. La banii ăștia îmi cam face cu ochiul, deşi voiam ca noul smartphone să fie cu ecran Amoled, după ultimele 2 avute cu ecran IPS. Ultimul meu tel cu Amoled a fost Galaxy S3, parcă îmi lipseşte oarecum. :)

    • Salut Cristi!
      Am si eu o problema la bootarea USB-ului pe Desktop!
      Imi apare
      CPU Type: Intel Core 2 Duo CPU Base Memory: 640K
      CPU ID: 067A Extended Memory: 2046M
      CPU Clock: 3.00GHz Cache Memory: 6M

      Diskette Drive A: 1.44, 3,5'' Display Type: EGA/VGA
      Pri.Master Disk: LBA, 320GB Serial Port(s): 3F8
      Pri.Slave Disk:None Parallel Port(s):378
      Sec. Master Disk:None DRAM at Bank(s): 0 1
      Sec. Slave Disk:None

      Ce pot face? Multumesc anticipat!

  • Si pe un pentium cu procesor P6100 la 2 GHz cu 3 giga memorie se misca foarte bine dor cu o problema nu ma pot conecta la internet prin wifi.
    Ai idee Cristi de ce?

  • Buna, va rog ajutati-ma intr-o problema.
    Vreau sa-mi fac o adresa de mail pe un serviciu gratuit online care nu cere la inregistrare numar de telefon obligatoriu cum este la Yahoo, Gmail etc.
    Am incercat si pe iLink (de pe videotutorial) dar si ei cer numar de telefon.
    Mentionez, ca am telefon fix si nu pot primi cod de SMS pentru a ma inregistra.
    Multumesc, Aneta.

    • Instalează Thunderbird și îți poți face mail pe serviciile oferite de el,sau ...ar mai fi și alte soluții dar nu le pot spune aici că ar fi cenzurate.Folosește adresa unui prieten de încredere.

    • omfg =))))) daca ti-as spune ca nu este obligatoriu nr de tel pentru inregistrare , ce ai face????

  • Buna ziua, felcictari pentru tutorial Cristian, as avea si eu o intrebare legata de acest tutorial, pe o configuratie mai veche e posibil sa functioneze android? . Configuratia e urmatoarea , procesor intel celeron 2.80ghz, socket 775, memorie ram 1500 GB, hdd 80 GB, si placa video de 128 MB. Multumesc !!!

      • Salut Cristi, dece nu am reusit sa folosesc pt. instalare decat aproximativ 2gb spatiu din totalul de 80 gb a hdd. asadar nu am avut decat 2 gb recunoscuti ca si storage space, si inca alte cateva probleme intampinate.
        Asteptam cu toti sa apara tutorialul promis. sper sa reusesti. Toate cele bune.

Related Post

This website uses cookies.